Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ένοικοι πολυκατοικιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πετούν αυγά και νερό σε θαμώνες καταστημάτων!

Κάθε άλλο παρά με καλό μάτι είδαν ορισμένοι ένοικοι πολυκατοικιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τη μετατροπή μικρών δρόμων σε πεζοδρόμους και τη λειτουργία καφετεριών και μπαρ σε αυτούς. Μπορεί ορισμένοι ιδιοκτήτες καταστημάτων στο κέντρο της πόλης
να έχουν ξεφύγει από κάθε όριο και να καταλαμβάνουν με τραπεζοκαθίσματα κάθε γωνιά πεζοδρομίων και πεζοδρόμων, ωστόσο ακόμη κι αυτοί που σέβονται τον δημόσιο χώρο, αρκετές φορές δεν χαίρουν της εκτίμησης που θα αναμενόταν από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Καταγγελίες για δύο σχετικά περιστατικά έφτασαν στο Thestival.gr και αν μη τι άλλο, εκπλήσσουν. Όπως αναφέρουν επαγγελματίες αλλά και θαμώνες καφετεριών που βρίσκονται σε κεντρικούς πεζοδρόμους στη Θεσσαλονίκης, ένοικοι πολυκατοικιών, φτάνουν στο σημείο να πετούν νερό, σκουπίδια, ακόμη και αυγά από τα μπαλκόνια και τις ταράτσες, σε μια προσπάθεια να διώξουν τον κόσμο που συχνάζει στα καταστήματα που λειτουργούν στα συγκεκριμένα σημεία.
Τί κι αν η μουσική στα μπαράκια δεν είναι δυνατή; Τι κι αν ο κόσμος δεν κάνει φασαρία; Οι ένοικοι δεν επιθυμούν να λειτουργούν καταστήματα δίπλα στα διαμερίσματά τους και το δείχνουν με κάθε τρόπο! Οι ιδιοκτήτες, σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν σχέσεις καλής γειτονίας, κρατούν την ψυχραιμία τους, ωστόσο, εξετάζουν και το ενδεχόμενο να προβούν σε καταγγελίες εφόσον η ιστορία αυτή συνεχισθεί.
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου