Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Ένα Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Εξέγερση- Επανάσταση (*)

Γράφει ο Αθανάσιος Καρανάσιος
Πολιτικός Μηχανικός
Επιμελητής Πολυτεχνείου Βερολίνου

Επειδή, λόγω των ημερών, πολλοί από εμάς επικεντρώνουν την κοινωνία μονοσήμαντα και πρωταρχικά στην σημασία της ΑΓΑΠΗΣ, μεταφέρω εδώ το δικό μου συμπληρωματικό «Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα»:




«Χρόνια Πολλά» από καρδιάς, σε όλες τις φίλες, τους φίλους, τις γνωστές, τους γνωστούς, σε όλους γενικά τους δοκιμαζόμενους ευφυείς ή ευκολόπιστους, μυημένους ή άσχετους, προβληματισμένους ή αδιάφορους, ενεργούς ή αραχτούς συμπατριώτες. Ας συνειδητοποιήσουμε χωρίς ψευδαισθήσεις, ότι αποτελούμε όλοι μας πλέον, μία σταδιακά ομογενοποιημένη ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΤΑΞΗ υπό διωγμόν και άτεγκτη εκμετάλλευση, σε μια χώρα, που βρίσκεται υπό κατοχή σε ξένα και ντόπια συμφέροντα. Υπήκοοι, υποτελείς και εξανδραποδισμένοι σε αλλοτριωμένους υπανθρώπους που μεταβλήθηκαν σε αιμοδιψείς «βρυκόλακες» -βάρβαρο θέαμα σε λάκκο λεόντων!

Ας γίνουμε, από συνονθύλευμα άκριτων χειραγωγημένων αδρανών ατόμων, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Ας ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, πρώτα εμείς οι ίδιοι, τρόπο πρωτίστως ανιδιοτελούς ΣΚΕΨΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ και ΔΡΑΣΗΣ, με στόχο, να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, μετά και άμεσα, την κατεστημένη κοινωνικο-πολιτικο-οικονομική αταξία. Να ανατρέψουμε-αναθεωρήσουμε κάποιους βασικούς ΘΕΣΜΟΥΣ ή την λειτουργία τους (δεν θα τους απαριθμήσω εδώ), που θεσπίστηκαν ή οικοιοποιήθηκαν από την άρχουσα τάξη για το συμφέρον της. Γιατί, ό,τι απάνθρωπο, εχθρικό και αναξιοπρεπές συντελείται γύρω μας, δεν είναι έργο μόνο των κακών (πού πάντα συνυπάρχουν ως ανθρωπόμορφα δίποδα γύρω μας), αλλά πολύ χειρότερα, αποτελεί την νομοτέλεια της νοοτροπίας μας να συμπλέουμε μαζί της και να ανεχόμαστε παθητικοποιημένοι σε κατάσταση σοκ και δέους την ειδεχθή αταξία πραγμάτων σε βάρος μας.

Ό,τι συντηρεί (θεσμοί ή απατεώνες παραχαράκτες) την πολιτική ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ και εχθρική ΜΗΝΤΙΟΚΡΑΤΙΑ, πρέπει να υπονομεύεται και να καταπολεμάται από όλους εμάς τα θύματα! Ό,τι ευνοεί την ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ μας σαν κοινωνία, σαν Λαός, σαν άτομα να αναδεικνύεται. Εμπρός λοιπόν, για μια ΥΓΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ του Έριχ Φρόμ! Εμπρός λοιπόν, να ενεργήσουμε σαν έξυπνοι άνθρωποι για τον δικό μας ΛΑΟ, την δική μας ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, το δικό μας ΣΥΜΦΕΡΟΝ!

Όμως, πριν μάθουμε, να ΜΙΣΗΣΟΥΜΕ και να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ τους απανθρωποποιημένους θύτες μας, πρέπει, να ΜΑΘΟΥΜΕ πρωταρχικά να ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ τους Καλούς, Ευγενείς, Ανώτερους Ανθρώπους, τους ΥπερΑνθρώπους του Νίτσε ή τους ΑυτοΑνθρώπους του Αριστοτέλη, με στόχο την επίτευξη της Αριστοτελικής πολιτικής, κοινωνικής και ατομικής Ευδαιμονίας, που ευφυώς ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ, διδάχτηκε και εφαρμόστηκε από τους Αρχαίους Αθηναίους! Υπάρχουν τέτοιοι ποιοτικοί Άνθρωποι; ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ, κατά εκατοντάδες γύρω μας, που διεξάγουν φιλότιμα, όμως ανοργάνωτα, ανένταχτα, και ίσως πολλάκις σε σύγχυση, έναν εν πολλοίς μοναχικό κοινωνικό αγώνα. Ανακαλύψτε τους!

Παράλληλα, ΝΑ ΣΥΓΚΕΡΑΣΟΥΜΕ όσο το δυνατόν περισσότερες πατριωτικές κοινωνικές, πολιτικές, κομματικές, κινηματικές δυνάμεις και ανεξάρτητους μονομάχους διανοητές, επιστήμονες και ενεργούς πολίτες στην ΕΛΛΑΔΑ και ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ στο Εξωτερικό και ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ, με στόχο την επεξεργασία ενός ευέλικτου προγράμματος δράσης για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (προς εξασφάλιση της διατροφής του πληθυσμού), την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (απεξάρτηση κατά το δυνατόν από τις εισαγωγές) και την κατά τόπους κοινωνική ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, με προοπτική μια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, σε ειλικρινή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τα «εξαδέλφια» μας στην ΡΩΣΙΑ, με σεβασμό (σύμφωνα με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ) της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Ιστορίας και της Θρησκείας των Αυτόχθονων Λαών.

Τα προαναφερόμενα, δεν αποτελούν ρομαντικές σκέψεις ενός αιθεροβάμονα θεωρητικού, αλλά το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ-ΠΡΟΤΑΓΜΑ-ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μιας πολύχρονης και επίπονης διατριβής μου με τα κοινά (σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο), ως ενεργός πολίτης , πολυσχιδής επιστήμονας και δημιουργικός παραγωγός, που θεωρώ ως την μόνη εφικτή ρεαλιστική ΛΥΣΗ, με γνώμονα τα σύγχρονα ΔΕΔΟΜΕΝΑ, τους διεθνείς συσχετισμούς και την ακράδαντη ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ότι η Ιστορία των Λαών, της Ανθρωπότητας γενικότερα, γράφονταν πάντοτε από μια μειονότητα «τρελών ή γραφικών ή δονκιχωτικών» Ανθρώπων (διάβαζε τον περίφημο μύθο του σπηλαίου του Πλάτωνα), που συμμετείχαν στις συνελεύσεις και τις διαβουλεύσεις, όπου λαμβάνονταν σημαντικές αποφάσεις για την μοίρα της κοινωνίας τους! Αρχικά, όλες οι επιτυχημένες ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ (*) του ευρω-αμερικανικού κόσμου ξεκινούσαν από έναν εκπληκτικά μικρό αριθμό ευαισθητοποιημένων και ανήσυχων πολιτών, τους οποίους μετά συνεπικουρούσαν κάποιοι προβληματισμένοι παριστάμενοι, οι οποίοι, αν τα πράγματα έδειχναν, ότι η ΕΞΕΓΕΡΣΗ (*) είχε ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, ενώνονταν με το πρώτο κύμα, και, μόνον όταν φαίνονταν να ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ η ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ακολουθούσαν τα λιγότερο πολιτικοποιημένα κύματα των ευρύτερων λαϊκών μαζών! .

Φίλες και φίλοι, κατέθεσα την δική μου πολιτική άποψη, σε πνεύμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ & ΑΓΑΠΗΣ. Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια σας πολλά σε Προσωπικό, Οικογενειακό και Εθνικό Επίπεδο, με Υγεία, Χαρά και Εθνική Ομοψυχία!

Αθήνα, 24/12/2017

(*) Με τον όρο Επανάσταση-Εξέγερση, δεν νοείται εδώ, να πάρουμε τα κουμπούρια και τα φισέκια και να ανεβούμε στα βουνά ή να ξεκοιλιάζει ο ένας τον άλλον σε αντάρτικα πόλεων. Σήμερα, οι επαναστάσεις γίνονται από τους πάνω (μέσω των ΜΜΕ, των θεσμών και του Διαδικτύου), εν πολλοίς αναίμακτα, σιωπηλά αλλά περισσότερο ανθρωποκτονικά και ολέθρια. Καιρός είναι να γίνει και από τους κάτω ως ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, χρησιμοποιώντας κατά το μέγιστο δυνατόν, τα ίδια όπλα των μπλοκ εξουσίας (ΜΜΕ-θεσμούς-Διαδίκτυο) και επιπρόσθετα τον Δυναμικό Ελευθεριακό Κοινοτισμό μας! Ας τολμήσουμε…

http://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου