Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ το έτος 1953




Η φωτογραφία αυτή είναι ιστορική!!! 

 Την αφιερώνουμε στον Γερμανικό Λαό για να νικήσει την λήθη του...
 Ασφαλώς ισχύει (δυστυχώς) και το αλάνθαστο Ελληνικό ρητό "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου"!!! 

H TAINIA MAΣ: Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ


                                    
                                    http://www.efenpress.gr/

Νέος ιός χτυπάει το Facebook



Πάνω από 100.000 χρήστες του Facebook έχουν "μολυνθεί" από τον νέο ιό του του facebook.
Ο ιός εμφανίζεται στο Newsfeed του χρήστη ως tag από κάποια ανάρτηση βίντεο που έχει κάνει κάποιος Facebook φίλος του, δίνοντας του ένα link για να μπορέσει να δει το βίντεο. Αν ο χρήστης κάνει κλικ σε αυτό, του εμφανίζεται ένα μήνυμα εγκατάστασης ενημέρωσης του προγράμματος Flash.

Πώς θα καθυποτάξεις έναν λαό; Πάρ’ του το φιλότιμο και δώσ’ του απληστία...!!!

Θέλεις να εκφυλίσεις έναν λαό;

Τον τρόπο τον ξέρουν κάποιοι που ποδηγετούν λαούς, αλλά και τον φιλελεύθερο άνθρωπο γενικά.


Ρίχ’ τον με το όπλο της αρετής εναντίον, στην κακία....

Σάλος στη Γερμανία με παρουσιαστή που χλεύασε την Ελλάδα: «Γίναμε Ελλάδα» είπε όταν έπεσε το ρεύμα στο στούντιο

Efenpress: Ελλάδα, κ. Γκούντερ Γιάουχ, δεν πρόκειται να γίνετε ποτέ διότι το DNA σας, σάς κατατάσσει σε "άλλες..." φυλές που εκπολιτίστηκαν- όσο μπορούσαν- από την Ελλάδα.Εξ άλλου και το ηλεκτρικό ρεύμα που χρησιμοποιείτε, προήλθε από το "ηλεκτρον" (κεχριμπάρι) που και αυτό δεν το ανακαλύψατε εσείς...Δεν θα επεκταθούμε στη φιλοσοφία και στις ιατρικές ορολογίες κ.λ.π, που είναι όλες στα Ελληνικά, απλά θα υπενθυμίσουμε ότι το φως που εκπέμπεται από την αυτόφωτη  Ελλάδα σε όλη τη γή,  δεν είναι ...ηλεκτρικό, σαν το "δικό σας"  και  συνεπώς δεν ...βραχυκυκλώνεται από αστείους τηλεπαρουσιαστές ή απογόνους των γνωστών...προγόνων τους!  Περαστικά σας...
Σοβαρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το διόλου κολακευτικό σχόλιο του Γερμανού παρουσιαστή Γκούντερ Γιάουχ για την Ελλάδα.

Έξυπνο τρικ για να μη μουχλιάσει ποτέ ξανά το τυρί στο ψυγείο σας!

1Για να μην πάει τίποτα ξανά χαμένο…
Πόσες φορές έχεις ξεχάσει ακάλυπτο το τυρί στο ψυγείο και έχει καταλήξει στα σκουπίδια;
Αυτό πλέον δεν θα ξανασυμβεί αν ακολουθήσεις την παρακάτω απλή συμβουλή: 

Η τέχνη της συμβίωσης. Ένας Ινδιάνικος μύθος


1

Ο αετός και το γεράκι (ινδιάνικος μύθος) “Αν θέλετε η αγάπη σας να κρατήσει για πάντα, να πετάτε μαζί, αλλά ποτέ δεμένοι.” Ο μύθος που ακολουθεί, είναι από το βιβλίο του Χόρχε Μπουκάι “Ο δρόμος της συνάντησης” και κατά τη γνώμη μου, προκύπτει απ’ αυτόν, ο ορισμός της υγείας σε οποιασδήποτε φύσεως σχέση:

Η Ολλανδία με 594 δισ. δολάρια χρέος γιατί δεν έχει μνημόνιο;


1


Σύμφωνα με τον Economist το χρέος της Ολλανδίας ανέρχεται στα 594,3 δισ. δολάρια Ο κάθε Ολλανδός χρωστάει 35,195.17 δολάρια. Ο κάθε Έλληνας χρωστάει 25,116.02 δολάρια. Η σύγκριση για το αν είναι διαχειρίσιμο ένα χρέος πρέπει να γίνεται με βάση τα φορολογικά έσοδα και όχι με το ΑΕΠ.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Λιμάνι, αεροδρόμιο, Χαλκιδική. Τι γίνεται με ότι δεν πρόλαβε το ΤΑΙΠΕΔ

Η προαναγγελία της κατάργησης του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) από υπουργούς της νέας κυβέρνησης, πριν καν την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή, αλλάζει τα δεδομένα σε μια σειρά αποκρατικοποιήσεις που είχαν δρομολογηθεί στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, με κύριες αυτές του λιμανιού (ΟΛΘ) και του αεροδρομίου «Μακεδονία». 

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 3-2-2015



Τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά και τα νησιά του νοτίου και ανατολικού Αιγαίου. Παγετός κατά τόπους στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, με τοπικές βροχές από το απόγευμα καθώς και λίγα χιόνια στα ορεινά.

Κατέρρευσε το Γεφύρι της Πλάκας, το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια [βίντεο]

1
"Πάει η γέφυρα της Πλάκας, πάει το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια, πάει το αέρινο κατασκεύασμα των πετράδων της Ηπείρου, το στολίδι της λαϊκής αρχιτεκτονικής και το καμάρι των Τζουμέρκων.
Πάει το σύμβολο του 20χρονου αγώνα της τοπικής κοινωνίας (και όχι μόνον) για την προστασία του Αράχθου από τα φράγματα.

Καμμένος:προανήγγειλε άνοιγμα των φακέλων των εξοπλιστικών

PKAΑποφασισμένος να ανοίξει τις υποθέσεις που αφορούν τα εξοπλιστικά προγράμματα και τις προμήθειες, εμφανίζεται με δηλώσεις του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Σε δηλώσεις του (στο ρ/σ Αλφα) ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «όλες οι υποθέσεις οι οποίες αφορούν εξοπλιστικά θα ανοίξουν. Θα επανεξετάσουμε όλους τους φακέλους, θα επανεξετάσουμε και παλαιότερες προμήθειες».

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ: Κλείνει η ΝΕΡΙΤ…



Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη ημέρα στη δημόσια ραδιοτηλεόραση… Βασικός άξονας του σχεδίου, που έχει στα χέρια της η κυβέρνησης, θα είναι η επιστροφή στο brand name της ΕΡΤ και η επιστροφή όλων των εργαζομένων πριν πέσει το «μαύρο» Την ευθύνη και επίσημα για τα θέματα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ανέλαβε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Το πόσο δύναμη έχουν οι λέξεις το διαπιστώνεις πολύ εύκολα όταν πρέπει!… Ένα βίντεο με 20 εκατομμύρια κλικ! Αξίζει… (Βίντεο)

3
Ένας τυφλός, άστεγος άντρας κάθεται σε ένα πεζοδρόμιο κρατώντας μια πινακίδα που γράφει «είμαι τυφλός. Βοηθήστε με σας παρακαλώ»… Κανείς όμως από τους περαστικούς δεν φαίνεται να συγκινείται από την εικόνα. Το κουτάκι του με τα κέρματα λίγες φορές χτυπάει.