Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Κοιλιοκάκη…η ύπουλη νόσος. Είναι νόσημα αυτοάνοσο και πλήττει 100.000 Ελληνες κάθε χρόνο!

Είναι νόσημα αυτοάνοσο και πλήττει 100.000 Ελληνες που συνεχίζουν ανυποψίαστοι τη ζωή τους χωρίς θεραπεία. Πρόκειται για τη δυσανεξία στη γλουτένη, μια πάθηση που μπορεί να έχει μοιραίες επιπτώσεις για την υγεία. 

Η τσουκνίδα :Το φυτό με τις 60 διαφορετικές θεραπείες

Screenshot_2Η τσουκνίδα στην αρχαιότητα έχαιρε μεγάλης αναγνώρισης από τους γιατρούς της εποχής. Ο Διοσκουρίδης και ο Ιπποκράτης οι οποίοι την ανακάλυψαν, την χρησιμοποιούσαν για την αντιμετώπιση και την ανακούφιση πολλών συμπτωμάτων και ασθενειών.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΤΕΝΤΑ από Έλληνα! ΔΕΙΤΕ πως μαζεύει τις ελιές! (βίντεο)


42 αλήθειες




Μια από τις μεγαλύτερες αλήθειες της καθημερινότητας, είναι ότι τις περισσότερες φορές, τα πράγματα λύνονται μόνα τους. Ακριβώς όπως αυτή, οι 42 αλήθειες που ακολουθούν είναι βγαλμένες από τη ζωή -και την καθημερινότητα.

ILO: Κατώτεροι από τα επίπεδα του 2007 οι μέσοι μισθοί στην Ελλάδα

ILO: Κατώτεροι από τα επίπεδα του 2007 οι μέσοι μισθοί στην Ελλάδα


Στην Ισπανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ιαπωνία και τη Βρετανία, οι μέσοι μισθοί είναι κατώτεροι εκείνων του 2007
Στάσιμοι παρέμειναν οι μισθοί το 2013 στις ανεπτυγμένες οικονομίες και μάλιστα, σύμφωνα με τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (ILO), σε ορισμένες από αυτές κατέγραψαν ακόμη και μείωση.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


Tombe la neige Adamo

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Η Νέα Παραλία γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια - Οι εκδηλώσεις για αυτό το Σαββατοκύριακο



Η Νέα Παραλία γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια! Συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις "PARALIAZO 1" των Φίλων της Νέας Παραλίας με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ολοκλήρωση της ανάπλασης της Νέας Παραλίας.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ... για τα ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ !!!






ΕΛΛΗΝΕΣ..ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΗΣ ΔΟΜΝΑΣ ΒΙΖΒΙΖΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ''ΑΚΡΙΤΑ'' ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ..

Εθελοντισμός: η ελπίδα για μια καλύτερη κοινωνία

ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΣΟΥΚΟΥΡΗΣ...




Εξηγήσεις για το αδίκημα της δωροδοκίας βουλευτού σε βαθμό κακουργήματος καλείται να δώσει την ερχόμενη Δευτέρα στον Εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο...
ο Γιώργος Σούκουρης.

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 5-12-2014



Νέα επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά, με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως μετά το μεσημέρι...
στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και από τις βραδινές ώρες στο Βόρειο και Βορειοδυτικό Αιγαίο, περιμένουμε την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014.

ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ! – ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ…

1343964290_fuererΝα διαβαστεί και να μεταδοθεί…

Παράνομα και χωρίς οι καταναλωτές να έχουν ιδέα τι πληρώνουν, η ΔΕΗ εισπράττει δικό της ”χαράτσι” το οποίο …

αναφέρεται στους λογαριασμούς της σαν ” ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ -Ν.2773/99 άρθρο 29″ το οποίο το υπολογίζει με άγνωστο ποσοστό επί της αξίας του καταναλωθέντος ηλεκτρικού ρεύματος!

Παγκόσμια ημέρα εδάφους


Παγκόσμια ημέρα εδάφους
Το 2013, η Παγκόσμια Ημέρα Εδάφους υιοθετήθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO), ο οποίος αναγνωρίζοντας τη σημασία του ανακήρυξε το επερχόμενο 2015 «Παγκόσμιο Έτος Εδάφους».

Δεκέμβριος στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού




Δεκέμβριος στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού:
Διαλέξεις
Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014 στις 20.00 | Αμφιθέατρο «Μελίνα Μερκούρη»
Ομιλία της Θάλειας Μαντοπούλου - Παναγιωτοπούλου, αν. καθηγήτριας της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, με θέμα «Από τη βυζαντινή στη σύγχρονη εποχή: οι μεταμορφώσεις του μητροπολιτικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης»

Οι πολιτικές εφημερίδες


Οι πολιτικές εφημερίδες