Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ «κράζει» τον Ταμήλο: Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία






    Αλγεινές εντυπώσεις άφησαν οι χθεσινές δηλώσεις του Μιχάλη Ταμήλου, ο οποίος, εμμέσως πλην σαφώς, «ενημέρωσε» τους πολίτες ότι το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό και πως δεν χρειάζεται να έχουν πάντα ρεύμα.
    Η ομάδα PES Activists του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος, η οποία συνεργάζεται με την Ελιά, εξέδωσε μια οργισμένη ανακοίνωση κατά του βουλευτή της ΝΔ τονίζοντας ότι ο κ. Ταμήλος προσβάλλει ανθρώπινα δικαιώματα, κατακτήσεις, ανάγκες, αλλά και την αξιοπρέπεια της ανθρώπινης υπόσταση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της PES Activists:
    «"Το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό. Όποιος θέλει να πάει στο χωριό να ζήσει με λάμπα. Δε χρειάζεται να έχει πάντα ρεύμα" – Μιχάλης Ταμήλος (Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας)
    Ο άνθρωπος που δε δεχόταν να συμμετέχει σε επιτροπές της Βουλής και να πληρώνεται μόνο μία φορά το μήνα,ενημερώνει τώρα τους πολίτες ότι δε χρειάζεται να έχουν πάντα ρεύμα. Η τραγική συμπεριφορά του κου Ταμήλουδείχνει ότι δεν έχει καταλάβει καν το νόημα του νομοσχεδίου που συζητείται και εφόσον "δεν παθαίνουμε τίποτε χωρίς ρεύμα", νομιμοποιεί κάποιους να κατεβάσουν τους διακόπτες.
    Πολύ περισσότερο όμως, ο κος Ταμήλος προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις κατακτήσεις, τις ανάγκες και την αξιοπρέπεια της ανθρώπινης υπόστασης. Προσβάλλει τελικά τον ίδιο τον πυρήνα του Συντάγματος.
    Οι PES Activists θεωρούν την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ως υπέρτατη μορφή ακτιβισμού, αποδοκιμάζουν τις επικίνδυνες απόψεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και καλούν τον Πρωθυπουργό να τον ανακαλέσει στην τάξη.
    Μιας και ο λόγος περί ηλεκτρισμού, υπενθυμίζουμε στον κο Ταμήλο τα λόγια ενός ανθρώπου που το μυαλό του έτρεχε με ταχύτητα φωτός.
    "Δύο πράγματα είναι άπειρα. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος"Άλμπερτ Αϊνστάιν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου