Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Μην κανονίσετε τίποτε για την ερχόμενη Κυριακή! Θα είναι τόσο συναρπαστική από μόνη της


film-president-men


Η ΥΠΟΘΕΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ

Δεν είναι μόνο τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΦΩΤΙΑ που θα μετατρέψουν την ερχόμενη Κυριακή σε ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, είναι τα πρόσωπα που εμπλέκονται σ΄αυτή την υπόθεση που θα αφήσει άναυδο το πανελλήνιο.

Το πάρτυ θ΄αρχίσει από το απόγευμα του Σαββάτου όταν θα κυκλοφορήσουν τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων.
Οσοι γνωρίζουν ελάχιστα στοιχεία της υπόθεσης καλούν φιλόδοξους νέους πολιτικούς να προχωρήσουν στην δημιουργία νέων κομμάτων καθώς μετά την ερχόμενη Κυριακή δύο τουλάχιστο κόμματα θα σβήσουν από το χάρτη. Και δεν μιλάμε για μικρά κόμματα-αλλά για δύο μεγάλα κόμματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, 2 τουλάχιστο αρχηγοί εμφανίζονται συνεπιβάτες σε κοινό εξωχώριο προορισμό παρότι στην Βουλή πολύ συχνά συγκρούονται!!!
Οι αποκαλύψεις για τις offshore είναι αναμενόμενες, η άλλη υπόθεση όμως είναι πολύ πιο σκοτεινή, πιο βρώμικη, πιο καταστροφική.
Θα έχει συνέπειες “Χιροσίμα” στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ισως εκείνη τη μέρα, την Κυριακή, κάποιοι γραφικοί βουλευτές που εξαπολύουν κηρύγματα ΜΙΣΟΥΣ να συνειδητοποιήσουν πόσο κοντά βρισκόμαστε (και βρίσκονται) σε κάτι τόσο πρωτόγνωρα βίαιο που δεν το χωράει ο νους τους.
Οσοι σχεδιάζουν να πάνε για μπάνιο την Κυριακή καλύτερα να το ματαιώσουν καθώς οι εξελίξεις θα είναι συναρπαστικές.
Στο μεταξύ κάποιοι έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται εάν υπάρχει Βαθύ Λαρύγγι στον ΣΥΡΙΖΑ…
ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και τις OFFSHORE του «πατριώτη» Καμμένου που ανακάλυψε ο ηρωικός πρ. μυστικός πράκτορας της ΕΥΠ Μανώλης Χατζησάββας και που κανένα μεγάλο μέσο δεν αποκάλυψε καθώς και κανένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου