Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός: για Τρίτη 1-3-2016




Τοπικές βροχές στη Βόρεια Ελλάδα οι οποίες μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν και νέες βροχές από τις απογευματινές ώρες στη Δυτική Ελλάδα με σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά, περιμένουμε την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΕΘΥΣΕ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ


Ελληνική ταινία:Η κάλπικη λίρα


Απωθημένα: τα θάβουμε, αλλά πάντα είναι εδώ…


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhnQOjUpoNi7Yrl2EqTx8qd3Hl4v1pjDqcViQkEiFhOSIIO42jLyt5WjCH3lAT33hZ5hkMLMo8nzEeIYfXYhlYNsR-HGv6AhU4YMHsgJUTBXa_b_JZeXn8SOF8vowVPoPzYfTCTlr6qFL6O/s1600/%CE%91%CF%80%CF%89%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF.jpg

Λόγια που ποτέ δεν είπαμε, λόγια που διστάσαμε ή δεν τολμήσαμε να εκφράσουμε, χαμένες ευκαιρίες, όνειρα που δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ή έστω να προσπαθήσουμε, ατέλειωτες σκέψεις με εικασίες και πιθανά σενάρια. Τι θα γινόταν αν τολμούσαμε τη στιγμή που έπρεπε… προχωρώντας ή αφήνοντας πίσω μας όσα έγιναν ή τελικά δεν έγιναν; Και γιατί δεν τολμήσαμε;

Κάποιοι χρωστοῦν…


http://i1.wp.com/filonoi.gr/wp-content/uploads/2015/07/cebae1bdb1cf80cebfceb9cebfceb9-cf87cf81cf89cf83cf84cebfe1bfa6cebd.jpg?resize=545%2C400

27 Φεβρουαρίου 1953: ὑπογράφεται στὸ Λονδίνο μὲ τὴν συμμετοχὴ καὶ τῆς Ἑλλάδος, ἡ συμφωνία γιὰ τὴ διαγραφὴ τοῦ γερμανικοὺ χρέους, ποὺ ἔθεσε τὰ θεμέλια γιὰ τὸ μετέπειτα «οἰκονομικὸ θαῦμα» τῆς Γερμανίας…

Μας κοροϊδεύει το ΝΑΤΟ! Απ την ώρα που ξεκίνησε τις επιχειρήσεις πέρασαν 7.000 άτομα!

http://www.prisonplanet.gr/images/Polina/Polina_2/nato-aigaio-e1455095487750.jpgΜπορεί όλες οι πλευρές μου έχουν ανάμιξη στην προσφυγική κρίση να περίμεναν πως και πως την νατοϊκή δύναμη να φτάσει στο Αιγαίο, ωστόσο όπως φαίνεται απ το αποτέλεσμα δεν υπήρξε διαφορά στις προσφυγικές ροές καθώς σήμερα πέρασαν προς τα ελληνικά νησιά 7.000 πρόσφυγες.
Η καναδική φρεγάτα που επιχειρεί κοντά στην Λέσβο, HMC S-Frederiction δεν κατάφερε να συγκρατήσει τις ορδές των μεταναστών.

Έρχεται στην Ελλάδα το ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ – Πώς θα λειτουργεί;

Τραπεζικά στελέχη εκτιμούν ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων οκτώ μηνών, μετά την επιβολή των capital controls, περισσότερα από 80.000 μηχανάκια αποδοχής καρτών, χρεωστικών και πιστωτικών, έχουν προστεθεί στην ελληνική αγορά. Μάλιστα, ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο, αφού σύντομα θα κάνει την εμφάνιση του το ψηφιακό πορτοφόλι για τις συναλλαγές!

Ωμή παραδοχή Μουζάλα: Θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα 70.000 μετανάστες


674022-moyzalas.jpg

Κυνική παραδοχή από τον υπουργό Μετανάστευσης, Γιάννη Μουζάλα – Τον επόμενο μήνα θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα 50 έως 70 χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες – Δεν αποκλείει να κηρυχθεί η Ν. Αττική σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

ΓΙΑΤΙ το Facebook έβαλε τα νέα "κουμπιά αντιδράσεων"!

ΓΙΑΤΙ το Facebook έβαλε τα νέα "κουμπιά αντιδράσεων"!
Μπορείτε να νομίζετε το Facebook έβαλε τα νέα κουμπιά με αντιδράσεις για να σας βοηθήσει να εκφράσετε καλύτερα τα συναισθήματα σας και να πείτε στους διαδικτυακούς σας φίλους πως νιώθετε, αλλά αυτή δεν είναι εντελώς η αλήθεια.
Φυσικά, το νέο χαρακτηριστικό του Facebook είναι χαριτωμένο και διασκεδαστικό, αλλά τίποτα δεν συμβαίνει χωρίς να έχει κάποιον απώτερο σκοπό.

Στο διάβολο η Ευρώπη σας!


Στο διάβολο η Ευρώπη σας!

Μόνο θυμό και αηδία νιώθω βλέποντας τις σπαρακτικές εικόνες των προσφύγων να περπατούν εξαθλιωμένοι εκατοντάδες χιλιόμετρα με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να φτάσουν στα σύνορα. Βλέποντας παιδιά στιβαγμένα, παιδιά τρομακρατημένα, παιδιά ξεριζωμένα, παιδιά ορφανά, μωρά παιδιά που αναζητούν την ελπίδα στην Ευρώπη των δικαιωμάτων, του ανθρωπισμού και της δημοκρατίας, και αντιμετωπίζουν κλειστά σύνορα και τοίχη της ντροπής.

Γιατί είναι καλύτερο να βάζετε τα λεμόνια στην κατάψυξη- Ποια τα οφέλη

1Είναι γνωστό ότι το να πίνετε νερό με λεμόνι σας βοηθάει στην καλύτερη ισορροπία του οργανισμού και στην αποτοξίνωσή του.
Τα φυτοχημικά συστατικά που βρίσκονται στα λεμόνια, τα οποία ονομάζονται limonoids (λεμονοειδή), περιέχουν την ουσία λιμονίνη, η οποία έχει αποδειχτεί ότι προστατεύει από την στεφανιαία νόσο και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης.

Χαλαρά.......... απαράδεκτη παρέμβαση (παλιό αλλά καλό!)


Αποτέλεσμα εικόνας για βουλη


Βλέποντας ο Θεός το τεράστιο πρόβλημα της Ελλάδας και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πιστός ελληνικός λαός, αποφασίζει να στείλει τον Υιό Του και πάλι στη Γη για να συμπαρασταθεί στους Έλληνες.

Ποιοι μπορούν να αποκτήσουν ασφαλιστική ικανότητα από το ΙΚΑ

Σε ενημέρωση των ασφαλισμένων του σχετικά με την ανανέωση της ασφαλιστικής ικανότητας για την περίοδο 1/3/2016-28/2/2017, προχωρά με ανακοίνωσή του το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Με βάση επίσημο εγγράφου της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ασφαλιστική ικανότητα χορηγείται:

α) στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και στα μέλη οικογένειάς τους, με τη συμπλήρωση τουλάχιστον πενήντα (50) ημερών ασφάλισης, είτε κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος (2015), είτε κατά το τελευταίο δεκαπεντάμηνο.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΟ! Τι εκτιμά και τι φοβάται το ΔΝΤ

Το σενάριο της χρεοκοπίας της Ελλάδας επαναφέρει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, εκτιμώντας ότι η χώρα μας θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στην εξυπηρέτηση των χρεών της στα τέλη Μαρτίου.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, υπό τον τίτλο «Χρεοκοπία ήδη τον Μάρτιο;», τονίζοντας πως το Ταμείο ανησυχεί ιδιαίτερα από την προθυμία πολλών κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ισχυρότερες παραχωρήσεις προς τους Έλληνες σε ό,τι αφορά τους όρους λιτότητας στο πλαίσιο του γ΄ προγράμματος, λόγω της επιβάρυνσης από την τρέχουσα προσφυγική κρίση.

Οι πολιτικές εφημερίδες 29/2/2016

                                     
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.