Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ωμή παραδοχή Μουζάλα: Θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα 70.000 μετανάστες


674022-moyzalas.jpg

Κυνική παραδοχή από τον υπουργό Μετανάστευσης, Γιάννη Μουζάλα – Τον επόμενο μήνα θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα 50 έως 70 χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες – Δεν αποκλείει να κηρυχθεί η Ν. Αττική σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Το προσφυγικό ζήτημα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, με την κυβέρνηση να κοιτά ανήμπορη τις εξελίξεις… Μάλιστα, σήμερα, Κυριακή, ο υπουργός Μετανάστευσης, Γιάννης Μουζάλας παραδέχτηκα και επίσημα ότι η κυβέρνηση υπέβαλε σχέδιο έκτακτης ανάγκης στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση των προσφυγικό ροών.
«Δυστυχώς το σχέδιο πρέπει να εφαρμοστεί, το έχουμε ποσοτικοποιήσει και σε είδη, και σε χρήματα και σε προσωπικό» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα βρίσκονται εγκλωβισμένοι 22.000 άνθρωποι, στην πρωινή εκπομπή του MEGA.
Μάλιστα, ο υπουργός εξέφρασε – με απόλυτη ηρεμία – ότι «μέσα στον επόμενο μήνα υπολογίζουμε ότι θα έχουμε έναν αριθμό ανθρώπων που θα εγκλωβιστούν που θα είναι ανάμεσα στις 50.000 με 70.000 ανθρώπους»!Αριθμός… που προκαλεί σοκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου