Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Καμμένος: Δεν θα παραδοθεί η Ελλάδα στους εγχώριους και τους ξένους τοκογλύφους

Καμμένος: Δεν θα παραδοθεί η Ελλάδα στους εγχώριους και τους ξένους τοκογλύφους




Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο και όχι μόνο, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
 Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «με την ίδια πολιτική καταστρέφει την ελπίδα και οδηγεί το λαό στην ανεργία και τις επιχειρήσεις στα λουκέτα» και πρόσθεσε -μεταξύ άλλων- πως «αυτή η Βουλή ετοιμάζεται να χαρίσει τα δάνεια των εκδοτών», αναφερόμενος στην τροπολογία που ψηφίστηκε για τα ΜΜΕ.

Συνεργασία της Κεντρικής Μακεδονίας με την περιφέρεια της Σόφιας


Picture 0 for Συνεργασία της Κεντρικής Μακεδονίας με την περιφέρεια της Σόφιας







Τον περιφερειάρχη Σόφιας Emil Ivanov δέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του στην ΠΚΜ, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Ταξιδιωτικοί bloggers επιστρατεύονται για την προβολή της Θεσσαλονίκης

Picture 0 for Ταξιδιωτικοί bloggers επιστρατεύονται για την προβολή της Θεσσαλονίκης



Δημιουργοί τουριστικού περιεχομένου από όλο τον κόσμο, με έντονη παρουσία στα social media, έρχονται τον Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη, για να γνωρίσουν την πόλη και να διαδώσουν την εμπειρία τους



της Κάτιας Γερακαρίτου
Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσουν στο τέλος Οκτωβρίου ταξιδιωτικοί bloggers και συγγραφείς τουριστικών μέσων, στο πλαίσιο της παρουσίας τους στην Αθήνα για το φετινό TBEX Europe 2014, που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 25 του μήνα.

Ξεκινούν οι εργασίες για την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας

Picture 0 for Ξεκινούν οι εργασίες για την πεζοδρόμηση της Αγίας ΣοφίαςΥπεγράφη η σύμβαση μεταξύ δήμου Θεσσαλονίκης και εργολάβου για την ανάπλαση του τμήματος από Μακένζυ Κινγκ έως Τσιμισκή. Σε ποιο ύψος φθάνει το κόστος του έργου, τι προβλέπει η μελέτη.

Καλλιτεχνική βραδιά για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο στην Casa Bianca









Καλλιτεχνική βραδιά για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο με τίτλο «Μια βόλτα στο Φεγγάρι ΙΙ» διοργανώνει για δεύτερη χρονιά ο δήμος Θεσσαλονίκης την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014, με ώρα έναρξης 21:30, στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Θεσσαλονίκης (Casa Bianca – Βασ. Όλγας 180 και Θεμ. Σοφούλη). 

Ιαπωνία: 69 χρόνια από τη ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα

Ιαπωνία: 69 χρόνια από τη ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα

Ο δήμαρχος της πόλης προσκάλεσε ηγέτες από όλον τον κόσμο για να τους πείσει ότι τα πυρηνικά όπλα είναι το «απόλυτο κακό»

Εκδηλώσεις μνήμης για τη «μαύρη επέτειο» των 69 χρόνων από τη ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα πραγματοποιούνται στην Ιαπωνία. Ο δήμαρχος της πόλης προσκαλεί ηγέτες από όλον τον κόσμο για να δουν τις πληγείσες πόλεις και να πειστούν ότι τα πυρηνικά όπλα δεν θα πρέπει να υφίστανται.

Καμμένος: Χαρίζετε δάνεια στους εκδότες και οδηγείτε τον λαό στην ανεργία (βίντεο)

Καμμένος: Χαρίζετε δάνεια στους εκδότες και οδηγείτε τον λαό στην ανεργία (βίντεο)





Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά στον Γκίκα Χαρδούβελη εξαπέλυσε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στη συζήτηση στην Βουλή για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που ψηφίζεται σήμερα.

Εφοριακοί: Προκλητικό το Υπ. Οικονομικών για τον ΕΝΦΙΑ


Εφοριακοί: Προκλητικό το Υπ. Οικονομικών για τον ΕΝΦΙΑ




«Προκλητική» χαρακτηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες τη στάση τόσο του Υπουργείου Οικονομικών, όσο και των κυβερνητικών βουλευτών απέναντι στο θέμα του ΕΝΦΙΑ.

"Αντάρτικο" από τον Παυλόπουλο: "Αντισυνταγματικός ο ΕΝΦΙΑ"





Το γεγονός ότι ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων "πάσχει από έλλειψη συνταγματικότητας", τόνισε, μιλώντας στον Real fm 97.8 ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Σύμφωνα με το real.gr, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τάχθηκε υπέρ της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας

Μέλη συνδικαλιστικής οργάνωσης έπαιρναν ανεξέλεγκτα επιχορηγήσεις μαμούθ


80958-80388-xrimata-660 2





Μεγάλες παρατυπίες και οικονομικές ατασθαλίες διαπίστωσε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας την τετραετία 2007-2010 σε δευτεροβάθμια συνδικαλιστική Οργάνωση - Ομοσπονδία, ύστερα από εκτεταμένη φορολογική έρευνα.

Σε ποιά πόλη της Ελλάδας αντιστοιχεί 1 καφετέρια σε 100 κατοίκους;


lllarrr







Και βέβαια είναι στην Ελλάδα αλλά δεν είναι η Θεσσαλονίκη. Είναι η ...



Σαν σήμερα... "Για την Ελλάδα ρε γαμώτο"

Σαν σήμερα... Για την Ελλάδα ρε γαμώτο
Δείτε το βίντεο.

3.498 Έλληνες απέκτησαν γερμανική υπηκοότητα


3.498 Έλληνες απέκτησαν γερμανική υπηκοότητα

Περί αξιοπρέπειας, και άλλων δαιμονίων..*


    

 *Παράφραση του τίτλου του περίφημου ''Περί Έρωτος και άλλων Δαιμονίων'' του Γκαμπριέλ Γκαρθία Μαρκές.

     Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με την ξεφτισμένηέως χαμένη αξιοπρέπειατης μιάς Ελλάδας.
     Όχι όλης της Ελλάδας. Του ενός κομματιού της. Γιατί μιλάμε πιά για μιά χώρα δύο ταχυτήτων.

Καλώς ήρθατε στη Νέα Ελλάδα των ολιγαρχών.

no_future

Ενώ η τρόϊκα και η εντολοδόχος ελληνική κυβέρνηση κόπτονται να ανοίξουν όλα τα επαγγέλματα και να απελευθερωθούν εντελώς οι απολύσεις των εργαζομένων, την ίδια στιγμή προχωρούν σε υπερσυγκέντρωση των ΜΜΕ και των τραπεζών σε χέρια λίγων.

Μια αρχαία ελληνική συμβουλή για ισχυρούς και αλαζόνες ηγέτες


Μια αρχαία ελληνική συμβουλή για ισχυρούς και αλαζόνες ηγέτες





Ένας αετός κυνηγούσε κάποτε έναν λαγό με τόσο μεγάλη ταχύτητα και επιδεξιότητα που όλα έδειχναν ότι το άτυχο ζώο δεν θα αργούσε να πέσει στα νύχια του. Κατατρομαγμένος, απελπισμένος και κουρασμένος από το τρέξιμο ο λαγός συνάντησε ξαφνικά στον δρόμο του ένα μικροσκοπικό σκαθάρι και προσπέφτοντας στα πόδια του είπε:
“Σε παρακαλώ, προστάτεψέ με από τον αετό και βοήθησέ με να γλιτώσω τη ζωή μου.”

ΟΤΑ : ΕΞΤΡΑ ΑΔΕΙΕΣ 2-5 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ






Από 2 έως και 5 ημέρες επιπλέον άδεια σε εργαζόμενους στους ΟΤΑδίνει η νέα επιχειρησιακή σύμβαση τηςΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΠΟΠ-ΟΤΑ, προβλέποντας, παράλληλα, τις άδειες που... 
δικαιούνται οι συνδικαλιστές καθώς και την υποχρεωτική μηνιαία παρακράτηση από τους μισθούς της συνδικαλιστικής συνδρομής υπέρ των Ομοσπονδιών και της ΑΔΕΔΥ.

Ένας ζωολογικός κήπος χωρίς... κλουβιά

Ένας ζωολογικός κήπος χωρίς... κλουβιά

TA ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ''ΔΕΙΧΝΟΥΝ'' ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΠΛΗΝΑ...






Ο σπλήνας βρίσκεται μέσα στον θώρακα, επάνω και αριστερά από την κοιλιά, κοντά στην πλάτη. Είναι ένα σημαντικό όργανο, το οποίο είναι μέρος του λεμφικού συστήματος ...
και λειτουργεί ως "ασπίδα" απέναντι στις μολύνσεις.
Τα λευκά αιμοσφαίρια που παράγονται στον σπλήνα εγκλωβίζουν τα βακτήρια, το νεκρό ιστό και τα ξένα σωματίδια, αφαιρώντας τα από το αίμα, το οποίο περνάει από τον σπλήνα και "φιλτράρεται".

ΒΙΝΤΕΟ-Ο βοσκός με την… τρομπέτα

ΒΙΝΤΕΟ-Ο βοσκός με την… τρομπέτα



Ο 35χρονος βοσκός, Ντέρεκ Κλίνγκενμπεργκ, από το Κάνσας επινόησε έναν «αρτίστικο» τρόπο για να μαζεύει κοντά του το κοπάδι των αγελάδων που έχει. Ο ίδιος τους παίζει… τρομπέτα!
Στο βίντεο τον βλέπουμε να κάθεται αναπαυτικά στην καρέκλα του και μπροστά του να απλώνεται ένα καταπράσινο λιβάδι. Στη συνέχεια παίζει την τρομπέτα του και από τον ορίζοντα διακρίνονται οι αγελάδες που τον… πλησιάζουν, ακούγοντας το μουσικό του κάλεσμα.

Το διαδίκτυο είναι το "ναρκωτικό" της εποχής

Το διαδίκτυο είναι το ναρκωτικό της εποχής


Κάθε γενιά προσπαθεί να ξεχωρίσει με το δικό της τρόπο, με τους εφήβους να προσπαθούν συνήθως να επαναστατήσουν απέναντι στο «status quo» των γονιών τους.