Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Σάλος στη Γερμανία με παρουσιαστή που χλεύασε την Ελλάδα: «Γίναμε Ελλάδα» είπε όταν έπεσε το ρεύμα στο στούντιο

Efenpress: Ελλάδα, κ. Γκούντερ Γιάουχ, δεν πρόκειται να γίνετε ποτέ διότι το DNA σας, σάς κατατάσσει σε "άλλες..." φυλές που εκπολιτίστηκαν- όσο μπορούσαν- από την Ελλάδα.Εξ άλλου και το ηλεκτρικό ρεύμα που χρησιμοποιείτε, προήλθε από το "ηλεκτρον" (κεχριμπάρι) που και αυτό δεν το ανακαλύψατε εσείς...Δεν θα επεκταθούμε στη φιλοσοφία και στις ιατρικές ορολογίες κ.λ.π, που είναι όλες στα Ελληνικά, απλά θα υπενθυμίσουμε ότι το φως που εκπέμπεται από την αυτόφωτη  Ελλάδα σε όλη τη γή,  δεν είναι ...ηλεκτρικό, σαν το "δικό σας"  και  συνεπώς δεν ...βραχυκυκλώνεται από αστείους τηλεπαρουσιαστές ή απογόνους των γνωστών...προγόνων τους!  Περαστικά σας...
Σοβαρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το διόλου κολακευτικό σχόλιο του Γερμανού παρουσιαστή Γκούντερ Γιάουχ για την Ελλάδα.

Η μεγαλύτερης θεαματικότητας εκπομπή στη γερμανική τηλεόραση το βράδυ της Κυριακής είχε θέμα την ελληνική κρίση, ωστόσο η εκπομπή άργησε να ξεκινήσει επειδή υπήρξε διακοπή ρεύματος για 20 λεπτά.
Μόλις ο παρουσιαστής της εκπομπής βγήκε στον αέρα είπε με... ειρωνική διάθεση: «Γίναμε Ελλάδα»...
«Πιο κατάλληλο θα ήταν να μιλά κανείς για "συνθήκες Γερμανίας" παρά για Ελλάδας»απάντησε η Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) στον παρουσιαστή. «Δεν κάνει κακό να ξεχνούμε ποιος χαρακτηριζόταν μέχρι πριν από μερικά χρόνια ο "μεγάλος ασθενής" της Ευρώπης» έγραψε η εφημερίδα.
Η  Handelsblatt, παρουσιάζει τα σχόλια στο Twitter μετά το αστείο του Γιάουχ: «Μάλλον συνθήκες Γερμανίας ήταν κύριε Γιάουχ, τεχνολογία και παρ' όλα αυτά ακόμη στο σκοτάδι»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου