Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 24-1-2015


Καλό καιρό στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, και βροχές και καταιγίδες στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας...
περιμένουμε το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν σε μέτριους.

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή ενίσχυση σε θυελλώδεις.

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα βρέξει, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς

meteo.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου