Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 15-12-2014

Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία σε ολόκληρη τη χώρα θα πυκνώσουν δίνοντας το βράδυ σποραδικές βροχές στα βορειοδυτικά, περιμένουμε τη...


Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014. Τις πρωινές ώρες σε αρκετές περιοχές θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 10 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονίας, από -2 έως 12 στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 2 έως 17 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 5 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 7 έως 17 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στα βόρεια τμήματα του Ιονίου νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Καλό καιρό με πολύ κρύο το πρωί και πιθανόν τοπικές ομίχλες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς

meteo.gr
ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου