Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Καιρός:για Σάββατο 11-3-2017



Νεφώσεις με παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ανατολικά, κεντρικά ηπειρωτικά τμήματα και τα νησιά του Αιγαίου και χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά περιμένουμε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017. Στα δυτικά και βόρεια τμήματα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες έως τις μεσημεριανές ώρες με βελτίωση στη συνέχεια. Τα φαινόμενα στην Εύβοια, Θεσσαλία, Κεντρική και Ανατολική Στερεά και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.

O αετός στο… κοτέτσι


Bald Eagle in Flight

Μια άνοιξη ένας αγρότης διασκέδαζε καθημερινά μ’ ένα ζευγάρι αετών που τους έβλεπε να πετούν, να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν κοντά στο κτήμα του.

Όταν μετά από μερικές μέρες τους 
έχασε, πήγε στον τόπο όπου είχε εντοπίσει ότι  κατέβαιναν, για να δει τι υπήρχε εκεί, βρήκε μια εγκαταλειμμένη φωλιά μ’ ένα αυγό μέσα. Πήρε το αυγό, το πήγε στο κοτέτσι και το έβαλε μαζί με τα αυγά μιας κότας, με την ελπίδα να το κλωσήσει εκείνη, να γεννηθεί το αετόπουλο, να μεγαλώσει και να πετάξει.

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: Πόσα κερδίζει το Μουσείο του Λούβρου από τα Ελληνικά εκθέματα;

Το μουσείο του Λούβρου (Musée du Louvre) είναι ένα από τα μεγαλύτερα, δημοφιλέστερα και παλαιότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο. Βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού, στις όχθες του Σηκουάνα, σε μια έκταση 60.000 τετραγωνικών μέτρων.Τα δύο Ελληνικά εκθέματα που θα αναφέρουμε παρακάτω ανεβάζουν στο ζενίθ την επισκεψιμότητα στο Μουσείο του Λούβρου αποφέροντας ιλλιγιώδη ποσά στη Γαλλία προσφέροντας χιλιάδες θέσεις εργασίας χωρίς ποτέ όχι μόνο να φθείρεται η αξία τους αλλα να αποκτούν υπεραξία διαχρονικά…

Ένα ποτήρι από αυτό το ρόφημα και θα αποτοξινώσετε το σώμα σας από τις τοξίνες και θα καθαρίσετε τα νεφρά σας!


1

Κόπωση, κρυολογήματα και λοιμώξεις είναι συχνά ενδείξεις ότι το σώμα σας είναι γεμάτο από τοξίνες και χρειάζεται αποτοξίνωση.
Αυτά τα συμπτώματα μπορεί επίσης να είναι σημάδι ότι το σώμα σας δέχεται 
επίθεση από βακτήρια και χρειάζεστε αποτοξίνωση αμέσως.
Ευτυχώς, έχουμε μερικούς φυσικούς τρόπους που μας βοηθούν να καθαρίσουμε όλες τις τοξίνες από το σώμα μας και να αποκαταστήσουμε τη φυσική του κατάσταση.

Εφεξής, κυριολεκτικά, «ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ!...»


«Διαπιστώνει» ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Θυμήθηκα σήμερα, μου το υπαγορεύουν τα δραματικά πλέον οικονομικό-πολιτικό-κοινωνικά γεγονότα που εκτυλίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς, την ιστορική και πολύ συχνά παρεξηγημένη εκείνη ρήση-επιβεβαίωση του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή:

«Η Ελλάς ανήκει εις την Δύσιν!»

Κονιόρδου: 2,5 εκατ. ευρώ από την ΕΕ για εργασίες στον λόφο Καστά (ΒΙΝΤΕΟ)



Την άμεση διάθεση ποσού 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από κοινοτικά προγράμματα για τις εργασίες συντήρησης του μνημείου και του λόφου Καστά και την ανάδειξή του με την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αμφίπολης και διαμόρφωση μονοπατιών περιήγησης επισκεπτών, ανακοίνωσε η Λυδία Κονιόρδου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο φερετζές της προδοσίας..


Και καλά.
Τα μνημόνια δεν τα σκίσατε. Ούτε τους εφαρμοστικούς τους νόμους καταργήσατε. Ούτε τον ΕΝΦΙΑ. Ούτε επαναφέρατε την κατώτατη σύνταξη στα 751 ευρώ. Το καταλαβαίνουμε. Όλα αυτά θα είχαν ένα δυσβάστακτο δημοσιονομικό κόστος για τις τσέπες των τοκογλύφων αφεντικών σας.
Γιατί δεν προχωρήσατε όμως σε
άλλες υποσχέσεις σας, που θα είχαν δημοσιονομικό όφελος χωρίς να θιχθεί στο ελάχιστο ο απλός λαός;

Λ Α Μ Ο Γ Ι Α ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ




ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ 

Δεν αντέχουμε άλλα μέτρα.
Σε απάντηση στους Κυβερνητικούς που σχεδίασαν τη μείωση του φόρου αλληλεγγύης για τους πολιτικούς, ενώ ο Ελληνικός Λαός πάσχει και πεινά,
στέλνουμε το συνημμένον ανέκδοτον!
Aντί να κάνουν μείωση μισθού στους 300 της Βουλής, που αμοίβονται πλούσια σε μια χρεωκοπημένη χώρα, έκαναν μείωση φορολογίας!!!
Εμ πως θα ψηφίζουν τα Μνημόνια και τα νέα μέτρα των δανειστών!!!

Το Τμήμα Ιστορίας- Αρχαιολογίας του ΑΠΘ στα 100 καλύτερα του κόσμου



Ξεκίνησε το 30ο αρχαιολογικό συνέδριο που διοργανώνει το Τμήμα σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού για τις ανασκαφές στη Β.Ελλάδα
Στα 100 καλύτερα του κόσμου κατατάσσεται το Τμήμα Ιστορίας- Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) στον Διεθνή Πίνακα Κατάταξης Πανεπιστημίων ανά Ειδικότητα της Quacquarelli Symonds -QS (https://www.topuniversities.com/universities/aristotle-university-thessaloniki#sub).

Εξελίξεις στις Σκουριές Χαλκιδικής



Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους 21 κατοίκους της Χαλκιδικής, που τη Δευτέρα 13 Μαρτίου δικάζονται ως μέλη «εγκληματικής οργάνωσης», επειδή υπερασπίστηκαν τα δάση, τα νερά, την τοπική οικονομία, το δημόσιο συμφέρον, το δικαίωμά τους στη ζωή.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 24 του ισχύοντος Ελληνικού Συντάγματος «η προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος αποτελεί υποχρέωση του κράτους και δικαίωμα του καθενός».

Απίστευτη καταγγελία: Εργοδότες αρπάζουν μισθούς εργαζομένων στα ΑΤΜ!

Απίστευτη καταγγελία: Εργοδότες αρπάζουν μισθούς εργαζομένων στα ΑΤΜ!
ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ «Η ΕΝΩΣΗ»
Μία απίστευτη καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η Ενωση» καταγγέλλει ότι υπάρχουν εργοδότες που παίρνουν χρήματα από εργαζομένους τους στα ΑΤΜ, επιστρατεύοντας για τον σκοπό αυτό άτομα «εμπιστοσύνης» τους!
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου:

Οι πολιτικές εφημερίδες 10/3/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων