Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Τί λέει ο Παπαγεωργόπουλος για τα 259.000 ευρώ στους λογαριασμούς του


papagi





Αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά ότι είναι "κρυστάλλινοι"
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος, με αφορμή την πρόταση του εισαγγελέα Εφετών, Ευάγγελο Μπακέλα, προς το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, για παραπομπή του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης σε δίκη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τόνισε πως οι λογαριασμοί του είναι "άψογοι".

Πόσα «χρωστά» ο κάθε Έλληνας!

xreos1




Στα 314,8 δισεκατομμύρια το χρέος της Ελλάδας το πρώτο τρίμηνο του 2014, μειωμένο κατά 1% σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο του 2013 και… αυξημένο κατά 13,5% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2013.

Κορυφαίο! Έφτιαξαν τον ..«Άη φύγε»!


mitsotakis







Οι σχολικοί φύλακες έφτιαξαν την ..αγιογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία και «παρουσίασαν» στο σημερινό συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ ενάντια στην αξιολόγηση.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ

20140722-055728-21448047.jpg


Όταν χαρακτήρισα «επικίνδυνους και φονιάδες» ΟΛΟΥΣ αυτούς που θέλουν να λέγονται Ελληνική Κυβέρνηση, έσπευσαν αμέσως πολλά κομματόσκυλα να με φάνε, γιατί «δεν μιλούσα με σεβασμό» για τη λατρεμένη τους κυβέρνηση….

Υπάρχουν πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες, αυτή όμως είναι η κορυφαία…










Γλουταθειόνη: Η κορυφαία αντιοξειδωτική ουσία
    Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι οι αντιοξειδωτικές ουσίες είναι εξαιρετικά ωφέλιμες για την υγεία μας. Όμως, η ουσίαγλουταθειόνη θεωρείται ότι έχει τόσο ισχυρά θετικές ευεργετικές επιδράσεις ώστε μπορεί να σταματήσει τη διαδικασία ανάπτυξης καρδιακής πάθησης, νευρολογικού εκφυλισμού, καρκίνου και πολλών ακόμη σοβαρών νοσημάτων.

Πως να μη μυρίζετε αλκοόλ ακόμα και στο αλκοτέστ....






Άνθρωποι είμαστε και μπορεί να πεταχτείτε το μεσημέρι από το γραφείο για ένα ποτό όμως να μην θέλετε να μυρίζετε αλκοόλ όταν επιστρέψετε. Μερικές χρήσιμες συμβουλές είναι:

Αστυνομικός και ειδικός φρουρός έφτιαξαν πλαστά έγγραφα και σφραγίδες και «άδειασαν» τραπεζικό λογαριασμό πεθαμένου








    Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν με εντολή του αρχηγού της αστυνομίας ένας αστυφύλακας και ένας Ειδικός Φρουρός οι οποίοι μαζί με μια γυναίκα συνεργό τους πλαστογραφούσαν έγγραφα και σφραγίδες για να εισπράττουν χρήματα από τραπεζικό λογαριασμό πολίτη ο οποίος είχε πεθάνει εδώ και τρία χρόνια.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

La Rosa Bianca Sergio Endrigo

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Δημόσια Διοίκηση.











   Ας μιλήσουμε λοιπόν με νούμερα.
    Η Δημόσια Διοίκηση διαθέτει 23.142 (!) αρμοδιότητες εκ των οποίων οι 10.765 είναι επιτελικές, οι 9.816 υποστηρικτικές, οι 998 παροχής υπηρεσιώνκαι οι 1563 ελεγκτικές.
    Πώς καθορίσθηκαν αυτές οι αρμοδιότητες;
    Φυσικά με ρυθμιστικές διατάξεις!
    Από το 1975 μέχρι το 2005 εκδόθηκαν από το τέρας της Δ. Διοίκησης171.500 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου!    Ιδού η παραγωγή αναλυτικά:

Γιατί αυτό τον Αύγουστο δεν θα τον ξαναζήσουμε ποτέ στη ζωή μας;







Αυτό που θα ζήσουμε φέτος τον Αύγουστο συμβαίνει μια φορά κάθε 823 χρόνια. Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, ο μήνας Αύγουστος του 2014… θα έχει 5 Παρασκευές, 5 Σάββατα και 5 Κυριακές.

Ξεκίνησαν έλεγχοι για το ζύγισμα του ψωμιού








Μέτρα προκειμένου να υποχωρήσουν οι τιμές σε γάλα και ψωμί προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, καθώς βάσει στοιχείων που ερευνώνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες η πρόσφατη νομοθεσία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Τέσσερα τρικ για να προλάβετε τις λιγούρες






Τρώτε κανονικές ποσότητες φαγητού αλλά πιάνεται τον εαυτό σας να πεινά συχνά μέσα στην ημέρα;
Μπορεί για την πείνα ή τις συχνές λιγούρες να ευθύνονται «ύπουλοι» παράγοντες που ούτε σας περνούν από το μυαλό.

Νέες κατηγορίες κατά Παπαγεωργόπουλου -Βρέθηκαν σε λογαριασμό του 260.000 ευρώ

Νέες κατηγορίες κατά Παπαγεωργόπουλου -Βρέθηκαν σε λογαριασμό του 260.000 ευρώ


Λίγες ημέρες μετά την καταδίκη του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για την πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης στα ταμεία του δήμου , ο εισαγγελέας Εφετών Ευάγγελος Μπακέλας πρότεινε την παραπομπή του και για «νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες» σχετικά με χρηματικά ποσά που βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του και δεν μπόρεσαν να δικαιολογηθούν.

