Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός: για Σάββατο 12-12-2015



Νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Κυκλάδες και Κρήτη, οι οποίες γρήγορα θα περιοριστούν στη Βόρεια Κρήτη και ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...Τζένη Βάνου - Σ'Αγαπώ


Ξένη ταινία:OSTROV-ΤΟ ΝΗΣΙ-Ελληνικοί υπότιτλοι


Το ελληνικό κράτος ξεπουλά όσο-όσο κτίριά του στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον..



  • Ένα από τα καλύτερα “κομμάτια” της περιουσίας του ελληνικού κράτους, το κτίριο όπου στεγάζεται το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών της Νέας Υόρκης, πουλήθηκε σε άγνωστο μέχρι της στιγμής αγοραστή.Σύμφωνα με... το mignatiou.com από το κτίριο αυτό πέρασαν και φιλοξενήθηκαν Πρωθυπουργοί, υπουργοί και άλλοι αξιωματούχοι του ελληνικού κράτους και όλοι παραδέχονται πως ήταν μία από τις πιο έξυπνες αγορές που είχε κάνει η χώρα.

Τι εμποδίζει την αυτοπεποίθηση;


self-confidence

Ποιος δεν θέλει αυτοπεποίθηση; Ωραία η σιγουριά, η δύναμη, αλλά και οι επιτυχίες που συνεπάγεται. Με ντροπή και φόβο ποιος πήγε μπροστά;  Οταν εμπιστευόμαστε τις ικανότητές μας τις χρησιμοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο και είναι πιο πιθανό να καταφέρουμε τους στόχους μας, ενώ και οι άλλοι πιστεύουν περισσότερο σε μας.

ΡΟΖ, ΞΑΝΘΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ... Ο,ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ Το μυστικό για να μη φαίνεται η άβαφη ρίζα στις φωτογραφίες -Μοναδική εφαρμογή [εικόνες]

Θέλεις να πειραματιστείς με το χρώμα των μαλλιών σου, χωρίς να φορέσεις περούκα;
Θέλεις να μην εμφανιστείς με άβαφη ρίζα στο Instagram; Οι εφαρμογές που έχουν τρελάνει όλα τα κορίτσια υπόσχονται θαύματα.

Είναι γρίπη ή άλλη ίωση; Δείτε τα συμπτώματα και τις πιθανές επιπλοκές


ΓΡΙΠΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Η γρίπη και οι ιώσεις του αναπνευστικού έχουν διαφορετικές αιτίες και παρόλο που στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν είναι επικίνδυνες, σε ομάδες υψηλού κινδύνου μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές επιπλοκές.
Γρίπη
Η γρίπη εκδηλώνεται στις περισσότερες περιπτώσεις με αιφνίδια έναρξη πυρετού, 38 έως 41 βαθμούς, πόνους στους μύες, πονοκέφαλο, βήχα, πρήξιμο των αδένων, ρίγη, αίσθημα κακουχίας.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Στις δεκάδες υπογραφές που απαιτούνται από τους αρμόδιους διευθυντές του υπουργείου οικονομικών απέδωσε την πολύμηνη καθυστέρηση της υπουργικής απόφασης... 
για την εκταμίευση του επιδόματος θέρμανσης οΤρυφων Αλεξιάδης. Σχεδόν 20 ημέρες πριν το τέλος του χρόνου και ενώ το επίδομα για το 2015 δεν έχει ακόμα διανεμηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είπε πως τις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί η σχετική απόφαση και δεσμεύτηκε έως τις 31.12.2015 θα δοθούν τα χρήματα στους δικαιούχους.

Το τέλος των κωδικών πρόσβασης παντού -Πώς θα συνδεόμαστε σε κινητά, υπολογιστές, mail, λογαριασμούς

Η νέα καινοτομία στην τεχνολογία είναι η βιομετρική ταυτοποίηση! Με όλο και περισσότερους κωδικούς πρόσβασης να χρησιμοποιεί ο καθένας από εμάς στην καθημερινότητα του και με τον κίνδυνο υποκλοπής τους να αυξάνεται, η λύση βρίσκεται... εντός σου!

Πού θα μπορούσαμε να καταφύγουμε εάν ξεσπούσε ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος -Οι 10 ασφαλέστερες χώρες του κόσμου

Μια ερώτηση που τέθηκε από τους χρήστες στο κοινωνικό δίκτυο Quora για το πού θα κατέφευγαν αν ξεσπούσε Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έφερε από τους χρήστες διάφορες απαντήσεις.
Με αφορμή τη σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων και συγκρούσεων που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο η βρετανική Sun δημοσιεύει τη λίστα με τις 10 πιο ασφαλείς χώρες του κόσμου.

Πρόστιμο 500 χιλ. ευρώ σε όποιον καλλιεργεί μεταλλαγμένα φυτά


  • Με πρόστιμο ύψους έως και 500.000 ευρώ, το οποίο θα επιβάλει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα τιμωρείται όποιος προχωρήσει στην καλλιέργεια μεταλλαγμένων φυτών στη χώρα.
Αυτό προβλέπει σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος, το οποίο δόθηκε νωρίτερα σε δημόσια διαβούλευση και απαγορεύει ρητώς την...καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (ΓΤΟ) ή

Τις 800.000 αγγίζουν οι αφίξεις προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα

Τουλάχιστον 217 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα νερά του Αιγαίου στην προσπάθεια τους να φτάσουν στις ελληνικές ακτές, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ενώ δεκάδες άλλοι θεωρούνται αγνοούμενοι.

Μια Ελληνίδα υποψήφια για το παγκόσμιο βραβείο δασκάλου!



Η δασκάλα Αγγελική Παππά είναι υποψήφια για το παγκόσμιο βραβείο δασκάλου 2016. Τα βραβεία ονομάζονται "Global Teacher Prize 2016" και ανάμεσα στους 50 φιναλίστ από 148 χώρες του κόσμου, βρίσκεται και η κα. Παππά.
Η υποψηφιότητά της είναι από μόνη της μια μεγάλη νίκη για την ίδια αλλά και την Ελλάδα: «Η ανύψωση της σημαίας της Παιδείας μας σε παγκόσμιο επίπεδο δεν αποτελεί απλά επιθυμία αλλά καθήκον», δηλώνει συγκινημένη

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης - Αναλυτικά το πρόγραμμα



Ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης φοράει το γιορτινό του χαμόγελο και σε πείσμα των καιρών βάζει στόχο να ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους με τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του 2015.
Σάββατο 12 Δεκεμβρίου
Ώρα 11:00 πμ Πλατεία Επταλόφου.
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους, αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού,

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/12/2015


                        
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.