Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Καιρός:για Τρίτη 10-10-2017



Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2017 αναμένεται αίθριος καιρός με αραιές μόνο νεφώσεις από το απόγευμα, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 9 έως 24, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 22, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 12 έως 22, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 14 έως 24 βαθμούς.

Να σέβεσαι τις επιλογές των παιδιών σου κι ας ξεβολεύεσαι.

Όταν έγινα μητέρα, και τα παιδιά μου άρχισαν να μεγαλώνουν, αποφάσισα ότι  δεν θα προσπαθήσω να τους επιβάλλω απόψεις, γούστα, επιλογές, δρόμους ζωής κτλ, ότι θα βάλω μεν όρια αλλά  δεν θα τα «πνίξω» στα «μη». Ωραίες αποφάσεις, υπέροχες θεωρίες, ακούγονται και ψυχολογικά και παιδαγωγικά και πολιτικά ορθές, όλα καλά… Διάβασα τόνους τόμων, συζήτησα, ρώτησα, «έμαθα» ένα σωρό πράγματα.

Αν δεν μπορείτε να Χάσετε Κιλά, τότε η Γροθιά σας μπορεί να σας Βοηθήσει. Φαίνεται απίστευτο, αλλά όμως κάνει Θαύματα!



Δεν είναι εύκολο να καταλάβετε πόσο πρέπει να τρώτε ανάλογα με τα κιλά σας και μερικές φορές όλοι το παρακάνουμε. Αλλά το να υπολογίζουμε ακριβώς το φαγητό μας είναι περιοριστικό και μοιάζει με τιμωρία.Ευτυχώς, το μυστικό για να υπολογίσετε πόσο φαγητό πρέπει να τρώτε σε κάθε γεύμα βρίσκεται στο χέρι σας!

Αποκάλυψη σοκ: 200.000 κατασχέσεις έχει έτοιμες η Εφορία!




Στην αποκάλυψη σοκ ότι εκκρεμούν 200.000 κατασχέσεις από το ελληνικό δημόσιο προέβη ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς, Γιώργος Ρούσκας.


O κ. Ρούσκας μιλώντας στον ΣΚΑΙ για το θέμα των πλειστηριασμών ανέφερε ότι «τράπεζες και δήμοι είναι περισσότεροι επιλεκτικοί στις υποθέσεις που οδηγούν σε πλειστηριασμούς ενώ αντίθετα η Εφορία διεξάγει όλες τις κατασχέσεις», αποκαλύπτοντας ότι εκκρεμούν 200.000 κατασχέσεις οποιουδήποτε αντικειμένου, από κινητά έως ακίνητα!

Ο Καθηγητής Φιλοσοφίας Δημήτρης Πατέλης τσακίζει την θεωρία του κοινωνικού φύλου

Ο Επίκουρος Καθηγητής Φιλοσοφίας του Πολυτεχνείου Κρήτης Δημήτρης Πατέλης σε απόσπασμα ομιλίας του στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο λίγες ημέρες πριν, δίνει μια τεκμηριωμένη και πολύ σοβαρή απάντηση
καταρρίπτοντας την θεωρία του κοινωνικού φύλου, δίνοντας επίσης ”ανατριχιαστικές” λεπτομέρειες για την προπαγάνδα και τα αποτελέσματα χειραγώγησης της ιδεολογίας των LGBTQ ομοφυλοφυλικών οργανώσεων καθώς και τι εξυπηρετούν.

ΕΕ: Σπρώχνει τους συνταξιούχους σε «συμπληρωματική ασφάλιση» για να…ζήσουν!

Με κυνικό τρόπο, αλλά βασιζόμενο σε πραγματικά στοιχεία, εμπιστευτικό ενημερωτικό έγγραφο του Ευρωπαϊκού
Κοινοβουλίου, αποκαλύπτει το δυσοίωνο μέλλον που προδιαγράφεται για τους απανταχού της Ευρώπης συνταξιούχους τα επόμενα χρόνια και τους «συστήνει», ως μοναδική διέξοδο για μία αξιοπρεπή ζωή, την καταφυγή σε πανευρωπαϊκό σύστημα συμπληρωματικής ασφάλισης. 