Βιομηχανία με πλαστά απολυτήρια στο δημόσιο


Βιομηχανία με πλαστά απολυτήρια στο δημόσιο







Το ποσοστό των πλαστών δικαιολογητικών σε δήμους, νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου και ανώνυμες εταιρείες του Δημοσίου σε ένα δείγμα 5.000 υπαλλήλων αγγίζει το 7%
Φάμπρικα πλαστών απολυτηρίων λυκείων αποκάλυψε η ολοκλήρωση των πρώτων ελέγχων που πραγματοποίησαν οι επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης για ψεύτικα δικαιολογητικά στους φακέλους των δημοσίων υπαλλήλων.

Απίστευτη αισχροκέρδεια –Οι παραγωγοί πωλούν τα ροδάκινα 0,15 λεπτά και εμείς τα αγοράζουμε 2 ευρώ


Απίστευτη αισχροκέρδεια –Οι παραγωγοί πωλούν τα ροδάκινα 0,15 λεπτά και εμείς τα αγοράζουμε 2 ευρώ





Την ώρα που χιλιάδες τόνοι ροδάκινου στοιβάζονται στις αποθήκες των συνεταιρισμών και σε πολλές περιπτώσεις καταλήγουν στις χωματερές έρχονται στο φως καταγγελίες για απίστευτες περιπτώσεις αισχροκέρδειας.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 11% ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ!








Αυξήσεις της τάξης του 11% για τους οικιακούς πελάτες με κατανάλωση έως 800 κιλοβατώρες το τετράμηνο και μειώσεις έως 3,4 % στα τιμολόγια της ΔΕΗ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και... 
για την ηλεκτροδότηση κοινόχρηστων χώρων ισχύουν από 25 Ιουλίου 2014.
Τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ: Αύξηση 11% στις μικρές οικιακές καταναλώσεις
Τα οικιακά τιμολόγια για όσους έχουν κατανάλωση μεγαλύτερη από 800

ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΟ ΝΕΟ «ΑΦΕΝΤΙΚΟ» ΤΟΥ ΔΝΤ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Από ένα Τούρκο, (εκεί μας οδήγησαν οι κατοχικές μας κυβερνήσεις), θα εξαρτόμαστε πλέον από το αν το ΔΝΤ θα συνεχίσει να μας δίνει τις «δόσεις» μας, (σαν κλασικοί ναρκομανείς όπως μας κατάντησαν), για να εξασφαλίσουμε τα προς το ζην, όπως μας τονίζουν συνεχώς  οι υπεύθυνοι κυβερνήτες αυτής της άμοιρης χώρας.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας,Taraf, ο Τούρκος İbrahim Halil Çanakcı, μέχρι τώρα βασικός σύμβουλος του Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας, θα είναι ο καινούργιος εκτελεστικός διευθυντής του ΔΝΤ, με αποφασιστική αν όχι καθοριστική γνώμη στις επόμενες δανειοδοτήσεις του μεγάλου αυτού οικονομικού οργανισμού και συνεπώς και για τις επόμενες δανειοδοτήσεις που κατά πάσα πιθανότητα θα επιδιώξει η χώρα μας από το ΔΝΤ.

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι «ζήτησε» συγχώρεση το σκυλί από το μωρό

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι «ζήτησε» συγχώρεση το σκυλί από το μωρόΤο γλυκύτατο μωράκι έπαιζε με τα παιχνίδια του, όταν ο σκύλος της οικογένειας θέλησε να «κλέψει» ένα για να παίξει και αυτός. Το μωράκι άρχισε να κλαίει και τότε ο σκύλος κατάλαβε το λάθος του.

Τι αλλάζει στην ασφάλιση των Ι.Χ.



Σειρά αλλαγών στο καθεστώς ασφάλισης αυτοκινήτων φέρνει ο νέος νόμος που ψηφίστηκε από τις 5 Μαΐου. Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας «εξειδικεύει» και «μεταφράζει» τη νέα νομοθεσία που έχει τεθεί σε ισχύ, αναφέροντας τις 10 βασικότερες αλλαγές τις οποίες οι οδηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν, προκειμένου να μη βρεθούν... προ εκπλήξεων.

Δεν έχουν έκπτωση φόρου τα κενά διαμερίσματα

Δεν έχουν έκπτωση φόρου τα κενά διαμερίσματα





Αυξάνονται και πληθύνονται τα κενά διαμερίσματα στην περιοχή της Αττικής, όπου σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία έχουν φθάσει τα 120.000. Το αίτημα της ΠΟΜΙΔΑ για μείωση του φόρου έως 50% δεν έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες ακινήτων να κληθούν να πληρώσουν φόρο για άδεια σπίτια.

5 ΩΡΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...







...ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΑΡ...
Οσονούπω και κατ’ επιταγή των μνημονιακών δεσμεύσεων αλλάζει το σημερινό ωράριο εργασίας των 40 ωρών στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα ...
και αυξάνεται σε 45 ώρες, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα.