Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός: για Τρίτη 29-12-2015



Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, οι οποίες αργά το βράδυ στα βόρεια θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές, περιμένουμε την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΝΤΟΥΕΤΟ (ΦΑΝΑΡΑΣ - ΧΑΛΚΙΑΣ)


Ελληνική ταινία:Ο αντιφασίστας


«Είμαι όμορφη, 25 ετών και ψάχνω πλούσιο γαμπρό»! Ποια είναι η ΕΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ που της έδωσε ένας φραγκάτος τύπος;

1Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε σε ένα forum για ραντεβού, από τη νεαρή γυναίκα που βλέπετε στη φωτογραφία, η οποία έχει θέσει ως μοναδικό στόχο της ζωής της να παντρευτεί έναν πλούσιο άντρα…
Και είναι τόσο αποφασισμένη να πετύχει τον σκοπό της, που δεν διστάζει να ζητήσει συμβουλές για το πώς θα καταφέρει να τον «τυλίξει». Ωστόσο, σίγουρα δεν περιμένει την απάντηση που λαμβάνει από έναν άνδρα που πληροί τα τυπικά προσόντα που ζητά, και που τυχαίνει να είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της JP Morgan.

Η Ελληνική γλώσσα και τα βασικά χαρακτηριστικά της. Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι Έλληνες

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwjmSNvdpHOzvUGjW43POc9uvFuMzH9-KSTSEXlKTa648fxMLOX26L630dXaMZJ_kbWYtZ0TpqkJyjkq1hoOgLsYxSWH3RZINr2GO5Mn5DW9BFOVX5Dc40BBP6rHMLYqPZI5auD0BKezo/s400/%25CE%259D%25CE%25AD%25CE%25B1-%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1.jpgΗ γλώσσα μας
Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις. είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (βιβλίο Γκίνες)

Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ’ αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς, Microsoft).

ΧΟΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ «ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ» ! Η κόντρα Μπερίσα - Ράμα ξεσκέπασε το πλιάτσικο στις περιουσίες των Ελλήνων

imageΤο πλιάτσικο στα οικόπεδα-φιλέτα της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, στις ακτές του Ιονίου, που συνεχίζεται εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες, καθώς και η δόλια επιχείρηση πληθυσμιακής αλλοίωσης της εθνικής σύνθεσης στις περιοχές όπου ζει η ελληνική μειονότητα, έρχονται στην επιφάνεια μέσα από τη σύγκρουση που ξέσπασε πρόσφατα μεταξύ του πρωθυπουργού Εντι Ράμα και του πρώην πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα.

Προσοχή: Αν δείτε το παιδί σας να κάθετε έτσι, σταματήστε το αμέσως! Δεν πάει ο νους σας γιατί…

655241-1.jpg
Είναι αρκετά κοινό τα παιδιά να κάθονται στη στάση με σχήμα «W», και οι περισσότεροι θα πιστεύουν ότι οφείλεται σε καλή ελαστικότητα. Ωστόσο, η στάση αυτή μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες πραγματικά σοβαρές ορθοπεδικές καταστάσεις, καθώς αποτρέπει τα παιδιά να είναι σε θέση να μετατοπίσουν το βάρος τους και να πετύχουν αυτό που ονομάζεται «περιστροφή του κορμού».

Ανάσα για χιλιάδες νοικοκυριά – Δωρεάν ρεύμα και το 2016


655269-dei.jpg


Θα συνεχίσει και το 2016 να διατίθεται δωρεάν ρεύμα από την ΔΕΗ στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, σύμφωνα με πρόσφατο Φ.Ε.Κ. που δημοσιεύτηκε

O Kεμάλ σκότωσε τους Έλληνες, και ζείτε σήμερα εδώ”-Τρομακτικές αποκαλύψεις από Πομάκους που ζουν στη Θράκη

1Η εφημερίδα Ζαγκάλισα είναι μία ελληνική πομακική εφημερίδα, και ομολογουμένως τολμάει να κάνει συχνές και άκρως ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις. Δείτε τι προσπαθούν να επιτύχουν με την προπαγάνδα τους οι Τούρκοι με τη βοήθεια του προξενείου βεβαίως. Οι Έλληνες πολιτικοί δεν θα μπορούν να προσποιούνται πλέον για αυτά που συμβαίνουν.

Ευρωπαϊκές πόλεις σκέφτονται την χορήγηση βασικού μισθού σε όλους τους πολίτες


UTRECHT

Ολοένα και περισσότερες χώρες σκέφτονται την καθιέρωση της χορήγησης βασικού μισθού για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως εργασίας ή εισοδήματος. Πολλοί αντιμάχονται την συγκεκριμένη ιδέα, λέγοντας ότι η συγκεκριμένη πρακτική θα μειώσει την παραγωγικότητα, καθώς οι πολίτες δεν θα έχουν κίνητρο να εργαστούν. Παρόλα αυτά, 19 πόλεις στην Ολλανδία σκέφτονται να υιοθετήσουν το συγκεκριμένο σχέδιο. Μία από αυτές είναι η Ουτρέχτη.

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟ 2016

Περίπου 4,2 δισ ευρώ πρέπει να βγουν από τις τσέπες των φορολογούμενων μέσα στο 2016, σύμφωνα με τα μέτρα που είτε έχουν ήδη ψηφιστεί είτε... 
πρόκειται να έρθουν στη Βουλή το αμέσως επόμενο διάστημα.
Τα 2,2 δισ ευρώ εξ αυτών θα πάρουν τη μορφή πρόσθετων φόρων, ενώ τα άλλα 2 δισ. ευρώ θα εξοικονομηθούν για τον Κρατικό Προϋπολογισμό από τις διάφορες περικοπές συντάξεων και επιδομάτων.

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 150 ΕΥΡΩ

ΚΤΕΟ περάσατε; Οι ιδιοκτήτες ΙΧ θα πρέπει να σπεύσουν στα ΚΤΕΟέως τις 31 Δεκεμβρίου. Σε διαφορετική περίπτωση, όσων τα ΙΧ πρέπει να περάσουν από έλεγχο, αλλά οι ιδιοκτήτες... 
τους το αμελήσουν τότε θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο 150 ευρώ.

Η μις Ταϊλάνδη γονατίζει μπροστά στη μητέρα της - Έψαχνε στα σκουπίδια για να τη μεγαλώσει (ΦΩΤΟ)



Έφτασε στην "κορυφή" της Ταϊλάνδης και άλλες στη θέση της θα ξέγραφαν αμέσως την παλιά τους γειτονιά, αφήνοντας πίσω την φτώχεια για μια αστραφτερή ζωή στα πρωτοσέλιδα κορυφαίων περιοδικών.
Η Khanittha Phasaeng όμως, μόλις στέφθηκε μις Ταϊλάνδη, επέστρεψε στη φτωχή της γειτονιά και βρήκε την μητέρα της. Φορώντας ακόμα την κορώνα και την κορδέλα της στέψης γονάτισε μπροστά της για να την ευχαριστήσει και να της εκφράσει τον βαθύ σεβασμό της.

Ποιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ θα διεκπεραιώνονται μόνο ηλεκτρονικά από 04/01 (λίστα)



Αλλαγές στον τρόπο παροχής μιας σειράς υπηρεσιών του ΟΑΕΔ έρχονται από την 4η Ιανουαρίου 2016, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού. Οι υπηρεσίες αυτές θα διεκπεραιώνονται μόνο μέσω διαδικτύου, με τη χρήση κωδικών πρόσβασης στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΑΕΔ, ή μέσω ΚΕΠ.
Οι πιο σημαντικές υπηρεσίες για τις οποίες η διαδικασία πρόσβασης αλλάζει είναι:

Οι πολιτικές εφημερίδες 28/12/2015


                           
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.