Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 14-3-2016





Νεφώσεις με βροχές σε ολόκληρη τη χώρα, καταιγίδες πάνω από το Αιγαίο και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, περιμένουμε την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016.
Τα φαινόμενα σταδιακά στη Βόρεια, την Κεντρική Ελλάδα και την Ήπειρο θα σταματήσουν.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις και το πρωί στο Βορειοανατολικό Αιγαίο πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στον Πατραϊκό σχεδόν θυελλώδεις.
Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα και μετά, περιμένουμε την Καθαρά Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, αρχικά ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι αλλά σταδιακά θα ενισχυθούν σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.
Νεφώσεις με βροχές οι οποίες από  νωρίς το μεσημέρι και μετά θα σταματήσουν, περιμένουμε την Καθαρά Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με εξασθένηση από το μεσημέρι και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου