Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Καιρός: για Παρασκευή 25-8-2017



Την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 αναμένεται αίθριος καιρός και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.
Η θερμοκρασία στη βόρεια ηπειρωτική χώρα θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς, στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά Ελλάδα από 17 έως 36, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 17 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 32, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 19 έως 31, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 21 έως 30, με εξαίρεση αυτά του νοτιοανατολικού Αιγαίου, όπου η μέγιστη θα φτάσει τοπικά τους 34 βαθμούς.

Πόλεμος διαρκής



Όταν η ψυχή σου, είναι γεμάτη με ένα σωρό άσχημα πράγματα, πως περιμένεις να την βγάλεις καθαρή; Πως περιμένεις να κάνεις σχέσεις, πως περιμένεις να χαρείς, πως περιμένεις να αντέξεις τις δυσκολίες της κάθε ημέρας;
Σε ένα βαρέλι γεμάτο μέχρι πάνω με ακαθαρσίες, δεν υπάρχει χώρος για τίποτα πολύτιμο. Μα και αν αδειάσει καμμιά ακρούλα, οι ακαθαρσίες θα μολύνουν οτιδήποτε μέσα στο βαρέλι μπει.
Έτσι και στους ανθρώπους. Σε σένα, σε μένα, σε όλους…

Βάζει ένα σκόρδο μέσα σε ένα βαζάκι και αρχίζει να το κουνάει. Το αποτέλεσμα; Απίστευτο!


Ο Dave Hax ξαναέκανε το θαύμα του!
Ανακάλυψε ένα κόλπο για την κουζίνα που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας γλιτώσει πολύ χρόνο!

Βόρεια Ελλάδα: Αυτή είναι η… δεύτερη Χαλκιδική, με τα πράσινα νερά! (ΦΩΤΟ)

Μία δεύτερη... Χαλκιδική στη Βόρεια Ελλάδα με πεντακάθαρες παραλίες, κρυστάλλινες θάλασσες και λευκές αμμουδιές. Ένας τόπος γεμάτος μνήμες και παραδόσεις, πλούσια ιστορία, φυσικές ομορφιές, αγνά παραδοσιακά προϊόντα, και ιστορικούς οικισμούς που η διαδρομή τους χάνεται στα βάθη του χρόνου, με εκδρομές γεμάτες δράση και δραστηριότητες γεμάτες ένταση. Μια ευκαιρία για απόδραση. Ένας τόπος γεμάτος ζωή.

ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ



Ιωάννης Μ. Ασλανίδης
Αντγος ε.α.
Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε.

Με οργή, θλίψη και ανησυχία, παρατηρεί ο σκεπτόμενος Έλλην πολίτης την προσπάθεια της Κυβέρνησης αυτής ν’ αλλάξει τις αρχές και αξίες της μέχρι σήμερα, έστω με
τα όποια προβλήματα είχε αυτή, Ελληνικής Παιδείας.

Πανελλαδική συγκέντρωση σχολικών ειδών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


undefined

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μια ακόμα χρονιά, μας καλεί όλους στην πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών που διοργανώνει για να καλυφτούν οι ανάγκες κάθε παιδιού και να ξεκινήσει η σχολική χρονιά με αξιοπρέπεια και χαμόγελα!
 "Σε λίγες ημέρες θα ζητηθεί από τους μαθητές των σχολείων και από τις οικογένειές τους, να καλύψουν ένα πλήθος δαπανηρών προμηθειών για τις σχολικές υποχρεώσεις. 

Σε απελπιστική κατάσταση τα νοικοκυριά: «Μαχαίρι» σε βασικά είδη διατροφής και καύσιμα



Κόβουν από όπου μπορούν τα νοικοκυριά, για να ανταπεξέλθουν οι φορολογικές τους υποχρεώσεις, ενώ βασικά αγαθά λείπουν από τα σπίτια.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το πρώτο εξάμηνο του 2017, οι Έλληνες αγόρασαν 56 εκατ. λιγότερα λίτρα βενζίνης, ενώ πτώση 3,5% παρατηρήθηκε στην αγορά των γαλακτοκομικών.

«Ζεστό» χρήμα σε αγρότες με πτυχίο



Έως 50.000 ευρώ μπορούν να διεκδικήσουν από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που καταπιάνονται με αγροτικές δραστηριότητες και επιθυμούν είτε να «στήσουν» είτε να οργανώσουν υφιστάμενη επιχείρηση συναφή με τις σπουδές τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από 6 Σεπτεμβρίου.

Με τα παιδία (και τα όνειρά τους) παίζει-Τα σενάρια της κυβέρνησης για το νέο εξεταστικό σύστημα


Η κυβέρνηση ψαρεύει 17χρονους ψηφοφόρους αναδεικνύοντας τώρα σε μείζονα προτεραιότητα την κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Την Παιδεία θυσιάζει στον βωμό μικροπολιτικών εντυπώσεων και σκοπιμοτήτων η κυβέρνηση, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να καλέσει στο Μαξίμου τον Κώστα Γαβρόγλου, αναδεικνύοντας σε μείζονα κυβερνητική προτεραιότητα την κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Η απόφασή του προφανώς έχει δύο απώτερους στόχους:

Ένα "γευστικό" χωριό με μπύρες και λιχουδιές έρχεται στη Θεσσαλονίκη!


undefined

Το 1st Thessaloniki Beer Festival διoργανώνει η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin), σε συνεργασία με την διεθνούς φήμης The Hoppy Pub.
Το Thessaloniki Beer Festival θα πραγματοποιηθεί ο Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ, στο νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Ανακαλύφθηκε στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ αρχαίο μωσαϊκό με ελληνική επιγραφή, ηλικίας 1.500 χρόνων

Μία σπάνια ανακάλυψη ενός αρχαίου λειψάνου και ενός ιστορικού ντοκουμέντου έφεραν στο φως αρχαιολόγοι στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ. Πρόκειται για ένα μωσαϊκό πάτωμα ηλικίας 1.500 χρόνων πάνω στο οποίο υπάρχει μία ελληνική επιγραφή.
Η ανακάλυψη είδε το φως στη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης υπόγειων καλωδίων τηλεπικοινωνίας.

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/8/2017

                               

                  Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων