Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Καιρός:για Σάββατο 17 Μαρτίου 2018



Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 αναμένονται αραιές νεφώσεις, που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, κυρίως στα δυτικά. Τοπικές βροχοπτώσεις αναμένονται στα βορειοδυτικά προς το βράδυ. Τέλος αναμένεται μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 19, στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 21, και στην Κρήτη από 15 έως 28.

20 σοφά λόγια που μπορούν να γίνουν οδηγός για μια καλύτερη ζωή.

Η ζωή είναι μία και μοναδική, γι’ αυτό αξιοποίησε την στο έπακρο. Σε μια εποχή που η οικονομική δυσπραγία έχει οδηγήσει αρκετούς στο περιθώριο, η ανάγκη για μια ελπίδα, έστω και επίπλαστη, είναι τόσο αναγκαία, όσο και το οξυγόνο.
Η μοναδική τροχοπέδη στο κυνήγι των ονείρων και στην επίτευξη των στόχων δεν είναι άλλη από τον ίδιο μας τον εαυτό. Γι’ αυτό και άπειρα βιβλία αυτοβοήθειας, προπονητές ζωής (life coaches) και φυσικά ψυχολόγοι επιστρατεύονται, με μοναδικό σκοπό την πολυπόθητη ψυχολογική ανάταση.

Ο Kανόνας των εσωρούχων: -Ένα εξαιρετικό άρθρο που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι γονείς

Ο Kανόνας των εσωρούχων: -Ένα εξαιρετικό άρθρο που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι γονείς
Ο Κανόνας αποτελεί ένα απλό μέσο που βοηθά τους γ ονείς να εξηγήσουν στα παιδιά τους ποια είναι τα σημεία του σώματος που δεν πρέπει να τα αγγίζουν οι άλλοι, πώς πρέπει να αντιδράσουν το παιδιά και που να στραφούν για βοήθεια.
Τι λέει όμως ο Κανόνας των Εσωρούχων;
Είναι απλό: κανείς δεν μπορεί να αγγίξει ή να χαϊδέψει το παιδί στα σημεία του σώματός του που συνήθως καλύπτονται από τα εσώρουχά τους. Και ούτε τα παιδιά επιτρέπεται να αγγίξουν το σώμα άλλων σε αυτά τα σημεία.

Διάσημη Αυστραλιανή παρουσιάστρια αποθεώνει την Ελλάδα: «Οι Ελληνες ξέρουν να ζουν»

Διάσημη Αυστραλιανή παρουσιάστρια αποθεώνει την Ελλάδα: «Οι Ελληνες ξέρουν να ζουν»
Η διάσημη παρουσιάστρια της Αυστραλίας Sam Armytage έχει ερωτευτεί την Ελλάδα και κάθε καλοκαίρι θέλει να επισκέπτεται τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

H 41χρονη δεν θα ξεχάσει ποτέ την πρώτη φορά που πέρασε τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά.
Το περσινό καλοκαίρι θα της μείνει αξέχαστο.

Τα καλύτερα γιατροσόφια για πληγές και κοψίματα



Μικροατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά εντός και εκτός σπιτιού και το φαρμακείο της Φύσης μάς παρέχει μερικά πολύτιμα προϊόντα για να κλείσουν πιο γρήγορα οι πληγές.
Είτε τραυματιστήκατε λόγω πτώσης είτε κοπήκατε με το μαχαίρι την ώρα που ετοιμάζατε το γεύμα της ημέρας, δείτε ποια φυσικά προϊόντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ταχύτερη επούλωση της πληγής.

Οι κατασκηνώσεις της ΧΑΝΘ

Oι εγγραφές για τις κατασκηνώσεις της ΧΑΝΘ συνεχίζονται! Ο Οργανισμός που διαθέτει παράδοση δεκαετιών στη διοργάνωση μοναδικών κατασκηνωτικών προγραμμάτων τόσο για μικρούς μαθητές, όσο και για εφήβους και ενήλικες, «ανοίγει» και το φετινό καλοκαίρι, δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες, μέσα από παιχνίδι και πολλή διασκέδαση.
Με εκπαιδευτικό περιεχόμενο και βιωματικό χαρακτήρα, οι καλοκαιρινές μέρες θα γεμίσουν και φέτος με περισσότερα χαμόγελα, χτίζοντας καλοκαιρινές αναμνήσεις και νέες φιλίες.

Δυσάρεστη έκπληξη για 1 εκατ. συνταξιούχους. Γιατί θα πληρώσουν έξτρα φόρους

Την επιβολή επιπλέον φόρων, από 4,2% έως και 35%, στα «αναδρομικά» της μηνιαίας εισφοράς υπέρ υγειονομικής περίθαλψης, που καταβλήθηκαν στο τέλος Νοεμβρίου 2017 σε περισσότερους από 1.000.000 συνταξιούχους, επειδή θεωρήθηκαν ως ποσά παρανόμως
παρακρατηθέντα από τις συντάξεις τους κατά την περίοδο από την 1η-1-2012 έως τις 30-6-2016, προαναγγέλλει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, με απόφασή της που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το βράδυ της Τρίτης 13 Μαρτίου.

Σοκ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: Θα παραμείνουν κρατούμενοι όλο τον Μάρτιο

Τουλάχιστον έναν μήνα θα κλείσουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί στις φυλακές της Αδριανούπολης, στην Τουρκία, προτού υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις στην υπόθεσή τους -και πιο συγκεκριμένα, στην προσπάθεια αποφυλάκισής τους.


Και αυτό γιατί, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, oυσιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του υπολοχαγού Αγγέλου Μητρετώδη και του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη αναμένονται από τις 30 Μαρτίου, όταν και έχει οριστεί συνάντηση μεταξύ των συνηγόρων τους και του Τούρκου δικαστή.

Πού γίνονται οι αιτήσεις για τις μετεγγραφές στα πανεπιστήμια

Έως τις 23 Μαρτίου θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για μετεγγραφές στα πανεπιστήμια και τα τεχνολογικά ιδρύματα τα αδέλφια φοιτητών που σπουδάζουν σε διαφορετική πόλη.

Από χθες και έως την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 στις 12:00 πμ, τα αδέλφια προπτυχιακοί φοιτητές των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής.

Πολιτική κρίση ξεσπά στην πΓΔΜ: Ο πρόεδρος δεν υπογράφει το διάταγμα για τη διεύρυνση της αλβανικής γλώσσας


Ο Πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ, σε διάγγελμα του αργά χθες το βράδυ γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει το προεδρικό διάταγμα για το νομοσχέδιο που ψήφισε η Βουλή της ΠΓΔΜ, το οποίο προβλέπει τη διεύρυνση της χρήσης της αλβανικής γλώσσας στη χώρα.

"Κούρεμα" έως 90% σε 400.000 καταναλωτικά και κάρτες

Ύστατο προσκλητήριο σε περίπου 400.000 «κόκκινους» οφειλέτες να ρυθμίσουν τα δάνειά τους (καταναλωτικά και κάρτες) πριν αυτά καταλήξουν στα funds θα απευθύνουν προσεχώς οι τράπεζες.
Πιο αναλυτικά με επιστολές που προτίθενται να αποστείλουν μαζικά το αμέσως επόμενο διάστημα θα τους προτείνουν την οριστική διευθέτηση της οφειλής με την καταβολή μόλις του 1/10 αυτής.

Οι πολιτικές εφημερίδες 16/3/2018

                                                            

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων