Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Μας κοροϊδεύει το ΝΑΤΟ! Απ την ώρα που ξεκίνησε τις επιχειρήσεις πέρασαν 7.000 άτομα!

http://www.prisonplanet.gr/images/Polina/Polina_2/nato-aigaio-e1455095487750.jpgΜπορεί όλες οι πλευρές μου έχουν ανάμιξη στην προσφυγική κρίση να περίμεναν πως και πως την νατοϊκή δύναμη να φτάσει στο Αιγαίο, ωστόσο όπως φαίνεται απ το αποτέλεσμα δεν υπήρξε διαφορά στις προσφυγικές ροές καθώς σήμερα πέρασαν προς τα ελληνικά νησιά 7.000 πρόσφυγες.
Η καναδική φρεγάτα που επιχειρεί κοντά στην Λέσβο, HMC S-Frederiction δεν κατάφερε να συγκρατήσει τις ορδές των μεταναστών.

Απ την άλλη πλευρά η Τουρκία ξεκάθαρα κοροϊδεύει τους πάντες, με την τουρκική ακτοφυλακή να συνοδεύει τα καράβια των μεταναστών μέχρι τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας.

Η Τουρκία δεν συμμορφώνεται με τις αποφάσεις και η μικρή δύναμη του ΝΑΤΟ δεν μπορεί να σταματήσει τον όγκο των ανθρώπων που καταφθάνουν κάθε μέρα στα νησιά του Αιγαίου! Πολύ σύντομα θα φανεί πως το σχέδιο του να έρθει το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για να περιορίσει τις προσφυγικές ροές θα αποτύχει! Μην ξεχνάμε ότι το προσφυγικό ήταν απλά ένα πρόσχημα, ο πραγματικός λόγος της παρουσίας του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι η Ρωσία!


 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου