Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Καιρός:για Τρίτη 12-9-2017



Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017, στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά τμήματα όπου τα φαινόμενα θα είναι και τοπικά έντονα. Μέχρι αργά το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει καλός και διαυγής καιρός με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις.

Πρέπει να αναθεωρήσεις



Αν φροντίζει να σου προκαλεί ενοχές για τα πάντα. Γιατί βγήκες, γιατί μίλησες, γιατί χαιρέτισες, γιατί ντύθηκες, γιατί βάφτηκες, γιατί στολίστηκες, γιατί έφαγες, γιατί ήπιες, γιατί γέλασες, γιατί έκλαψες, γιατί χάρηκες, γιατί ξάπλωσες, γιατί κουράστηκες, γιατί δεν έχεις διάθεση, γιατί είσαι ο εαυτός σου…
Αν σε κάθε ευκαιρία, όσο μικρή και ασήμαντη ή μεγάλη και αν είναι, σου κάνει επίθεση… Φωνάζει, βρίζει, νευριάζει, κατηγορεί, απειλεί τους πάντες και τα πάντα, σπάει πράγματα, σηκώνει το χέρι ακόμα και αν δεν το κατεβάζει, βγαίνει εκτός εαυτού, γιατί ‘’έτσι είναι αυτός και σε όποιον αρέσει’’ ή γιατί ‘’εσύ είσαι που το προκάλεσες’’…

Τι ήταν η σεισάχθεια που έσωσε την αρχαία Αθήνα


Στην αρχαία Αθήνα, με την ονομασία σεισάχθεια έμεινε γνωστή η νομοθετική ρύθμιση των χρεών από τον Σόλωνα.

Είναι το πρώτο νομοθέτημα του Σόλωνα, όχι όμως, όπως μερικοί, ακόμα και από τους αρχαίους συγγραφείς, διατείνονται για τη διαγραφή εξ ολοκλήρου των χρεών, την οποία απεναντίας απέκρουαν αυτοί οι ίδιοι Σολώνιοι νόμοι, αλλά μόνον ανακούφιση των πριν υπό των τοκογλύφων καταπιεζομένων οφειλετών.

ΣΠΙΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΘΑΥΜΑ ! Καθαρίστε το έντερο σας με αυτόν τον τρόπο!


entero

ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ 100 ΤΟΙΣ 100! Καθαρίστε το έντερό σας τώρα με 2 μόνο συστατικά!
Καθαρισμός του παχέος εντέρου φυσικά, με αποτελεσματικότητα, με μόνο 2 συστατικά!!
Η εξάλειψη της βλέννας και των παρασίτων από τα έντερα σας μπορεί να αποτρέψει ασθένειες, αλλά και να θεραπεύσει σε αρκετές περιπτώσεις.

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ



Weather on Demand: Τροποποίηση Καιρού στην Ελλάδα Ο ΕΛΓΑ κάνει τροποποίηση καιρού σε επιλεγμένες περιοχές για χαλαζική προστασία, με τα αεροπλάνα της 3Δ, εκεί που τελικά… συνεχίζει να πέφτει το περισσότερο χαλάζι.  “Τροποποίηση καιρού ονομάζεται η σχεδιασμένη επέμβαση του….   ανθρώπου σε συγκεκριμένα νέφη…Η πιο γνωστή μέθοδος τροποποίησης καιρού είναι η σπορά των νεφών, η οποία εφαρμόζεται για να επιτευχθεί αύξηση βροχής και χιονιού, καταστολή χαλαζιού και διάλυση ομίχλης”.

Πόσα κοινόχρηστα θα πληρώνετε αν «αυτονομηθείτε»



Αν θέλετε να εγκαταστήσετε αυτόνομο σύστημα θέρμανσης στο διαμέρισμά σας προκειμένου να μην περιμένετε την γενική συνέλευση της πολυκατοικίας να αποφασίσει την αγορά πετρελαίου ή την εξόφληση των οφειλών στην εταιρεία αερίου έχετε κάθε δικαίωμα. Να ξέρετε όμως ότι οι δαπάνες για τα κοινόχρηστα θα μειωθούν μεν, δεν θα μηδενιστούν δε.

«Έκπτωση» στα παράβολα για τα αυθαίρετα – Από 500 ευρώ στα 250



Αυτόματη και ηλεκτρονική έκδοση οικοδομικών αδειών, μειωμένα παράβολα στο ύψος των 250 ευρώ από 500 που είναι σήμερα και διευκολύνσεις πληρωμής έως σε 80 δόσεις επιστρατεύει το υπουργείο Περιβάλλοντος και 
Ενέργειας για να δελεάσει τους απρόθυμους ιδιοκτήτες ακινήτων που περιμένουν καρτερικά έναν χρόνο την ψήφιση του νέου νομοθετικού πλαισίου που φέρνει πιο ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα αυθαίρετα.

Έρχεται «μαχαίρι» σε έξι επιδόματα

  • Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν και πάλι οι συζητήσεις με τους δανειστές, καθώς φαίνεται πως έξι επιδόματα παραμένουν «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες... της εφημερίδας «Ειδήσεις», οι θεσμοί έχουν δώσει σαφείς εντολές για περικοπή και αναδιανομή των προνοιακών, αναπηρικών και οικογενειακών επιδομάτων, κάτι που θα πρέπει να έχει αποφασιστεί και να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Νοέμβριο.

Αυτός είναι o πρώτος «σταθμός» Μετρό στη Θεσσαλονίκη – Χάρτης των γραμμών! (ΦΩΤΟ)

Το μετρό Θεσσαλονίκης έστησε τον πρώτο του «σταθμό» στην 82η ΔΕΘ
Με εντυπωσιακή παρουσία στην 82η ΔΕΘ η «Αττικό Μετρό Α.Ε» προϊδεάζει τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης για την όψη των βαγονιών του μετρό της πόλης.
Για τον λόγο αυτό άλλωστε έστησε, εκτός από το περίπτερο της «Αττικό Μετρό», και έναν σταθμό του μετρό όπου φιλοξενείται το πρώτο βαγόνι που έφθασε στην Θεσσαλονίκη. Το εντυπωσιακό βαγόνι είναι ένα από τα πραγματικά βαγόνια που θα κυκλοφορήσουν στις ράγες του ολοκληρωμένου μετρό Θεσσαλονίκης και είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα, χωρίς οδηγό. 

Στους 995 οι Τούρκοι που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα!



  • Τους 995 έχουν φτάσει οι Τούρκοι πολίτες που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα από τη νύχτα του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην πατρίδα τους στις 15 Ιουλίου 2016 μέχρι και σήμερα.

Η αύξηση είναι μεγάλη, ειδικά εάν συγκριθεί με τα...στοιχεία στο τέλος του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν τα σχετικά αιτήματα δεν είχαν ξεπεράσει ακόμη τα 236.

Κατέρρευσε γέφυρα στην παλιά εθνική οδό Ξάνθης Κομοτηνής (φωτό)


Κατέρρευσε γέφυρα στην παλιά εθνική οδό Ξάνθης Κομοτηνής (φωτό)

Η μεγάλη γέφυρα του ποταμού
Κομψάτου που βρίσκεται μεταξύ Πολυάνθου και Ιάσμους
 
Απο τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως δεν υπάρχουν τραυματισμοί.
 
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά Εθνική οδό Κομοτηνής - Ξάνθης μέσω Ιάσμου έχει διακοπεί ενώ στο σημείο έσπευσε η Τροχαία.

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/9/2017

                                      

                  Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων