Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Μια Ελληνίδα υποψήφια για το παγκόσμιο βραβείο δασκάλου!



Η δασκάλα Αγγελική Παππά είναι υποψήφια για το παγκόσμιο βραβείο δασκάλου 2016. Τα βραβεία ονομάζονται "Global Teacher Prize 2016" και ανάμεσα στους 50 φιναλίστ από 148 χώρες του κόσμου, βρίσκεται και η κα. Παππά.
Η υποψηφιότητά της είναι από μόνη της μια μεγάλη νίκη για την ίδια αλλά και την Ελλάδα: «Η ανύψωση της σημαίας της Παιδείας μας σε παγκόσμιο επίπεδο δεν αποτελεί απλά επιθυμία αλλά καθήκον», δηλώνει συγκινημένη
και υπόσχεται πως «η επόμενη ημέρα θα με βρει πιο μαχητική από ποτέ στην προαγωγή της ενάρετης παιδείας για τη χώρα μας και τον κόσμο όλο. Η Παιδεία είναι η λύση στην πολιτισμική και οικονομική κρίση που βιώνουμε».
Η 40χρονη εκπαιδευτικός έχει διδάξει περισσότερους από 800 μαθητές με δυσλεξία και ειδικές μαθησιακές ανάγκες, ενώ έχει εκπαιδεύσει πάνω από 1.500 καθηγητές αγγλικής γλώσσας, μέσω σεμιναρίων σε όλη τη χώρα. Εμπνέεται από το θαύμα της ζωής, το γέλιο του γιου της, τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που βλέπει καθημερινά στους μαθητές της, που αποδεικνύουν ότι τα πάντα είναι δυνατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου