Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΒΟΥΤΣΗ


Σε πείσμα σας κ. Βούτση, εσάς και της παρέας σας, που αφού λύσατε όλα τα άλλα ζητήματα που απασχολούσαν αυτή την έρμη τη χώρα και όλα...

πλέον λειτουργούν άψογα και επικρατεί κοινωνική δικαιοσύνη, αποφάσισατε να εξαπολύσετε ένα ιδεολογικό πογκρόμ κατά πατρίδας, θρησκείας και οικογένειας, εμείς θα συνεχίσουμε να δηλώνουμε υπερήφανα EΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!


Και αυτό θα το πράξουμε, διότι η ομολογία της ταυτότητας και της πίστης μας, δεν αποτελεί μόνον παρακαταθήκη των προγόνων μας, αλλά και αγώνα και αναφορά δική μας.

Όπως καταλαβαίνετε δεν θέλουμε να μπούμε στην διαδικασία αναζήτησης δεδομένων άλλων. Συγκεκριμένα για την Ορθοδοξία δεν πιστεύουμε πως είναι ελλιπής και πως θα έπρεπε να συμπληρώνεται με μικρές μικρές αλήθειες διάσπαρτες σε άλλες θρησκείες και ιδέες.

Η Ορθοδοξία είναι η μοναδική αναφορά μας, από καταβολής μας. Η ζωή μας είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάμε σε πειράματα. Βλέπετε κ. Βούτση δεν είναι θέμα ηθικό, αλλά θέμα ύπαρξης. Και για όλο αυτό δεν νιώθουμε υποχρεωμένοι να απολογηθούμε σε κανέναν. Αγγίζουμε και πάμε.

Αυτο όμως για εσάς και τους συντρόφους σας, που δήθεν πρεσβεύετε την σύγχρονη κοσμοθεωρία, αποτελεί εγκλημα και πισωγύρισμα στον μεσαίωνα. Αδυνατείτε να διανοηθείτε εσείς που κρίνετε τα πάντα με το μέτρο της σχετικότητας και είστε φιλύποπτοι απέναντι στην κάθε σιγουριά, πόσο συναρπαστικό είναι για εμάς τους Ορθοδόξους Χριστιανούς το ταξίδι της πίστεως μας.

Ξέρετε κ. Βούτση, η κριτική θεωρία μαζί με την ανεχτικότητα, γεννήθηκαν για να απαλλάξουν τον άνθρωπο από την τυρρανία της αυθεντίας και όχι για να στρογγυλοκαθίσουν αυτές στον θρόνο της τυρρανίας του.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν να εναντιωνόμαστε στην τόσο καταναγκαστική και εξουσιαστική άποψη σας πού θέλει φιμωμένο τον Έλληνα Χριστιανό Ορθόδοξο, ο οποίος αγαπά τη χώρα του και τον Χριστό και διατηρεί τα ήθη και τις αξίες που κληρονόμησε και που τον προσδιορίζει ως αναχρονιστή και επιχειρεί να τον περιθωριοποιήσει.

Η Ελλάδα και ο λαός της, συνδέονται φυσικά και όχι μόνον Συνταγματικά με την Ορθοδοξία και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν οι Τούρκοι σε 400 χρόνια σκλαβιάς, δεν θα το καταφέρετε εσείς στο ελάχιστο διάστημα που σας απομένει στη διακυβέρνηση αυτού του τόπου..


http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου