Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Καιρός:για Παρασκευή 16-9-2016



Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά και πιθανόν τα δυτικά τμήματα περιμένουμε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016.

Σπιρουλίνα, κάλε, σπόροι τσία -Δύσκολα ονόματα, θαυματουργά τρόφιμα! [εικόνες]


Η ομορφιά και η υγεία περνάνε από το πιάτο. Παλαιό απόφθεγμα, όσο και ο κόσμος, αλλά καιρός να το ενεργοποιήσουμε και πάλι, ενόψει του χειμώνα.
Αντί να καταναλώνουμε τόνους κρέατος, πουλερικών, βιομηχανικών τροφών, φαρίνας και ζάχαρης, ιδού μερικές υπερτροφές που μπορούν να ισορροπήσουν τα πράγματα.

Αποτοξινωθείτε από τις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα με έναν απλό τρόπο!



Όλοι έχουμε νιώσει πώς είναι να κυριευόμαστε από άσχημες σκέψεις και συναισθήματα.

Αυτό το βάρος που κουβαλάμε στην ψυχή και στο μυαλό μας όταν βιώνουμε δυσάρεστες καταστάσεις, όταν κατακλυζόμαστε από στρεσογόνους παράγοντες. Αυτός ο κόμπος που ανεβαίνει στον λαιμό μας και κάνει την αναπνοή μας πιο δύσκολη.

Πάγωμα μισθών και μειώσεις ως 20% στα ειδικά μισθολόγια

Η μόνη κίνηση που έχει γίνει ως τώρα από το υπουργείο Άμυνας, το οποίο εξακολουθεί να διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις, είναι η επιστολή του Π. Καμμένου προς τον Πρωθυπουργό στην οποία εκφράζει τις αντιρρήσεις του για το θέμα των περικοπών που αφορούν στα ειδικά μισθολόγια και τα ισοδύναμα της τάξης των 300 εκατομμυρίων που πρέπει να εξοικονομηθούν ετησίως στον τομέα της Άμυνας.

9 φράσεις που πληγώνουν το παιδί χωρίς να το καταλάβεις!


Ο γονέας οτιδήποτε και να πει στο παιδί του γνωρίζει ότι εκείνο θα το αποδεχτεί και θα το ακούσει. Αυτός και ακριβώς είναι ο λόγος που θα πρέπει να προσέχουν διπλά προτού χρησιμοποιήσουν λέξεις που αργότερα ίσως μετανιώσουν.

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν εξαιρείται η Κρήτη από το προσφυγικό …αλλά η Μύκονος

syriza_11
H Κρήτη δεν εξαιρείται σε σχέση με το θέμα της φιλοξενίας των προσφύγων. Εξαιρούνται όμως αυτονόητα η Μύκονος, η Πάρος κι όλα τα νησιά, που φιλοξενούν, κατά πλειοψηφία, τα λαμόγια των Ελληνικών Κυβερνήσεων, καθώς και περιοχές όπως τα Βόρεια Προάστια, όπου έχουν επενδυθεί τα κλεμμένα πολλών δεκαετιών.

Στάχτη πάνω από 140.000 στρέμματα στη Θάσο




  • Tεράστια η καταστροφή στο νησί.

Έπειτα από τέσσερα 24ωρα η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο νησί τα...ξημερώματα του Σαββάτου τέθηκε χθες το απόγευμα υπό πλήρη έλεγχο από τις επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης.

Μουσουλμανική Αδελφότητα: Όλα τα ελληνικά νησιά θα επιστρέψουν στο Ισλάμ


Μουσουλμανική Αδελφότητα: Όλα τα ελληνικά νησιά θα επιστρέψουν στο Ισλάμ

Ο Γερμανός ιστορικός Egon Flaig (Πανεπιστήμιο του Greifswald μέχρι το 2008 και μετά Emeritus καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Ροστόκ), σε ένα άρθρο του στηνFrankfurter Allgemeine Zeitung στις 15 Σεπτεμβρίου του 2006 (άρα πολύ πιο πριν από την τρέχουσα συγκυρία) παρέθετε την ομιλία του Χασάν Αλ Μπάννα(Hassan al Banna), ιδρυτή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, στην Αίγυπτο το 1929:

Ποια πόθεν έσχες θα βγουν στο ίντερνετ

Διευκρινήσεις ως προς το ποια πόθεν έσχες θα δημοσιοποιούνται στο διαδίκτυο έδωσε η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς. Όπως αναφέρει ισχύουν τα εξής:

1. οι υπόχρεοι για την υποβολή δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) προβλέπονται από τον νόμο 3213/2003 (άρ. 1 παρ. 1 ν. 3213/2003 όπως ισχύει). Ο αριθμός των υπόχρεων σε δήλωση δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τον ν. 4281/2014.

Οι εφοριακοί προειδοποιούν! Έρχεται ανελέητη φοροκαταιγίδα

Την ανελέητη φοροκαταιγίδα που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση εναντίον των εργαζομένων καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Εφορίες.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή η ΠΟΕ-ΔΟΥ δηλώνει για μια ακόμη φορά την αντίθεσή της στη συγκεκριμένη πολιτική που εστιάζει στην οριζόντια υπερφορολόγηση ως τη μόνη σίγουρη συνταγή αποτυχίας και οπισθοδρόμησης.

Χαρίζονται χιλιάδες ακίνητα. Οι πολίτες αποποιούνται τις κληρονομιές

Κίνημα... «Δεν κληρονομώ» φαίνεται πως διαμορφώνεται σταδιακά τους τελευταίους μήνες, καθώς τα μεγάλα βάρη που έχουν οι περισσότερες κληρονομιές, σε συνδυασμό με την ολοένα αυξανόμενη επιβάρυνση στα ακίνητα, οδηγούν πολύ κόσμο σε αποποίηση κληρονομιών.

Σε τυχαίες επισκέψεις που πραγματοποίησε το Έθνος στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, το μεγαλύτερο της χώρας, διαπιστώθηκε ότι κάθε ώρα οι αιτήσεις για αποποιήσεις κληρονομιάς κυμαίνονταν σε διψήφια νούμερα, πάνω από δέκα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 15/9/2016

         

               Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.