«Ποιοι είναι οι ομοφυλόφιλοι μητροπολίτες;» - Εξώδικη πρόσκληση της Εκκλησίας σε Ραγκούση -


Εξώδικη πρόσκληση στον πρώην υπουργό και υποψήφιο πρόεδρο του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννη Ραγκούση, απέστειλε η Εκκλησία της Ελλάδος με αφορμή τις δηλώσεις του ότι υπάρχουν «μητροπολίτες ομοφυλόφιλοι». 

Με την εξώδικη πρόσκληση η Εκκλησία της Ελλάδος καλεί τον Γιάννη Ραγκούση να καταθέσει έως την προσεχή Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στην Αρχιγραμματεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στοιχεία που ισχυρίζεται ότι έχει.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ !ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΙΝΟΑΝ LINES!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΙΝΟΑΝ LINES!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΙΝΟΑΝ LINES!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΙΝΟΑΝ LINES!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΙΝΟΑΝ LINES!

Έπαθε δέκα εγκεφαλικά φίλος και αναγνώστης μας που με το πλοίο κάνει πολύ συχνά το δρομολόγιο Ελλάδα- Ιταλία!
Όλα έγιναν μέσα στην καμπίνα του!
Ξαφνικά, πρόσεξε το κάδρο!
Το βλέπει, το ξανά βλέπει και λέει…. Μα καλά εδώ κάτι παίζει, κάτι λείπει….
Και όντως κάτι έλειπε!
Οι θεομπαίχτες της εταιρείας έχουν κάνει ότι lidl και danone!
Έβγαλαν τους σταυρούς από τους τρούλους των Εκκλησιών μας!
Γιατί ρε…..

Συνήγορος του Φοιτητή: Ό,τι πρέπει να ξέρετε!

alexandra1

Γνωρίζεις ότι το κάθε Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ της χώρας έχει τον Συνήγορο του Φοιτητή;

Ο Συνήγορος του φοιτητή είναι θεσμός που έχει προβλεφθεί από τον νόμο 4009/2011.

Σκοπός του Συνήγορου

Σύμφωνα με το άρθρο 55 του νόμου αυτού, ο Συνήγορος του φοιτητή έχει ως σκοπό «τη διαμεσολάβηση μεταξύ φοιτητών και καθηγητών ή διοικητικών υπηρεσιών του Ιδρύματος, την τήρηση της νομιμότητας στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής ελευθερίας, την αντιμετώπιση φαινομένων κακοδιοίκησης και τη διαφύλαξη της εύρυθμης λειτουργίας του Ιδρύματος.

Στην κορυφή του κόσμου ξανά ο Λευτέρης Πετρούνιας! (φωτό, βίντεο)


Στην κορυφή του κόσμου ξανά ο Λευτέρης Πετρούνιας! (φωτό, βίντεο)

Ο Έλληνας πρωταθλητής έγραψε ιστορία στο αγώνισμα των κρίκων, καθώς στον τελικό του αγωνίσματος στο Μόντρεαλ, συγκέντρωσε 15.433 βαθμούς και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα!
Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Ρώσος Ντένις Αμπλιάζιν με 15.333 βαθμούς και τρίτος ήταν ο Κινέζος Λιου Γιανγκ με 15.266.

Η άγνωστη λέξη «καθήκον» και η παραγωγή... τεμπέληδων



Το μεγαλύτερο πρόβλημα των νέων μας εδώ και 30 χρόνια δεν είναι η ανεργία αλλά η… εργασία. Ο νέος δεν φοβάται την αναδουλειά αλλά τη δουλειά.

Το επίκαιρο άρθρο του Σαράντου Καργάκου*

Ένα παλαιό, αιχμηρό άρθρο του Σαράντου Καργάκου, που αξίζει να μας βάλει σε σκέψεις και αυτοκριτική -ιδίως όσους υπηρετούν την εκπαίδευση.

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/10/2017

                                      

                  Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων