Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Καιρός:για Δευτέρα 14-8-2017



Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017. Τις θερμές ώρες της ημέρας στη Βόρεια Ελλάδα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 30 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 35, στη Δυτική Ελλάδα από 20 έως 32 βαθμούς,

Συζήτηση με τους λογισμούς



Να μην συζητάς με τους λογισμούς σου. Να μην τους δίνεις την παραμικρή σημασία ή προσοχή…
‘’Γιατί μου φέρθηκε έτσι; Δες πως μου μίλησε. Κοίταξέ τον τι κάνει. Πως μπορεί; Λες να μου συμβεί αυτό, εκείνο, το άλλο; Εμένα δεν με ξέρουνε καλά. Θα δουν. Πως τόλμησαν; Με προσέβαλλε. Με στραβοκοίταξε. Με, με, με…’’
Όλα αυτά τα ‘’τι’’. Όλα αυτά τα ‘’πως’’. Όλα αυτά τα ‘’γιατί’’, τα ‘’γιατί σε μένα’’.

FAZ: Έλληνες του Πόντου, «ο ξεχασμένος λαός»

Στα δεινά που υπέστη ο ποντιακός ελληνισμός στην Τουρκία αναφέρεται σε εκτενές της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα

Εκτενές αφιέρωμα στα δεινά που βίωσε ο ποντιακός ελληνισμός στην Τουρκία δημοσιεύει η Frankfurter Allgemeine Zeitung στο πολιτιστικό της ένθετο. Ο γερμανός δημοσιογράφος της εφημερίδας της Φρανκφούρτης ταξίδεψε ο ίδιος στη Μαύρη Θάλασσα, στην αλλοτινή πατρίδα της γιαγιάς του και διηγείται την ιστορία της φυγής της τον Αύγουστο του 1917 από την πόλη Ορντού (σ.σ. παλιά ελληνική ονομασία Κοτύωρα).

Πέντε άγνωστοι κίνδυνοι από τον φούρνο μικροκυμάτων

Σχεδόν κάθε σπίτι έχει πλέον και έναν φούρνο μικροκυμάτων. Από όταν πρωτομπήκαν στη ζωή μας πριν από περίπου 15 χρόνια, οι φούρνοι μικροκυμάτων έχουν “λύσει τα χέρια” κάθε νοικοκυράς, αλλά και... εργένη, με την ευκολία με την οποία μας βοηθούν να προετοιμάσουμε κάποια γεύματα και όχι μόνο.

Ο φούρνος μικροκυμάτων μπορεί να “εξολοθρεύσει” πολλά θρεπτικά συστατικά από ένα γεύμα, αφήνοντάς σας ευάλωτους σε ασθένειες σε βάθος χρόνου.

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΒΟΥΤΣΗ


Σε πείσμα σας κ. Βούτση, εσάς και της παρέας σας, που αφού λύσατε όλα τα άλλα ζητήματα που απασχολούσαν αυτή την έρμη τη χώρα και όλα...

πλέον λειτουργούν άψογα και επικρατεί κοινωνική δικαιοσύνη, αποφάσισατε να εξαπολύσετε ένα ιδεολογικό πογκρόμ κατά πατρίδας, θρησκείας και οικογένειας, εμείς θα συνεχίσουμε να δηλώνουμε υπερήφανα EΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!

ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ – ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ



-Ο Καντάφι εθνικοποίησε αποθέματα πετρελαίου του έθνους και τα έσοδα χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σχολείων, πανεπιστημίων, νοσοκομείων, και άλλες υποδομές.
-Τα χρήματα από τα πετρελαϊκά έσοδα της Λιβύης έχουν κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του κάθε πολίτη.

-Έθεσε το ποσοστό μόρφωσης από 20% σε 83%
-Έχτισε ένα από τα καλύτερα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης στον «Τρίτο Κόσμο».

ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ: Κύριε Πρόεδρε ΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ την κατάργηση ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ και ΕΠΑΡΣΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ;

Πότε θα εκδώσετε Προεδρικό Διάταγμα να τιμούν όλο το χρόνο τα σχολεία, όσους έπεσαν για την Ελληνική Σημαία και να μην παραλείπουν να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο;


 Εξοχώτατε Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,

Όταν εκλεχθήκατε στο ανώτατο αξίωμα της χώρας μας, ο Λαός γέμισε ελπίδες ότι θα ήσασταν το φράγμα, που θα συγκρατούσε το νερό από την πλημμύρα. Δυστυχώς αποδείχθηκαν «υπεραισιόδοξες» οι προσδοκίες ... Το φράγμα έσπασε και το νερό, ως κατακλυσμός, έφτασε στον κόσμο δημιουργώντας ένα έλος από πτώματα σε αποσύνθεση.

ΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΓΧΙΣΗ

Αδιανόητη εκπαίδευση με την ευλογια των Κυβερνήσεων:
Ευρωπαϊκοί φορείς ωθούν τα παιδιά
σε σεξουαλικη συγχιση
και στην ομοφυλοφιλια.


Δηλαδή, η νοσηρή ιδεολογία μερικών παρουσιάζεται σαν "ανθρώπινο δικαίωμα" η ένας "μοντέρνος" τρόπος ζωής.
Πισω απο αυτή την ύπουλη και βλαβερη επίθεση στην Παιδεία, είναι το γεγονος οτι οι Κυβερνήσεις των Δυτικών κρατών έχουν αλωθεί από ομοφυλόφιλους και παιδεραστές.

Μέσος μισθός στην Ελλάδα: Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά

Κάθε πέρυσι και… καλύτερα. Τα στοιχεία από την επεξεργασία των αναλυτικών περιοδικών δηλώσεων που υποβάλλουν οι εργοδότες στο ΙΚΑ δείχνουν ότι χρόνο με τον χρόνο, ο μέσος μισθός στην Ελλάδα υποχωρεί σε ολοένα και χαμηλότερα επίπεδα.
Μπορεί μερικές χιλιάδες να βρίσκουν δουλειά και να γλιτώνουν προσωρινά από τις συνθήκες απόλυτης ανέχειας, ωστόσο ακόμη και η εύρεση μιας θέσης εργασίας δεν φέρνει τη … λύτρωση.

Θεσσαλονίκη: Δέσμευση για ανέργους δωρεάν στα λεωφορεία ΟΑΣΘ – Πώς θα γίνεται

Η νέα εποχή για τον ΟΑΣΘ ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη, όταν ο Στέλιος Παππάς μαζί με τον Χρήστο Σπίρτζη μπήκαν στα γραφεία του Οργανισμού στην οδό Παπαναστασίου και ανέλαβαν και πρακτικά τα ηνία του. Το πολεμικό κλίμα κατά τη συνέντευξη Τύπου αναδεικνύεται και στον τρόπο που έφυγε ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, με τον Στέλιο Παππά να τον… προτρέπει σε αποχώρηση λέγοντάς του «Μπορείτε να φύγετε, έχετε πλέον παραδώσει».

Εξωτικός παράδεισος – Οι καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής! (ΦΩΤΟ)

Πράσινα και τιρκουάζ νερά, ονειρικές παραλίες, ξεχωριστή φύση, beach bar, παραθαλάσσια θέρετρα για οικογενειακές διακοπές αλλά και βραδινή διασκέδαση. Η εξωτική Χαλκιδική σας κάνει δώρο 550 χιλιόμετρα παραλιών που συναγωνίζονται σε ομορφιά και κερδίζουν... όλες!

Οι πολιτικές εφημερίδες 13/8/2017

         

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων