Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Πιστοί στην εξόντωση του λαού… Με 153 «ναι» εγκρίθηκε το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα


vouli_tsipras_kammenos_gerovasili_dragasakis

Διεγράφησαν Παναγούλης και Νικολόπουλος από τις ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ αντίστοιχα.
Απώλειες για τον κυβερνητικό συνασπισμό προκάλεσε η έγκριση του πακέτου των προαπαιτούμενων. Το πολυνομοσχέδιο πέρασε κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής το βράδυ της Πέμπτης με 153 «ναι» και 137 «όχι».
Την αρχή του νομοσχεδίου καταψήφισε σύσσωμη η Αντιπολίτευση (137 ψήφοι) όπως και όλα τα άρθρα του καταψήφισαν η ΝΔ, η ΧΑ και η Ένωση Κεντρώων.

Καιρός:για Παρασκευή 20-11-2015





Τοπικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με ασθενείς βροχές από αργά το βράδυ στα δυτικά, αυξημένη υγρασία και κατά τόπους πυκνές ομίχλες τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015.

Η ζωή παλεύεται με όνειρα, όχι με μιζέριες

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiv27fuJD1YheMLaI80DHz2IHLZ5FLr0BSSEdUVb-2sdLR1BcTaFWi4-uQGudDbNaB0D4SYNeZs6i7mXXTtIs2sp88cNFDz14-yRlzOfj6fY2JPCjpe8eWqYTnjAob81A3Jryvbvyb5-nA/s640/vfv.jpgΗ ζωή παλεύεται με όνειρα, όχι με μιζέριες

Πάψε πια να μιζεριάζεις.
Πάψε να μετράς. Και κυρίως πάψε να με γειώνεις. Ξέρεις, έχω συναίσθηση του πόσο άσχημα είναι τα πράγματα εκεί έξω. Δε ζω σε κάποιο φανταστικό κόσμο. Εκεί έξω κυκλοφορώ κι εργάζομαι κάθε μέρα. Εκεί έξω πληρώνω λογαριασμούς και χαράτσια. Εκεί έξω υπολογίζω και δε μου φτάνουν τα χρήματα μέχρι το τέλος του μήνα.

12 μαθήματα ζωής που έμαθα στον δρόμο

road
«Το ταξίδι είναι η ανταμοιβή»
Tα τελευταία  χρόνια  βρίσκομαι στον δρόμο – ταξίδια (επιχειρηματικά και αναψυχής), μελέτες, ζωή σε διαφορετικές πόλεις, δουλειά για διαφορετικές εταιρείες και ασυνήθιστους ανθρώπους παντού στο ενδιάμεσο. Σήμερα, θέλω να μοιραστώ 12 μαθήματα ζωής που έχω πάρει σε αυτή μου την πορεία.

ΕΝΦΙΑ: Η μεγάλη απάτη ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ (βιντεο)


Πατέντα για εύκολο σάκιασμα του καρπού των ελιών.


Μια και είμαστε σε ελαιοκομική περίοδο και σε πολλές περιοχές έχει αρχίσει ήδη η συγκομιδή των ελιών, σκέφτηκα να κάνω επανάληψη μια παλαιότερη ανάρτηση με μια πατεντούλα για το σάκιασμα του καρπού.
Είναι κάτι απλό και γρήγορο, μπορείς να το φτιάξεις πολύ εύκολα και να κάνεις τη δουλειά του σακιάσματος χωρίς πολύ κόπο.
Για όσους λοιπόν δεν έτυχε να το διαβάσουν, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να το μάθουν.Για όσους το γνωρίζουν, είναι ευκαιρία για μια ...επανάληψη.


Με μηδενικό κόστος μπορούμε να φτιάξουμε μια εύκολη πατέντα που μας επιτρέπει να βάλουμε το καρπό των ελιών πολύ εύκολα και γρήγορα στο τσουβάλι.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ

Εκτός από τον συνδυασμό του μελιού με την κανέλα, του οποίου τις εκπληκτικές συνταγές μπορείτε να βρείτε εδώ.Ακολουθούν και μερικές χρήσιμες συνταγές με το μέλι (άβραστο) την γύρη και τον βασιλικό πολτό.

Το μέλι για την καρδιά:
η καρδιά, εργαζόμενη συνεχώς, έχει ανάγκη ενέργειας με τη μορφή γλυκόζης. Το μέλι περιέχει γλυκόζη και επομένως βοηθά και ζωντανεύει την καρδιά.

Γιατί οι δύσκολοι άνθρωποι είναι δάσκαλοί μας;





Όλοι συναντάμε κατά καιρούς δύσκολους ανθρώπους, είτε στην εργασία μας είτε στο φιλικό περιβάλλον είτε ακόμα χειρότερα, στο οικογενειακό ή συγγενικό μας περιβάλλον. Το ζήτημα των σχέσεων μοιάζει πολλές φορές με έναν λαβύρινθο ή μια σπαζοκεφαλιά, την οποία δυσκολευόμαστε να λύσουμε και συχνά, δεν τα καταφέρνουμε ποτέ.

Λαμόγια όλου του κόσμου η Ελλάδα είναι ο τόπος σας. – Καθαρή την έβγαλε και ο Γιάννος.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhLFaKMOM-y9vVVsB6xLREUHlSUgGtM7TKIM-MEeCMruPqhRo4F-zJurrLSAt-2p9M8CuoTpVnEg9ng6ZydN4F-N7QWzGavPRIeAs8jg2uqqKagmgHCVcfco0dtXmzzN8MfskZCD___/s1600/lamogio.jpgΜε ποινή φυλάκισης 4 ετών, εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως, που επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάννο Παπαντωνίου και τη σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου, για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του οικονομικού έτους 2009, που αφορά ποσό 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο εντοπίστηκε από την “λίστα Λαγκάρντ” την έβγαλαν καθαρή και θα απολαμβάνουν τα κλεμμένα ο Γιάννος και η γυναίκα του.

Γιγάντια πολιτεία μυρμηγκιών...


Προκειμένου να μπορέσουν να δουν το μέγεθος μίας πολιτείας μυρμηγκιών, ερευνητές προχώρησαν στην ακόλουθη κίνηση: έριξαν τσιμέντο στην είσοδο και όταν αυτό στερεοποιήθηκε συνέχισαν με ανασκαφή.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, είναι όμως και σκληρό καθώς η καταστροφή της πολιτείας ήταν ολοκληρωτική.

Μην επιτρέπεις να σε χειραγωγούν.

https://meresparaxenes.files.wordpress.com/2015/11/00550-cfcf.jpgΗ κοινωνία, ο μεγάλος ζωολογικός κήπος, που με μεγάλη δυσκολία καταφέρνεις να επιβιώσεις, θέλει να ελέγξει κάθε μορφή της ζωής σου…την αγάπη σου…τα πάθη σου…τα συναισθήματα σου…τις επιθυμίες σου.


Δημιουργούν μεγάλα γεγονότα για να σε κάνουν πιο υπάκουο και εύπλαστο, για να σου ενσταλάξουν σκέψεις που δεν είναι δικές σου, για να σε ελέγξουν καλύτερα.

Πρωτοφανής ανακοίνωση δικαστών: "Δεν επιτρέπεται να κόψετε τις συντάξεις"


  • Δικαστικό μήνυμα, όχι από το σύνολο, αλλά όμως από δυο δικαστικές Ενώσεις προς όλες τις κατευθύνσεις την ώρα που θεσμοί και ελληνική κυβέρνηση κατευθύνονται ολοταχώς και σε άλλες περικοπές συντάξεων! Ενόψει της ψήφισης του.. ασφαλιστικού οι πρόεδροι δυο δικαστικών Ενώσεων

ΙΚΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ : ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ...

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ εν όψει του νέου ασφαλιστικού έτους και προς αποφυγή...
ταλαιπωρίας των ασφαλισμένων του, καλεί όλους τους εργαζόμενους -συνταξιούχους- ανέργους, οι οποίοι δεν έχουν απογράψει τα προστατευόμενα μέλη τους (σύζυγο και τέκνα), που είναι καταχωρημένα στο οικογενειακό βιβλιάριο υγείας, όπως προβούν στη διαδικασία απογραφής μέσω της ηλεκτρονικής μας υπηρεσίας.

Ανεκδοτάρα..για να πάει καλά η μέρα !!!





Eνας τύπος κάνει οτοστόπ για την Πάτρα.
Σταματάει μία μηχανή και τον παίρνει.

Τό μηχανάκι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ο τύπος σε κάθε στροφή έκανε:

Οι πολιτικές εφημερίδες 19/11/2015


                           
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.