Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός: για Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017 σε ολόκληρη τη χώρα αρχικά αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες όμως σταδιακά και από τα δυτικά θα αυξηθούν. Ασθενείς βροχές θα εκδηλωθούν από τις μεσημεριανές ώρες στο Ιόνιο και σε παράκτιες περιοχές της Δυτικής Ελλάδα, ενώ το βράδυ ενδέχεται να βρέξει σε νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου. Τις πρωινές και νυχτερινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους πυκνές ομίχλες. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός.

Το Μάθημα Των 20 Ευρώ – Διαβάσε Το Και Βάλτο Καλά Μέσα Στην Καρδιά Σου

Ένας καθηγητής κρατούσε ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ και ρώτησε τους μαθητές…
Ποιός θέλει αυτό το χαρτονόμισμα των 20 ευρώ ;


Όλοι στην αίθουσα σήκωσαν πάνω το χέρι. Τότε ο καθηγητής το τσαλάκωσε και ξαναρώτησε….
»Υπάρχει κάποιος που θέλει ακόμη αυτό το τσαλακωμένο χαρτονόμισμα;

ΞΑΝΑΔΙΝΟΥΝ (προσέξτε Έλληνες!) ναί, ΞΑΝΑΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ 'ΜΕΓΑΡΟ'! Πόσα; Ά! Τίποτα μωρέ... κάτι 60.000.000 ευρουλάκια...


(ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΕΦΤΑΣΑΝ" ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑΧΙΣΤΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!)
Πόσο ΑΝΕΚΤΙΚΟΥΣ, ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΥΣ, αφελείς και ανόητους πολίτες μας θεωρούν οι εκάστοτε κρατούντες...

Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας για πρώτη φορά στη ΧαλκιδικήTο Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας Ελλάδας (ΕΣΥΝ) βρέθηκε για πρώτη φορά στη Χαλκιδική και στα Νέα Μουδανιά και διοργάνωσε εκδήλωση ανοιχτή σε όλους τους πολίτες της Χαλκιδικής με θέμα τη ‘Νεολαία 17′ – 27′ στην Ευρώπη του Σήμερα’. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Ν., ιατρός – ειδ/νος καρδιολόγος, κ. Δρίκος Αρμόδιος.

Τι συμβαίνει με τα παιδιά των φαναριών και έχουν εξαφανιστεί;Στοιχεία «φωτιά» φέρνει στο φως της δημοσιότητας έκθεση για τον τρόπο που επηρέασε η οικονομική κρίση τα παιδιά των φαναριών Όπως προκύπτει από πρόσφατη έκθεση, έχει μειωθεί αισθητά ο αριθμός τους, καθώς πλέον προωθούνται σε πιο επικερδείς χώρες από την Ελλάδα.

Πού περισσεύουν και πού λείπουν οι γυναίκες στην Ευρώπη

Στην Ευρώπη των 28 σε κάθε 100 άνδρες αναλογούν 104,6 γυναίκες σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat για το 2016 που
δημοσιοποιήθηκαν πρόσφατα. Η τάση δείχνει σε βάθος χρόνου να οδηγούμαστε σε μία ισοδυναμία αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν από δέκα χρόνια η σχέση ήταν στις 105,2 γυναίκες για κάθε 100 άνδρες.

Κόβονται Όλες Οι «Έξτρα» Παροχές Στο Δημόσιο

«Προνόμια» όπως δωρεάν μεταφορά με τα ΜΜΜ, η χρήση κινητών τηλεφώνων, ασφαλιστήρια συμβόλαια, «ανακαλούνται» και στην καλύτερη των περιπτώσεων, περιορίζονται
Ανακαλούνται άμεσα και 
επανεξετάζονται από μηδενικής βάσεως οι πάσης φύσεως «έξτρα» παροχές, οι οποίες έχουν κατά καιρούς δοθεί σε εργαζόμενους από διοικήσεις ΔΕΚΟ και των υπολοίπων κρατικών φορέων, οργανισμών, δήμων κλπ. Επιπλέον ο υπουργός Οικονομικών θα αποφασίζει στο εξής για το μέλλον και όσων άλλων παροχών λαμβάνουν μέχρι σήμερα πέραν του μισθού τους οι εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Μια πλαστική ουσία που τρώμε κάθε μέρα χωρίς να το γνωρίζουμε

Αρχικά κατασκευάστηκε για τη χρήση σε γαλοπούλες ως τροφή πάχυνσης.
Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για την έρευνα ήθελαν να κάνουν απόσβεση.

Το προϊόν ήταν η… μαργαρίνη !μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση είδος φαγώσιμου. Πρόσθεσαν… χρωστικό κίτρινο χρώμα και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά.

Ένα Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Εξέγερση- Επανάσταση (*)

Γράφει ο Αθανάσιος Καρανάσιος
Πολιτικός Μηχανικός
Επιμελητής Πολυτεχνείου Βερολίνου

Επειδή, λόγω των ημερών, πολλοί από εμάς επικεντρώνουν την κοινωνία μονοσήμαντα και πρωταρχικά στην σημασία της ΑΓΑΠΗΣ, μεταφέρω εδώ το δικό μου συμπληρωματικό «Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα»:

Οι στυγνοί εκβιασμοί των Ελλήνων

Οι απειλές ποινικών διώξεων εναντίον όσων διαμαρτύρονται, πλειστηριασμών για να σωθούν οι τράπεζες και κουρέματος
καταθέσεων για να επιβληθούν οι πλειστηριασμοί λίγο πριν τα Χριστούγεννα, τεκμηριώνουν πως όσο πιο πολύ σκύβει κανείς το κεφάλι, τόσο μεγαλύτερη η βία που του ασκείται – ηχητικό.

Ταξιδεύετε με αεροπλάνο; Το κόλπο για να έρχεται η βαλίτσα σας πάντα πρώτη στον ιμάντα


undefined

Αν είστε από τους ταξιδιώτες που ετοιμάζονται να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, τότε υπάρχει ένα κόλπο για να το ευχαριστηθείτε ακόμα περισσότερο το ταξίδι σας χωρίς καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο.
Αν ταξιδεύετε στην πρώτη θέση, τότε η βαλίτσα σας σίγουρα θα φτάσει από τις πρώτες στον ιμάντα, εάν όμως ταξιδεύετε στην δεύτερη θέση, ξέρετε ότι σας περιμένει… ταλαιπωρία και καθυστερήσεις.

Η Παρθένος Σήμερον


Απολυτίκιο Χριστουγέννων


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

                                       Αποτέλεσμα εικόνας για η γεννηση του χριστου