Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΡΟΖ, ΞΑΝΘΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ... Ο,ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ Το μυστικό για να μη φαίνεται η άβαφη ρίζα στις φωτογραφίες -Μοναδική εφαρμογή [εικόνες]

Θέλεις να πειραματιστείς με το χρώμα των μαλλιών σου, χωρίς να φορέσεις περούκα;
Θέλεις να μην εμφανιστείς με άβαφη ρίζα στο Instagram; Οι εφαρμογές που έχουν τρελάνει όλα τα κορίτσια υπόσχονται θαύματα.


Οι συγκεκριμένες εφαρμογές σού επιτρέπουν να βάψεις τα μαλλιά σου με διάφορες αποχρώσεις (από ξανθό και κόκκινο μέχρι πράσινο και ροζ), χωρίς να φαίνεται καθόλου ψεύτικο το αποτέλεσμα.

Λειτουργούν ως εξής: Διαλέγεις το χρώμα που θέλεις και με το χέρι στη φωτογραφία του κινητού σου, τραβάς γραμμές στα μαλλιά σου. Έτσι μπορείς να κάνεις από ανταύγειες, μέχρι και colour blocking. Ακόμη και αν πάει κάτι στραβά, υπάρχει ειδική «γόμα» που σβήνει τις ατέλειες. 
Οι επιλογές είναι πολλές, καθώς αφού «χρωματίσεις» τα μαλλιά σου, μπορείς να προσθέσεις επιπλέον ανταύγειες σε διάφορα χρώματα.
Επίσης για εσάς, που αργήσατε να πάτε κομμωτήριο και φαίνεται λίγο παραπάνω η ρίζα, οι συγκεκριμένες εφαρμογές «καμουφλάρουν» το μυστικό σας.
Σε Android και iphone κινητά, οι εφαρμογές που υπόσχονται θαύματα ονομάζονται «Youcam perfect» και «Hair Colour». Αν ψάξετε λίγο παραπάνω, βέβαια, θα βρείτε και άλλες. 




 http://www.zoomblog.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου