Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ο Αϊνστάιν είχε δείκτη νοημοσύνης 160 - Πόσο είναι το δικό σου IQ;


Ο Αϊνστάιν είχε δείκτη νοημοσύνης 160 - Πόσο είναι το δικό σου IQ;

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε δείκτη νοημοσύνης 160. Αν θέλεις να μάθεις ποιος είναι ο δείκτης ευφυΐας σου, δεν έχεις παρά να απαντήσεις στις 9 ερωτήσεις αυτού του τεστ.
Πάτησε εδώ για να κάνεις το τεστ.

Χαμηλός σίδηρος στις γυναίκες: Σημάδια και κίνδυνοι

Ο σίδηρος είναι ένα μέταλλο απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία των επιμέρους συστημάτων του οργανισμού. Τον βρίσκουμε σε μεγάλες ποσότητες στο κόκκινο κρέας, στα όσπρια, στο κακάο, στο σπανάκι και σε ορισμένα θαλασσινά.
Ο σίδηρος είναι βασικό συστατικό της αιμοσφαιρίνης, της πρωτεΐνης του αίματος που μεταφέρει το οξυγόνο σε ολόκληρο το σώμα.

Μουσική σελίδα...

                                                  

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ. 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ.

\








ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ. 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

Νταβός: Προωθείται από την ελίτ των διεθνών επιχειρηματιών η νέα πανθρησκεία


vartholomaios-sfaira

Το Νταβός αποτελεί την μεγαλύτερη γνωστή «μάζωξη» ,  επιφανών επιχειρηματιών , πολιτικών, οικονομολόγων , στην οποία κανονίζονται οι τύχες  του κόσμου, αυτό είναι γνωστό τοις πάσι.
Με κύριο θέμα την «καταπολέμηση της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας» ξεκίνησαν οι συζητήσεις  κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, αναφέρει  η τουρκική τηλεόραση TRT.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Το Υπουργείο Εσωτερικών μεθοδεύει την αντικατάσταση του πληθυσμού των Ελλήνων με ξένους!


lathro

Μιλάμε, πλέον καθαρά για ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του πληθυσμού των Ελλήνων με ξένους!!! 

Διαβάσαμε το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 έως 2015» και φρίξαμε! Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί:

Πώς η αρχαία ελληνική αγορά άλλαξε τον κόσμο


1

Ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα πώς θα ήταν ο κόσμος σήμερα εάν δεν υπήρχε η Αγορά στην Αρχαία Ελλάδα; Ενδεχομένως να μην υπήρχε η έννοια της δημοκρατίας ή ο μαθηματικός τύπος για το μήκος των πλευρών ενός τριγώνου (προς ανακούφιση των μαθητών και φοιτητών) ή ενδεχομένως οι γιατροί να μην έδιναν ποτέ τον όρκο του Ιπποκράτη.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Noir C´est Noir    Johnny Hallyday

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Ο "οδηγός" των εκλογών- Μάθε που ψηφίζεις και πόσους σταυρούς βάζεις

Ο οδηγός των εκλογών- Μάθε που ψηφίζεις και πόσους σταυρούς βάζεις

Εκλογές: 500 διεθνή ΜΜΕ και 850 δημοσιογράφοι στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο!


  • Στην Ελλάδα είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του πλανήτη λόγω των επικείμενων βουλευτικών εκλογών την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, με εκατοντάδες δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο να έρχονται στην Αθήνα για να καλύψουν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.

Οι προστατευτικές ιδιότητες του καφέ έναντι του καρκίνου



Μία κούπα καφέ την ημέρα μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη κατά του καρκίνου του δέρματος, υποστηρίζουν ερευνητές.
Μια ομάδα ερευνητών από τις υπηρεσίες υγείας της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που παρακολούθησε την πορεία της υγείας 450.000 ανδρών και γυναικών για μια δεκαετία, υποστηρίζει ότι τέσσερις καφέδες την ημέρα προσφέρουν τη μέγιστη προστατευτική δράση έναντι του κακοήθους μελανώματος.

Ρε θα τρελαθούμε εντελώς,κοίτα εδώ Γιατί δεν χαμογελούν οι Ρώσοι; Μια απάντηση που δεν περιμένετε…

1Οι Ρώσοι θεωρούνται ψυχροί, σκυθρωποί, αγέλαστοι. Εντούτοις, η έλλειψη χαμόγελου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ψυχρότητα…
Αποχαρακτηρίζοντας τα «μυστικά» της ρωσικής επικοινωνίας, το Russia Beyond the Headlines παρουσίασε πριν λίγο καιρό δέκα από τις πιο χαρακτηριστικές εθνικές ιδιαιτερότητες τουρωσικού χαμόγελου.

ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ,Αρχαία ελληνικά ανέκδοτα


1

Τα αρχαία Ελληνικά ανέκδοτα είναι πνευματώδη και διδακτικά. Μας χαρίζουν το γέλιο αλλά εκφράζουν και το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα στην πιο χαριτωμένη μορφή του. Διαβάστε μερικά: Είπε κάποιος στον Αρίστιππο ότι η Λαΐδα δεν τον αγαπά, αλλά προσποιείται ότι τον αγαπά. Ο Αρίστιππος απάντησε: «Ούτε το κρασί ή το ψάρι με αγαπούν, εγώ όμως τα απολαμβάνω».

Θεσμοθετήθηκε η δυνατότητα μετατροπής I.X. με πετρέλαιο σε φυσικό αέριο


  • Oι όροι και οι προϋποθέσεις μετατροπής αυτοκινήτων με πετρέλαιο, σε φυσικό αέριο καθορίστηκαν με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 24-1-2015


Καλό καιρό στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, και βροχές και καταιγίδες στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας...
περιμένουμε το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Πότε πρέπει να υποβληθούν οι αιτήσεις για συμμετοχή στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις



Όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2015 των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων, για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο λύκειό τους αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις.