Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Καιρός:για Τρίτη 31-5-2016



Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες από τα δυτικά και πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Θράκης τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε την Τρίτη 31 Μαΐου 2016.

Πώς να απαλλαγείτε από το χρόνιο θυμό και την πικρία


http://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2016/04/443-1.jpg

«Εκείνος που σε θυμώνει, σε κατακτά» ~ Elisabeth Kenny
«Το να κρατάς το θυμό μέσα σου είναι σαν να αρπάζεις ένα καυτό κάρβουνο με την πρόθεση να να πετάξεις σε κάποιον άλλο. Αλλά τελικά εσύ είσαι αυτός που καίγεται » ~ Βούδας

Δείτε 20 πρακτικές χρήσεις της Coca Cola που αποδεικνύουν ότι δεν πρέπει να καταναλώνεται από τον άνθρωπο!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZY6qzJ7Uk_qzqQzraCEQngQdTOflU-SlvKCFqMfAX8pnXcD6g2bPg0q6Ps0Iv9OBJ7ylyxn-i4RRn0xtgHeN8L5myWqcEuctw0rhY8kRwV868u_48v3mQjaSG9flC7lmn1BLdSceMDsgj/s1600/758fa2cdd56515c51ad22bcf34f548ab-1200x600.jpg
Εναλλακτικές χρήσεις της Coca Cola που αποδεικνύουν ότι δεν πρέπει να καταναλώνεται από τον άνθρωπο.


1. Αφαιρεί λεκέδες γράσου από ρούχα και υφάσματα

Δύο καινοτόμα προιόντα του καθηγητή Κουρέτα ταξιδεύουν για το Μανχάταν


Δύο καινοτόμα προϊόντα της ερευνητικής ομάδας του καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα, βγαίνουν τώρα στην αγορά αλλά δυστυχώς, όχι στην ελληνική.  

Θα πωλούνται σε αλυσίδα  καταστημάτων Health food στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Σαρκοφάγα νόσος «το ΄σκασε» από το Ισλαμικό Κράτος και εξαπλώνεται μέσω προσφύγων


Σαρκοφάγα νόσος «το ΄σκασε» από το Ισλαμικό Κράτος και εξαπλώνεται μέσω προσφύγων

Μια θανατηφόρα σαρκοφάγος νόσος (Λεϊσμανίαση) εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή εξαιτίας του πολέμου που διεξάγει το Ισλαμικό Κράτος και υπάρχει ο φόβος ότι ίσως να έχει φτάσει και στις ευρωπαϊκές ακτές με τους πρόσφυγες και μετανάστες, γράφει η βρετανική Express.

Μην κανονίσετε τίποτε για την ερχόμενη Κυριακή! Θα είναι τόσο συναρπαστική από μόνη της


film-president-men


Η ΥΠΟΘΕΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ

Δεν είναι μόνο τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΦΩΤΙΑ που θα μετατρέψουν την ερχόμενη Κυριακή σε ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, είναι τα πρόσωπα που εμπλέκονται σ΄αυτή την υπόθεση που θα αφήσει άναυδο το πανελλήνιο.

Προπαγάνδα ΣΚΑΙ: Σας ψεκάζουμε… αλλά για το καλό σας !!!!



Όταν κάναμε αναφορά για τους αεροψεκασμούς ήμασταν οι γραφικοί, οι αμόρφωτοι
(που δεν είχαμε ακούσει ποτέ για το φαινόμενο της υγροποίησης των καυσαερίων), οι «ψεκαμένοι», οι τρελοί του χωριού και πολλά άλλα που έχουμε ακούσει αλλά και ακούμε κατά καιρούς. Τώρα που… «το είπε η τηλεόραση» ίσως και να γίνονται… αλλά γίνονται για το καλό μας βρε κουτό… μην είσαι καχύποπτος!

Το twitter «κράζει» για τις #syriza_offshore: Γι' αυτές πολέμησαν στα βουνά οι παππούδες τους

Σάλο στην κοινωνία έχει προκαλέσει η αποκάλυψη από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τη διάταξη που ψήφισαν οι 153 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο πρόσφατο πολυνομοσχέδιο με την οποία δίνεται πλέον η δυνατότητα σε βουλευτές και υπουργούς να έχουν offshore εταιρειες.

Είτε με καυστικό χιούμορ, είτε καταγγέλοντας τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις που έδιναν κάποτε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο τον Αλέξη Τσίπρα οι χρήστες του Twitter ξεγυμνώνουν το ηθικό πλεονέκτημα της «πρώτης φοράς Αριστερά» κυβέρνησης.

ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! Οι δανειστές ζητούν κατάργηση των συντάξεων – Προωθούν την εδραίωση των ασφαλιστικών εταιρειών

Βόμβα στα θεμέλια του κοινωνικού κράτους βάζουν οι δανειστές ζητώντας
επιτακτικά την εδραίωση της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την Real News, υπό την απειλή της μη ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και τη μη καταβολής της επόμενης δόσης, οι δανειστές μέσω της αποστολής 20σελιδου υπομνήματος προς την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας επιβάλλει τα ιδιωτικά ασφαλιστήρια συμβόλαια,

Έρχονται εκλογές; Κατατίθεται άμεσα ο εκλογικός νόμος…

Φουντώνουν για μία ακόμη φορά τα σενάρια εκλογών, καθώς η κυβέρνηση έχει έτοιμο ήδη τον εκλογικό νόμο, σύμφωνα πάντοτε με τις αποκαλύψεις του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Οι δηλώσεις αυτές έρχονται λίγο μετά από τις ανατρεπτικές δημοσκοπήσεις , οι οποίες δείχνουν μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Γάλλοι διαδηλώνουν πεισματικά με σύνθημα "Εμείς δεν είμαστε Έλληνες!"


Του Αθανάσιου Καρανάσιου

Πολιτικού Μηχανικού



Αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη προσβολή για την προσωπικότητά μας και την εθνική μας καταβολή. Έρχεται σαν συνέχεια του συνθήματος το Μάιο του 2011 "Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες", όταν συγκεντρωμένοι Ισπανοί διαδηλωτές στην πλατεία Puerta del Sol της Μαδρίτης μας χλεύαζαν για την απάθειά μας

Κατασχέσεις ακινήτων με πλειστηριασμούς εξπρές από τον Ιούνιο


Κατασχέσεις ακινήτων με πλειστηριασμούς εξπρές από τον Ιούνιο

Αντιμέτωποι με κατασχέσεις και πλειστηριασμού εξπρές σε ακίνητα, ακόμη και σε σπίτια που χρησιμοποιούνται ως πρώτη κατοικία, ξεκινούν από τον Ιούνιο σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων οφειλετών «κόκκινων» δανείων αλλά και πολιτών που χρωστούν ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας


Πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας

Το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που φιλοξενείται στην Βέρνη, κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά, οΛευτέρης Πετρούνιας.
Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής, στον τελικό (το πρόγραμμά του είχε βαθμό δυσκολίας 6.800) συγκέντρωσε 15.866 βαθμούς και βρέθηκε στην κορυφή του βάθρου των νικητών, αφήνοντας στην δεύτερη τους Ρώσο Ντένις Αμπλιάζιν (15.633) και Βαχάν Νταβτιάν (15.633) από την Αρμενία.

Στους δρόμους οι κάτοικοι των Βασιλικών.



  • Αντιδρούν για τη δημιουργία hotspot.


Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα βγήκαν στους δρόμους οι κάτοικοι των Βασιλικών Θεσσαλονίκης, αντιδρώντας στη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή τους.

Οι πολιτικές εφημερίδες 30/5/2016

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.