Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Νανοϊατρική: είμαστε μόνο στην αρχή



Άλλοτε απρόσιτα και εξωτικά, τα νανοσωματίδια έχουν πλέον μπει για τα καλά στη ζωή μας. Με την πρόοδο της επιστήμης το «μικρό» μικραίνει όλο και περισσότερο και η «κάθοδός» μας στη νανοκλίμακα αλλάζει την καθημερινότητά μας χαρίζοντάς μας αντικείμενα με ξεχωριστές ιδιότητες. Κυρίως όμως θωρακίζει την υγεία μας με καινούργια φάρμακα και νέους τρόπους διάγνωσης.

Tα δικαιολογητικά για την κατάθεση των πινακίδων



Oι ιδιοκτήτες οχημάτων που επιθυμούν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας στις κατά τόπους εφορίες μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2014 θα πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Η μέρα που το χιόνι παρέλυσε τη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)



Η Τσιμισκή αποκλεισμένη, τα αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν μόνο με αλυσίδες και οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης κλείστηκαν στα σπίτια τους μέχρι να περάσει ο χιονιάς που "χτύπησε" την πόλη. 

Δεκέμβριος: Ο μήνας των ... παθών, λόγω Εφορίας


Οι ημέρες των εορτών ήταν συνήθως ημέρες που οι περισσότεροι ξόδευαν το μισθό αλλά και το δώρο σε δώρα για την οικογένεια τους και τους φίλους τους...
Τα τελευταία χρόνια όμως τα δεδομένα άλλαξαν και ο Δεκέμβριος έχει γίνει ο μήνας που οι μισθοί και το δώρο (για όσους παίρνουν ακόμα) έχει μετατραπεί στο μήνα πληρωμής χαρατσιών.

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΑ 10 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΨΟΦΟΛΗΣΑΜΕ;;;

                                          

Τον Μάρτιο ξεκινά και πάλι η λειτουργία του επιταχυντή του CERN - Δείτε ποιους "γρίφους" της φυσικής ελπίζουν να ξεδιαλύνει



Τον επόμενο Μάρτιο αναμένεται να τεθεί ξανά σε λειτουργία ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (LHC) στο CERN στη Γενεύη, ξεκινώντας έτσι τη δεύτερη φάση των πειραμάτων του. Οι πρώτες συγκρούσεις στοιχειωδών σωματιδίων προγραμματίζονται να γίνουν τον Μάιο του 2015, αυξάνοντας προοδευτικά την ενέργεια των επιταχυνούμενων δεσμών ώστε να αγγίξουν τελικά διπλάσιες τιμές απ' ό,τι στην πρώτη φάση.

Σε γαλακτοκομικά και αλκοολούχα το "Ελληνικό Σήμα" τις επόμενες ημέρες




Το «Ελληνικό Σήμα» θα αρχίσουν να βλέπουν οι καταναλωτές τις επόμενες μέρες στις συσκευασίες γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων καθώς και στα αλκοολούχα προϊόντα.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, το σήμα ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών ταυτοποιεί την ελληνική προστιθέμενη αξία και σκοπός του είναι η εδραίωση της

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Fortissimo Rita Pavone 1966

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΥΚΑΚΙ:Πως να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί χωρίς το ειδικό ανοιχτήρι....!!![ΒΙΝΤΕΟ]

..






Αν ξεμείνατε από ανοιχτήρι και πρέπει οπωσδήποτε να ανοίξετε μπουκάλι με κρασί.
....
Δείτε το βίντεο...

Οι 9 στους 10 κωδικοί χρηστών είναι ευάλωτοι σε επιθέσεις χάκερς



Η Intel ανακοίνωσε πρόσφατα την εξαγορά του PasswordBox, ενός βραβευμένου παρόχου υπηρεσίας διαχείρισης ταυτότητας σε διαφορετικές πλατφόρμες, με έδρα στο Μόντρεαλ. Η υπηρεσία παρέχει στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο να συνδεθούν σε όλους τους δικτυακούς τόπους και τις εφαρμογές από οποιαδήποτε συσκευή τους, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσουν ή να θυμούνται τους κωδικούς πρόσβασης.

Δεν μασάμε πλέον στην τρομοκρατία. Τώρα τιμωρούμε.

pay-off-debt


Δεν είναι πια κατάσταση αυτή, να μας τρομοκρατούν κάθε φορά ντόπιοι και ξένοι ολιγάρχες, κι εμείς, οι κάποτε υπερήφανοι Έλληνες, να τρέχουμε σαν τρομαγμένη αγέλη, την ίδια στιγμή που μας τα παίρνουν όλα. Δεν πάει άλλο πια. Αυτή τη φορά να πάνε στο διάβολο.

Ανοίγει ο δρόμος για νέο "κούρεμα" στις επικουρικές συντάξεις



Στο φως ήρθε εισηγητική έκθεση προς το ΔΣ του ΕΤΕΑ για μείωση στις επικουρικές συντάξεις, ώστε να εξοικονομηθούν 360 εκατ. ευρώ.
Πρόκειται για έγγραφο το οποίο προβλέπει περικοπές για περίπου 1.050.000 συνταξιούχους του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής ασφάλισης.

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 15-12-2014

Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία σε ολόκληρη τη χώρα θα πυκνώσουν δίνοντας το βράδυ σποραδικές βροχές στα βορειοδυτικά, περιμένουμε τη...

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες