Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός: για Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018



Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 αναμένονται τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις κυρίως στην Κεντρική Μακεδονία, την Ανατολική Θεσσαλία αλλά και τα ηπειρωτικά ορεινά. Σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 1000 μέτρα στα βόρεια και 1200 μέτρα στα κεντρικά ηπειρωτικά, υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις.

Αν δεν έχεις μεράκι για τη δουλειά σου, δε θα πετύχεις.



Όλοι μας τη ζωή πασχίζουμε ν’ αποκτήσουμε τα απαραίτητα εφόδια που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε στη ζωή μας. Όλες οι γνώσεις που έχουμε λάβει στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση μας συντροφεύουν στο επόμενο βήμα που έχουμε θέσει ως στόχο, το πανεπιστήμιο. Αφότου, λοιπόν, ξεπεράσουμε το δράκοντα που ακούει και στο όνομα πανελλήνιες, είμαστε μία ανάσα μακριά απ’ την αγαπημένη μας σχολή.

Ποτέ ξανά μαύρες μπανάνες χάρη σε αυτό το μυστικό

Η αλήθεια είναι ότι οι πολύ ώριμες μπανάνες, δηλαδή εκείνες που έχουν πολλές μαύρες πιτσίλες πάνω τους, είναι πολύ καλύτερες για την υγεία σου από τις κίτρινες ή τις ελαφρώς πράσινες, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει η πέψη τους από τον οργανισμό, ενώ έχει αποδειχθεί πως μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό.
Μια και τρώμε όμως πρώτα με τα μάτια, έχουμε την τάση να τις αποφεύγουμε, καθώς, όπως και να το κάνουμε, η μαυρισμένη όψη τους είναι κάπως… αποκρουστική.

Κυπριακές εκλογές: Άνετη επικράτηση του Νίκου Αναστασιάδη



Άνετη επικράτηση του Νίκου Αναστασιάδη δείχνουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο.
Με καταμετρημένο των 39% των ψήφων, ο νυν Πρόεδρος συγκεντρώνει ποσοστό 57,22% έναντι 42,78% του αντιπάλου του Σταύρου Μαλά.

Ποιοι μπορούν να πάρουν πρόωρη σύνταξη πριν τα 60 έτη

Πρόωρη συνταξιοδότηση πριν τα 60 έτη μπορούν να επιτύχουν ακόμη και σήμερα οκτώ κατηγορίες ασφαλισμένων, παρά τις αλματώδεις αυξήσεις των ηλικιακών ορίων που έχει επιφέρει ο νόμος Κατρούγκαλου.

Ο ν. 4387/2016 που ορίζει υποχρεωτική συμπλήρωση των απαιτούμενων ετών ασφάλισης (ακόμη και με τη χρήση εξαγορών πλασματικών ετών), «ωθούν» πολλούς εργαζόμενους στη συνταξιοδότηση στα 62 και τα 67 έτη.

Τι Ακριβώς Θα Συμφωνήσεις Κ. Κοτζιά; Ο Λαός Στο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ!

Του Δημήτρη Κυπριώτη....

Ειλικρινά  με αυτούς που έχουμε μπλέξει μόνο καλά δεν θα ξεμπλέξουμε. Αφού έχουν τρελάνει στο ψέμα το λαό για το οικονομικό θαύμα που πέτυχαν στην 3ετία, λες και δεν γνωρίζει ο κάθε οικογενειάρχης,
ο κάθε εργαζόμενος, ο κάθε νεολαίος και ο κάθε άνεργος που βρίσκεται και πως τα βγάζει πέρα. Όμως αυτοί εκεί το χαβά τους, αφού είναι σίγουροι ότι όλο και κάποιος αφελής θα τους πιστέψει. Αλλά οι αφελείς στην Ελλάδα των μνημονίων… τελειώσανε . Και αν κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν θα το καταλάβουν πολύ καλά αύριο 4/2/18 και στη συνέχεια από εκεί και πέρα…….

Η ώρα των Πολιτών!


Vassilis Viliardos

Μετά την εφαρμογή του εκ προμελέτης εγκλήματος των μνημονίων κατακρεουργήθηκαν οι μισθοί, οι συντάξεις και τα εισοδήματα, εκατομμύρια έχασαν τις δουλειές τους, χιλιάδες επιχειρήσεις καταδικάστηκαν στη χρεοκοπία, ενώ οι περισσότεροι Έλληνες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν με τις υποχρεώσεις τους: με τα δάνεια τους απέναντι στις τράπεζες, με τα χρέη τους στο κράτος που αυξάνονται από τους υπερβολικούς φόρους, με τις οφειλές τους στα ασφαλιστικά ταμεία κοκ.

Οι Εύζωνες ανατρίχιασαν το συγκεντρωμένο πλήθος...


Οι Εύζωνες πριν λίγη ώρα, βρέθηκαν μπροστά από τη Βουλή στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και ανατρίχιασαν το συγκεντρωμένο πλήθος...

ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΤΖΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ???? ....Αγνοεί Το Συλλαλητήριο Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΟΥΝΤΙΚΟΣ Κοτζιάς: «Διαψεύστηκαν Οι Δημοσκοπήσεις Της Διαπλοκής»

Στον... κόσμο του ο υπουργός Εξωτερικών: «Συνεχίζω με ήσυχη συνείδηση και ευθύνη να διαπραγματεύομαι για το καλό της πατρίδας»


Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας ότι το «παρών» στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας, με σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική», έδωσαν... 140.000 πολίτες,

Αλλαγή φρουράς με "Μακεδονία Ξακουστή" και αποθέωση στο Σύνταγμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Εν μέσω αποθέωσης από το συγκεντρωμένο πλήθος έγινε το πρωί της Κυριακής η αλλαγή φρουράς στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.

Χιλιάδες Έλληνες πολίτες που έχουν ήδη κατακλύσει την πλατεία εν όψει του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία καταχειροκρότησαν τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, ενώ η μπάντα τους έπαιζε το «Μακεδονία Ξακουστή».

Έρχονται νέες ταυτότητες με βιομετρικά στοιχεία. Πόσο θα κοστίσουν

Η διαδικασία αντικατάστασης παλαιών ταυτοτήτων ξεκινάει καθώς το κείμενο της προκήρυξης είναι έτοιμο, με επόμενο στάδιο την κατάθεση προσφορών από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως με σχετική τεχνογνωσία.

Οι πολιτικές εφημερίδες 5/2/2018

                                                           

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων