Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 14-3-2016





Νεφώσεις με βροχές σε ολόκληρη τη χώρα, καταιγίδες πάνω από το Αιγαίο και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, περιμένουμε την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ


Ελληνική ταινία:Κάτι κουρασμένα παλικάρια


Τα έθιμα της Αποκριάς σε όλη την Ελλάδα (εικόνες)

Μπορεί οι πόλεις της Πάτρας, της Ξάνθης και του Ρεθύμνου να είναι πανελληνίως -και όχι μόνο-γνωστές για τον τρόπο που γιορτάζουν το Καρναβάλι, ωστόσο σε πολλές πόλεις της Ελλάδας η Αποκριά και η Καθαρά Δευτέρα είναι η περίοδος που αναβιώνουν παραδοσιακά έθιμα και γιορτές, πολλές από τις οποίες έχουν την αφετηρία τους ακόμη και στην περίοδο των ελληνιστικών χρόνων.

Ρίχνει αυγά μέσα σε μια παγοθήκη - Γιατί; Δείτε τα πιο έξυπνα κόλπα που είδατε ποτέ...

Ρίχνει αυγά μέσα σε μια παγοθήκη. Γιατι;To πιο έξυπνο κόλπο που
είδατε ποτέ...
Δείτε μερικά tips που θα σας χρησιμεύσουν στο μέλλον.

Αυτό το βίντεο διαθέτει μια μεγάλη σειρά από συμβουλές, καθώς πρόκειται για την αποθήκευση των γαλακτοκομικών προϊόντων σας και όχι μόνο.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ: ΕΙΚΟΣΙ ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Ιταλικοί χάρτες-φωτιά!

1
Χαστούκι-τρόμου για την τουρκική επιθετικότητα αποτελούν Ιταλικοί Χάρτες – ντοκουμέντα, που όχι μόνο επιβεβαιώνουν περίτρανα τα εθνικά μας δίκαια, όχι μόνο κατοχυρώνουν απόλυτα την ελληνική κυριαρχία επί των Δωδεκανήσων, όχι μόνο 
καθορίζουν σαφέστατα 
την θαλάσσια συνοριακή γραμμή Ελλάδας – Τουρκίας,

Καταρρέει το Αλβανικό όνειρο! Aλβανός αρχαιολόγος παραδέχεται την ελληνικότητα της Αλβανίας!

1

Από τα σωθικά της, η Ελληνική γη συνεχίζει να τους διαψεύδει με τα ίδια τα ευρήματά τους. Καταρρέει το Αλβανικό όνειρο της Ιλλυρόπελασγορωμαϊκής ιστοριας. Ας το πει κάποιος στο δίδυμο Γκιτσάλι-Σπαχίου.. αλλά με τρόπο! 

Ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολόγους της Ευρώπης, που μίλησε πριν μερικές ημέρες στα Γιάννινα, ο Αλβανός Νεριτάν Τσέκα, παραδέχεται…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα δίνει δωρεάν τρόφιμα σε «πρόσφυγες» στο Ελληνικό κι εκείνοι αντί για «ευχαριστώ» της κλέβουν τσάντες, χρήματα και κινητό!!!

maxresdefault
ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ» ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
 
«Είμαστε όλοι πρόσφυγες» κραυγάζουν οι «ανθρωπιστές» των εκατομμυρίων, των «ΜΚΟ» και των κομμάτων: Δακρύβρεχτα στιγμιότυπα, αρρωστημένη προπαγάνδα, δημιουργία τύψεων και ενοχών (!!!) στον φτωχό Έλληνα που «έχει υποχρέωση» να…φιλοξενήσει και να βοηθήσει ολόκληρη την Ασία και την Αφρική!

Φίλης: Για να μείνουν τα Θρησκευτικά... πρέπει να αλλάξουν!


  • Κατάργηση του ομολογιακού χαρακτήρα των Θρησκευτικών προαναγγέλλει ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, συμπληρώνοντας ότι η αναμόρφωσή τους είναι προϋπόθεση για να παραμείνουν υποχρεωτικό μάθημα.

Το φέιγ βολάν της κυβέρνησης στους πρόσφυγες της Ειδομένης.







  • Η Ελλάδα θα σας παράσχει διαμονή, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.λπ., γράφει η κυβέρνηση για να τους πείσει να αφήσουν τις σκηνές στα σύνορα



Το φέιγ βολάν που διανέμεται στην Ειδομένη, στον απέραντο καταυλισμό προσφύγων από την...  κυβέρνηση, δόθηκε στην δημοσιότητα.

Να σκεφτόμαστε μόνο «εθνικά».

  • Η προσφυγική κρίση, την οποία δημιούργησε η Τουρκία,
    απέδειξε πόσο μικροί είναι οι ηγέτες των μεγάλων χωρών της Ευρώπης
    αλλά και πόσο εύκολο να καταρρεύσει αυτή η Ενωση διαφορετικών λαών, πολιτισμών, γλωσσών και νοοτροπιών.
  • Άρθρο του κ.Μ.Ιγνατίου

Τσίπρας και Τασία είναι υπεύθυνοι για τον πνιγμό εκατοντάδων ανθρώπων και για το δράμα της Ειδομένης


http://s.kathimerini.gr/resources/2016-03/09s5euz1-thumb-large.jpg

Άνοιξαν τα σύνορα και κάλεσαν δυστυχισμένους ανθρώπους, χωρίς να έχουν κάνει καμία προετοιμασία και χωρίς να διαβουλευθούν με κανέναν στην Ευρώπη. Ανεύθυνοι, εγκληματικά ανίκανοι, βαθύτατα ανήθικοι, δειλοί και μοιραίοι…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ! ΚΑΜΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ “ΧΡΙΣΤΟΥ” ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ! ΡΟΜΠΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ...


http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2016/03/cdolpdbwaae036h.jpg

ΕΚΘΕΤΟΙ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΗΣ “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ” ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!

Αυτή η φωτογραφία ενός βρέφους το οποίο απεικονίζεται μέσα σε λάσπες, σε καταυλισμό προσφύγων, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έγινε λόγος για γυναίκα πρόσφυγα, η οποία γέννησε χωρίς τη βοήθεια των γιατρών μέσα στη σκηνή της στην Ειδομένη.

Συναγερμός για κακόβουλο λογισμικό που ζητά λύτρα

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες για την εμφάνιση και στην χώρα μας, του κακόβουλου λογισμικού, που ονομάζεται «Locky». Το συγκεκριμένο κακόβουλο λογισμικό αποτελεί εξέλιξη του γνωστού κακόβουλου λογισμικού «Cryptolocker» ή «Ransomware», συγκαταλέγεται στις ψηφιακές απειλές τύπου Crypto-Malware και δύναται να επηρεάσει όλα τα λειτουργικά συστήματα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 13/3/2016


                                
                   Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.