Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Πού είναι η ΑΟΖ, οέο;..


     Ε; Πού είναι η υπόσχεση για άμεση ανακήρυξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης;

     Κι όχι μόνον!
     Πού είναι τα 18 προεκλογικά σημεία του 2012;
     Πού είναι η μία και μόνη εξεταστικήεπιτροπή για το πώς φτάσαμε στο ΔΝΤ και τα μνημόνια;
     Πού είναι η επαναδιαπραγμάτευση;

     ΠΟΥ ' ΣΑΙ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥ 'ΔΕΙΧΝΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΛΛΟΣ;
       Πως, δεν θα γινόμουν ο ολέθριος πρωθυπουργός για την πατρίδα

Γ. Ορφανός: Να ενισχυθεί ο θεσμός του Συμπαραστάτη του Δημότη

Πρωτοβουλία για την ενίσχυση του ρόλου του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στους δήμους, θα αναλάβει το επόμενο διάστημα ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Eγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη καρδιοθωρακοχειρουργική κλινική του ΑΧΕΠΑ (

Με στόχο την καλύψει ολόκληρο το φάσμα της σύγχρονης χειρουργικής των παθήσεως της καρδιάς και του θώρακα, εγκαινιάστηκε σήμερα η ανακαινισμένη καρδιοθωρακοχειρουργική κλινική του ΑΧΕΠΑ.

Ρεσιτάλ προδοσίας από τον Ανα(ν)στασιάδη! Έβαλε τον Κασουλίδη να επιπλήξει την ευρωβουλευτή που έκανε ρόμπα τον Βενιζέλο!

20140704-182511-66311487.jpg


Η ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ που έκανε ρόμπα τον Βενιζέλο (δεν ήταν παρόν) μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ενώπιον όμως του Σαμαρά, δέχθηκε σήμερα ένα τηλεφώνημα από τον Κύπριο ΥΠΕΞ, σύμφωνα με πληροφορίες του Ολύμπια.

Το ΠΑΣΟΚ «κράζει» τον Ταμήλο: Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία






    Αλγεινές εντυπώσεις άφησαν οι χθεσινές δηλώσεις του Μιχάλη Ταμήλου, ο οποίος, εμμέσως πλην σαφώς, «ενημέρωσε» τους πολίτες ότι το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό και πως δεν χρειάζεται να έχουν πάντα ρεύμα.
    Η ομάδα PES Activists του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος, η οποία συνεργάζεται με την Ελιά, εξέδωσε μια οργισμένη ανακοίνωση κατά του βουλευτή της ΝΔ τονίζοντας ότι ο κ. Ταμήλος προσβάλλει ανθρώπινα δικαιώματα, κατακτήσεις, ανάγκες, αλλά και την αξιοπρέπεια της ανθρώπινης υπόσταση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της PES Activists:

Ο καλύτερος αστυνομικός της χρονιάς - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ !!

mpatsosΟ καλύτερος αστυνομικός της χρονιάς - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ !!




Χάος στη Βουλή για τα 281 τ.μ. που «ξέχασε» να δηλώσει ο Χαράλαμπος Αθανασίου στο πόθεν έσχες










    Σε οξεία αντιπαράθεση ήρθε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
    Αφορμή υπήρξε το δημοσίευμα του περιοδικού HOT DOC στο οποίο αναφερόταν πως ο κ. Αθανασίου παρέλειψε να δηλώσει στο πόθεν έσχες του,281 τμ πολυτελούς κατοικίας, με τον υπουργό να δηλώνει πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.
    Υπενθυμίζεται πως στο περιοδικό που εκδίδει ο Κώστας Βαξεβάνηςαναφερόταν μεταξύ άλλων για τον κ.Αθανασίου: «Δεν έκρυψε μόνο τη δικογραφία για το χρηματισμό Μιχελάκη. Έκρυψε και τα περιουσιακά του στοιχεία από το Πόθεν Έσχες. Ένας πρώην δικαστής με πολυτελή σπίτια που κρύβει. Με καταγγελίες εναντίον του που έχουν εξαφανιστεί».

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

kartesios030714
Πουλήστε νερά, βουνά, λαγκάδια, παραλίες, το ηλεκτρικό ρεύμα, τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τις μάνες και τους πατεράδες μας και μην ξεχάσετε τις κόρες μας. Να τις κάνετε πόρνες για να ενισχυθεί το τουριστικό ρεύμα. Για να κυριολεκτείτε κάθε φορά που αμολάτε το «πάση θυσία».

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

NO MILK TODAY Herman Hermits

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Ένοικοι πολυκατοικιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πετούν αυγά και νερό σε θαμώνες καταστημάτων!

Κάθε άλλο παρά με καλό μάτι είδαν ορισμένοι ένοικοι πολυκατοικιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τη μετατροπή μικρών δρόμων σε πεζοδρόμους και τη λειτουργία καφετεριών και μπαρ σε αυτούς. Μπορεί ορισμένοι ιδιοκτήτες καταστημάτων στο κέντρο της πόλης

Έλληνες χάκερ επιτέθηκαν στο Facebook


Έλληνες χάκερ επιτέθηκαν στο Facebook

Γονίδιο αυξάνει τον κίνδυνο για εγκεφαλικό


Γονίδιο αυξάνει τον κίνδυνο για εγκεφαλικό


Οι ερευνητές του King's College του Λονδίνου, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "PLoS One», σύμφωνα με το BBC,

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Από τα πιο ασφαλή και πιο καθαρά στην ΕΕ τα ελληνικά φρούτα και λαχανικά

Από τα πιο ασφαλή και πιο καθαρά στην ΕΕ τα ελληνικά φρούτα και λαχανικάΣτη λίστα των πιο ασφαλών φρούτων και λαχανικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση περιλαμβάνονται τα ελληνικά, σε ό,τι αφορά τις υπερβάσεις σε υπολείμματα φυτοφαρμάκων, όπως προκύπτει από τις καταγραφές του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), στο πρώτο εξάμηνο του 2014.

Τι πρέπει να προσέχετε σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια



Αρκετές καταγγελίες για προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές στις περιπτώσεις των καταλυμάτων, είτε πρόκειται για ξενοδοχεία είτε για ενοικιαζόμενα δωμάτια, δέχεται η Ένωση Καταναλωτών «Η Ποιότητα της Ζωής» (ΕΚΠΟΙΖΩ) και, προκειμένου να αποφεύγονται τα προβλήματα, υπενθυμίζει τα δικαιώματα των πολιτών.

Μετά τη Γερμανία και στην Πορτογαλία μπανάνες με... κοκαΐνη στα σούπερ μάρκετ!

Η αστυνομία της Πορτογαλίας ανακοίνωσε ότι κατάσχεσε 237 κιλά κοκαΐνης κρυμμένα σε καφάσια με μπανάνες από την Κολομβία οι οποίες κατέληξαν, όπως διευκρινίζουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, από λάθος στα ράφια πολλών πορτογαλικών σουπερμάρκετ.

Σε ισχύ οι διατάξεις για δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών στους φοροφυγάδες - Άντε να τις εφαρμόσουμε κιόλας

ap1Εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ οι διατάξεις για τη δήμευση τραπεζικών λογαριασμών σε περιπτώσεις μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή τονίζει σε γνωμοδότησή του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και προϊστάμενος των οικονομικών εισαγγελέων Νίκος Παντελής.