Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Άουσβιτς- Οι...πολιτισμένοι κανίβαλοι!


                                     
                                     http://www.efenpress.gr/

Ολες οι αλλαγές σε φόρους και μισθούς - Ερχεται σε δύο μήνες ο Φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας


Της Μαρίας Βουργάνα και του Γιώργου Γάτου

Κοινωνικές παροχές, εισοδηματικές ενισχύσεις και φορολογικές ελαφρύνσεις υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας μέσω των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός, ο κατώτατος μισθός στον ιδιωτικό τομέα θα αυξηθεί στα 751 ευρώ τον μήνα σταδιακά μέχρι το 2016, το αφορολόγητο όριο εισοδήματος θα επανέλθει στις 12.000 ευρώ για όλους τους φορολογουμένους, τα εισοδήματα των φυσικών προσώπων

Στρατηγική συμφωνία Αθήνας και Μόσχας - Η ρωσική "Rosgeologia" αναλαμβάνει σεισμικές έρευνες από Καστελόριζο έως Κρήτη


ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ 


Η ρωσική εταιρεία «OAO Rosgeologia» αναλαμβάνει τη διενέργεια τρισδιάστατων σεισμικών ερευνών στο Αιγαίο με επικέντρωση από το Καστελόριζο έως τα νότια της Κρήτης όπου υπάρχουν στοιχεία για μεγάλα κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Η συμφωνία έχει κλείσει και είναι στρατηγικής σημασίας, αφού πέραν της εμβάθυνσης της διμερούς συνεργασίας ορθώνεται ένα «τοίχος» απέναντι στις επιδιώξεις της Άγκυρας έναντι των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.

Αμίμητες «ατάκες» δικηγόρων!

perierga.gr - Αμίμητες ατάκες δικηγόρων!Το βιβλίο «Disorder in the American Courts» περιλαμβάνει μερικές από τις πιο απίθανες ατάκες που έχουν ειπωθεί στα δικαστήρια και έχουν καταγραφεί κατά λέξη από δικαστικούς ρεπόρτερ στην Αμερική, οι οποίοι μετά βίας παρέμεναν σοβαροί την ώρα που γίνονταν οι ερωταποκρίσεις….

Έξυπνα και πολύ χρήσιμα έπιπλα

Έξυπνα και πολύ χρήσιμα έπιπλα


Έξυπνα και πολύ χρήσιμα έπιπλα Εντυπωσιακά έπιπλα της εταιρίας Resource Furniture που έχουν σχεδιαστεί με πολύ έξυπνο τρόπο ώστε να υπάρχει η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση χώρου. Πολύ χρήσιμα, ειδικά σε σπίτια που δεν διαθέτουν μεγάλους χώρους.

Η καλύτερη φάρσα που έγινε ποτέ!

Μια πολυπληθής ομάδα Γιαπωνέζων χαρίζει άφθονο γέλιο με την εφευρετικότητά της. Πολύ καλά σχεδιασμένες φάρσες σε ανύποπτους περαστικούς.


http://perierga.gr/

Τα χρέη στην Ευρωζώνη



Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γιούροστατ για το Γ' τρίμηνο του 2014 το κρατικό χρέος στα κράτη της Ευρωζώνης έφτασε στα 9,23 τρισ. ευρώ (92,1% του ΑΕΠ).  Στο σύνολο της ΕΕ διαμορφώθηκε στα 11,98 τρισ. ευρώ (86,6% του ΑΕΠ). Την «πρωτιά» κρατικού χρέους κατέχει η Γερμανία με 2,15 τρισ. ευρώ. Έπεται η Ιταλία με 2,13 τρισ. και η Γαλλία με 2 τρισ. Και οι τρεις μαζί χρωστάν περίπου το 68% του συνολικού χρέους των κρατών της Ευρωζώνης.

Εισαγγελέας για καταγγελλόμενες ατασθαλίες στον ΕΟΠΥΥ Θεσσαλονίκης


Εισαγγελέας για καταγγελλόμενες ατασθαλίες στον ΕΟΠΥΥ Θεσσαλονίκης

Έγγραφη καταγγελία κάνει λόγο για ανεξέλεγκτες δαπάνες που ζημιώνουν το ελληνικό δημόσιο. Ποιες παρανομίες καταγγέλλει η προϊσταμένη του Τμήματος Παροχών στην Περιφερειακή Διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ στη Θεσσαλονίκη
του Βασίλη Παπαναστασούλη
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε ο εισαγγελέας εγκλημάτων διαφθοράς Αργύρης Δημόπουλος για υπόθεση  κακοδιαχείρισης από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), στη Θεσσαλονίκη.

Face_Φό-ΡΑ Φόβος- Ρατσισμός ΣΤΟΠ!: Eκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΘΒΕ για τον ηλεκτρονικό εκφοβισμό



Τι είδους κίνδυνοι ελλοχεύουν όταν επικοινωνώ στο διαδίκτυο; Τι μπορώ να κάνω όταν κάποιος με εκθέτει, με συκοφαντεί και μου ασκεί εκφοβισμό; Πώς μπορώ να προστατευθώ; Πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω; Με αυτά τα ερωτήματα, αλλά και αρκετά διλήμματα έρχονται αντιμέτωποι οι μαθητές, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Face_Φό-ΡΑ, το οποίο παρουσιάζει του Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε συμπαραγωγή με το ΝΟΗΣΙΣ για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

800 ετών φυσική θεραπεία για τις καρδιοπάθειες με εκπληκτικά αποτελέσματα!!


Για όλους εκείνους που θέλουν να θεραπεύσουν ή να αποτρέψουν τις καρδιακές παθήσεις παρουσιάζουμε μια αποτελεσματική φυσική θεραπεία που είναι 800 ετών. Το φάρμακο είναι εύκολο να παρασκευαστεί και έχει εκπληκτικά αποτελέσματα.

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 10-2-2015

Βροχές ή χιονόνερο και σποραδικές καταιγίδες στα νοτιότερα ηπειρωτικά και στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο με χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, και χιονοπτώσεις στις Σποράδες, στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά, και στη Βορειοανατολική Πελοπόννησο, περιμένουμε...

Οι εξαγγελίες του υπουργού Παιδείας στη Βουλή - Τι αλλαγές έρχονται




Η επιστροφή των καθηγητών των ΕΠΑΛ, η επιστροφή των σχολικών φυλάκων, η κατάργηση της Τράπεζας Θεμάτων, είναι ορισμένες από τις εξαγγελίες του υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδη Μπαλτά κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή.

Τα Μαθήματα Αλλιώς: Το ΚΩΘ διοργανώνει για πρώτη φόρα forum για τη μουσική



Για πρώτη φορά στην μακρόχρονη παρουσία του το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης διοργανώνει μία μεγάλη γιορτή, ένα Forum για τη Μουσική, από τις 28/2 έως τις 8/3.
Ο τίτλος του Forum είναι "Τα Μαθήματα Αλλιώς" , που σημαίνει ότι τα μαθήματα δεν καταργούνται , αλλά αλλάζουν τρόπο και μεταφέρονται στην κεντρική αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ εορτή Αγίου Χαραλάμπους

Άγιος Χαράλαμπος ο Ιερομάρτυρας

Κατηξιώθης, Χαράλαμπες, ἐκ ξίφους,
Καὶ λαμπρότητος καὶ χαρᾶς τῶν Μαρτύρων.
Τῇ δεκάτῃ Χαράλαμπες, ἐὸν ἐτμήθης ἀπὸ λαιμόν.