Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός: για Τρίτη 29-12-2015



Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, οι οποίες αργά το βράδυ στα βόρεια θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές, περιμένουμε την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015.
Νωρίς το πρωί κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός και ομίχλες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι αλλά σταδιακά θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς και στα ανοιχτά μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς με ενίσχυση από το απόγευμα και μετά σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου