Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Καιρός:για Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018



Την Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Η ορατότητα έως το ξημέρωμα αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 4 έως 20, στα κεντρικά και νότια από 7 έως 23, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 21, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 8 έως 22, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 9 έως 25.

Έμαθα…



 Έμαθα πως η ψύχη μας είναι ελεύθερη.
Πως οι χειρότεροι ανθρωποι κρύβονται πίσω από πανέμορφες μάσκες Πως το να μεγαλώνεις σημαίνει να μαθαίνεις. Πως η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση σε ο,τι δεν μας συγκινεί. Πως για να ‘χεις πραγματικούς φίλους πρέπει να είσαι αληθινός. Πως όταν δεν γνωρίζεις έχεις τη απέραντη χαρά να μάθεις. Πως ο στόχος μας δεν πρέπει να είναι τα χρήματα αλλα η έκφραση της ψυχής μας.

Έβγαλαν τον Χριστιανισμό και βάζουν ισλαμική μαντήλα στις νέες ελληνικές ταυτότητες (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)


Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Στην πρόθεση της κυβέρνησης είναι η αντικατάσταση των υφιστάμενων ταυτοτήτων με νέες βιομετρικές.
Αυτό πλέον το γνωρίζουμε όλοι.
Αυτό που ενδεχόμενα να μην γνωρίζουμε είναι πως, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», η ΕΛηνική ΑΣστυνομία θα επιτρέπει πλέον τις «μαντήλες» στις φωτογραφίες για τις αστυνομικές ταυτότητες.

Η ΑΥΣΤΡΙΑ «ΑΓΡΙΕΨΕ» ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ 18.500 ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με πρόταση της νέας αυστριακής κυβέρνηση του FPÖ, όπως έγινε γνωστό στην Άγκυρα, αναμένεται να απελαθούν από την Αυστρία 18 χιλιάδες 500 άτομα τουρκικής καταγωγής που κρίνεται ότι δεν έχουν δικαίωμα παραμονής στην χώρα αυτή.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΚΑΡΓΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΚΑΡΓΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! "ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ, ΤΙΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ; ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ "ΣΤΟΜΑ" ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ"! Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΑΘΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Ακούστε τη συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή...

Σήμερα βρέθηκαν στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη: Τζιτζικώστας – Δήμαρχοι ζητούν παραιτήσεις για το νερό (Video)

«Από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο» είπε ο Λάζαρος Κυρίζογλου, ζητώντας την παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΑΘ, αναφέροντας μάλιστα πως αν δεν παραιτηθούν μόνοι τους «τότε πρέπει η κυβέρνηση να τους αντικαταστήσει αμέσως». Οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας βρέθηκαν σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκη, όπου και συνάντησαν τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρο Τσόγκα, ο οποίος σημειώνεται πως έχει ήδη παρέμβει ζητώντας την έρευνα του ζητήματος.

Λίγο Πριν Την Απόφαση Της Διαιτησίας, Η Eldorado Ομολογεί Την Παραβίαση Της Σύμβασης

Με την «Τεχνική Έκθεση Σκουριών» της Eldorado Gold που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, μόνο στο εξωτερικό, η εταιρεία ομολογεί ευθέως οτι εφαρμόσιμη μελέτη μεταλλουργίας δεν υπάρχει και ότι εγκαταλείπει την παραγωγή καθαρών μετάλλων στην Ελλάδα που είναι συμβατική της υποχρέωση.Η έκθεση έχει ημερομηνία 1/1 αλλά η εταιρεία περίμενε για να την ανακοινώσει στις 29/3, ελάχιστες μέρες πριν την ανακοίνωση της διαιτητικής απόφασης που κατά πάσα πιθανότητα έχει ήδη ληφθεί.

Θεσσαλονίκη: «Εταιρεία» μαθητών παράγει λευκό χαβιάρι σαλιγκαριού (ΦΩΤΟ)


Ονομάζεται «Cochlea» και ως στόχο έχει να προωθήσει το λευκό χαβιάρι σαλιγκαριού. Είναι η εικονική εταιρία που «ίδρυσαν» 20 μαθητές του Γενικού Λυκείου και Επαγγελματικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και με την οποία θα συμμετάσχουν στην εμπορική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου στο Mediterranean Cosmos κι διοργανώνεται από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων.

Εξώδικο σε Τσίπρα, Κοτζιά, Καμμένο για το θέμα της Μακεδονίας

Εξώδικο απέστειλαν σήμερα Δευτέρα  η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας, η Παμμακεδονική Ένωση Καναδά, η Παμμακεδονική Ένωση N. Αφρικής και η Παμμακεδονική Ομοσπονδία Αυστραλίας στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, τον υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά και τον Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένο για το θέμα της Μακεδονίας.

Ισλαμικός Συναγερμός Στα Γερμανικά Δημοτικά Σχολεία Σύμφωνα Με Τη Bild

Ο ισλαμισμός μπήκε στα σχολεία της Γερμανίας. Οργή των γονέων. Φοβούνται για τα παιδιά τους

Η BILD αναφέρθηκε στο θρησκευτικό εκφοβισμό που υπάρχει στις σχολικές αίθουσες της Γερμανίας. Ο δήμαρχος του Βερολίνου Michael Müller (SPD) δήλωσε στο «Tagesspiegel» ότι «ελπίζαμε ότι ήταν μόνο μια μεμονωμένη περίπτωση». Δυστυχώς όχι!

Πώς αμείβονται οι αργίες του Πάσχα

H Γ.Σ.Ε.Ε. μέσω του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ), www.kepea.gr ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για την αμοιβή των αργιών του Πάσχα.
Η Μεγάλη Παρασκευή (06-04-2018) είναι υποχρεωτική αργία για τα καταστήματα. Σύμφωνα με το νόμο (άρθ.4 ΒΔ 748/1966) απαγορεύεται η απασχόληση των μισθωτών και η λειτουργία των καταστημάτων μέχρι τις 13.00 της Μεγάλης Παρασκευής.

Οι πολιτικές εφημερίδες 3/4/2018

                                                                  

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων