Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα δίνει δωρεάν τρόφιμα σε «πρόσφυγες» στο Ελληνικό κι εκείνοι αντί για «ευχαριστώ» της κλέβουν τσάντες, χρήματα και κινητό!!!

maxresdefault
ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ» ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
 
«Είμαστε όλοι πρόσφυγες» κραυγάζουν οι «ανθρωπιστές» των εκατομμυρίων, των «ΜΚΟ» και των κομμάτων: Δακρύβρεχτα στιγμιότυπα, αρρωστημένη προπαγάνδα, δημιουργία τύψεων και ενοχών (!!!) στον φτωχό Έλληνα που «έχει υποχρέωση» να…φιλοξενήσει και να βοηθήσει ολόκληρη την Ασία και την Αφρική!
 
Να λοιπόν που κάποιοι και κάποιες το κάνουν, όπως η κυρία που βλέπουμε στο βίντεο: Και τι συμβαίνει; Αντί οι «κακόμοιροι πρόσφυγες» να την ευχαριστήσουν για τη δωρεά, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ!!! Εδώ που τα λέμε, φτηνά τη γλύτωσε η «φιλάνθρωπη» κυρία! Θα μπορούσε να πάθουν χειρότερα, καθώς είναι γνωστή η γνώμη των Ισλαμιστών για το γυναικείο φύλο!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
 
Προσέξτε, λοιπόν, όσοι και όσες θέλετε να βοηθήσετε τους «πρόσφυγες», μην πάθετε τα ίδια. Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που παρουσιάζουν τα κανάλια της διαπλοκής και της ψευτο – ανθρωπιάς…!
Αναλυτικά το περιστατικό:
 
Eλληνικό λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Ένα αυτοκίνητο με δυο γυναίκες σταματάει έξω από τον καταυλισμό, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο. Οι γυναίκες μεταφέρουν διάφορα είδη σε σακούλες για να τα παραδώσουν στους πρόσφυγες, χωρίς να γνωρίζουν ότι δεν επιτρέπεται να περάσει κανείς μέσα. Δεν προλαβαίνουν να ανοίξουν τις πόρτες και ένα τσούρμο (άντρες, γυναίκες και παιδιά), ορμά στο αυτοκίνητο και σε χρόνο μηδέν αρπάζει ότι σακούλα υπάρχει μέσα και τις εξαφανίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου