Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Νταβός: Προωθείται από την ελίτ των διεθνών επιχειρηματιών η νέα πανθρησκεία


vartholomaios-sfaira

Το Νταβός αποτελεί την μεγαλύτερη γνωστή «μάζωξη» ,  επιφανών επιχειρηματιών , πολιτικών, οικονομολόγων , στην οποία κανονίζονται οι τύχες  του κόσμου, αυτό είναι γνωστό τοις πάσι.
Με κύριο θέμα την «καταπολέμηση της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας» ξεκίνησαν οι συζητήσεις  κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, αναφέρει  η τουρκική τηλεόραση TRT.

Ο «γνωστός» πρώην Βρετανός πρωθυπουργός και εκπρόσωπος του Κουαρτέτου για την Μέση Ανατολή, Τόνι Μπλερ, εξήρε τη σημασία της εκπαίδευσης «στον διαθρησκειακό διάλογο» και την εξάλειψη της προκατάληψης, προετοιμάζοντας τον κόσμο για την έλευση προφανώς της νέας «πανθρησκέιας».
Ο Μπλερ είπε ότι όταν η θρησκεία διδάσκεται με λάθος τρόπο, και αυτό αποτελεί σοβαρό πρόβλημα για την οικονομική ανάπτυξη. Δηλαδή θα έρθουν «αυτοί» να μας διδάξουν πως πρέπει να πιστεύουμε, εκτός και εάν ομιλεί μόνο για τους μουσουλμάνους, πράγμα δύσκολο.
Αναφέρθηκε εξάλλου στη σημασία της Τουρκίας στα πλαίσια του διαθρησκειακού διαλόγου με την Πρωτοβουλία της Συμμαχίας των Πολιτισμών και στο πόσο σημαντικό είναι που φέτος προεδρεύει της G20.
Δηλαδή η Τουρκία αναλαμβάνει τα «βαριά καθήκοντα» στον «διαθρησκειακό  διάλογο» , αποτελώντας σοβαρό γρανάζι όλου αυτού του ύποπτου μηχανισμού.
Μουσουλμάνοι, χριστιανοί και εβραίοι κληρικοί και ακαδημαϊκοί που πήραν το λόγο στη συνεδρίαση, απηύθυναν έκκληση για αμοιβαίο σεβασμό και διάλογο.
Σύμφωνα με  ανάλυση στο pentapostagma.gr, όλοι αυτοί « χριστιανοί», οι μουσουλμάνοι, και οι Εβραίοι, γιατί ακριβώς συζητούν , δεν μας διευκρινίζουν.
Η προώθηση της πανθρησκείας  από όλους αυτούς του ταγούς της διεθνούς πολιτικής αποτελεί ύψιστο καθήκον τους , όπως φαίνεται και από το άνοιγμα των εργασιών του συνεδρίου στο Νταβός.
Μέσα από λέξεις, μισές προτάσεις, όλων αυτών των υψηλά ιστάμενα αξιωματούχων, μπορούμε να κατανοήσουμε μερικά από τα σχέδια που απεργάζονται «όλοι αυτοί» για την ορθοδοξία μας . Για αυτό και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για τα μελλούμενα……..  
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου