Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Καιρός:για Παρασκευή 14-7-2017



Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, καθώς και στα ορεινά όλης της ηπειρωτικής χώρας αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, και της Θράκης. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός.

Όταν οι πόρτες κλείνουν…



Όταν οι πόρτες κλείνουν, κανείς δεν ξέρει το τι συμβαίνει σε ένα σπίτι. Κανείς δεν ξέρει τις έγνοιες, τον πόνο, τα βάσανα και τις σκοτούρες που κουβαλάν οι άνθρωποι που μένουν σε αυτό.
Ανοίγεις το στόμα σου και κρίνεις. Ο ένας έτσι, ο άλλος αλλιώς και αλλιώτικά. Δεν έχεις όμως ιδέα για το τι μπορεί αυτός που έτσι εύκολα στον τοίχο στήνεις να τραβάει. Δεν έχεις ιδέα, για τους δαίμονες με τους οποίους χρόνια μπορεί τώρα να παλεύει.
Και όταν εσύ έπαιζες με τα παιδιά στη γειτονιά, αυτός πάλευε μεροκάματο να βγάλει. Και όταν εσένα σε αγκάλιαζε η μάνα σου, αυτός ευχόταν να μην είχε γεννηθεί.

Πως μπορείτε να σταματήσετε σε 5 δευτερόλεπτα το κλάμα ενός μωρού! [βίντεο]


5

Σε αυτό το βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μια μέθοδο που ακολουθεί ο παιδίατρος και χρήστης του Youtube, Robert Hamilton, προκειμένου να ηρεμήσει τα μωρά που επισκέπτονται το ιατρείο με τους γονείς τους.
Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, καθώς όπως θα δείτε και εσείς, μόλις ακολουθεί την συγκεκριμένη τακτική, τότε, τα μωρά σταματάνε αμέσως να κλαίνε. Οι τρεις κινήσεις που ακολουθεί είναι οι εξής:

Το ήξερες; Από που βγήκε η φράση «τραβάτε με κι ας κλαίω»;


5

Για κάποιον που ενώ επιθυμεί… κάτι, κάνει πως δεν το θέλει, λέμε τη φράση «τραβάτε με κι ας κλαίω».
Η φράση προέρχεται από ένα έθιμο του γάμου.
Στην Ελλάδα, όπως άλλωστε και σε όλο τον άλλο κόσμο, υπάρχουν εκατοντάδες προλήψεις για τον γάμο. Σε πολλά ελληνικά νησιά, υπάρχει η εξής συνήθεια: όταν η γαμήλια πομπή πρόκειται να παραλάβει τη νύφη, για να την οδηγήσει στην εκκλησία,

Πρώην πρόεδρος ΣτΕ για επιθέσεις προς τη Δικαιοσύνη: Ζούμε σε «καθεστώς στυγνής δικτατορίας»

Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος χαρακτηρίζει «θεσμικά κατάπτυστους» όσους ασχημονούν και υβρίζουν τη  Δικαιοσύνη - «Διεθνής πρωτοτυπία» η  παντελής σιωπή  των προέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων στις ύβρεις που δέχεται η Δικαιοσύνη
Δεν είναι μόνον «νομικά άσχετοι, είναι και «θεσμικά κατάπτυστοι» όλοι αυτοί οι οποίοι ασχημονούν και υβρίζουν την Ελληνική Δικαιοσύνη,

SZ: Η Γερμανία κέρδισε από την Ελλάδα 1,34 δισ.ευρώ



Σε 1,34 δισ. ευρώ ανέρχεται το καθαρό κέρδος της Γερμανίας μέσω δανείων που χορηγήθηκαν Ελλάδα αλλά και από την
αγορά ελληνικών ομολόγων στο πλαίσιο του προγράμματος SMP της ΕΚΤ , γράφει η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung.
Η εφημερίδα του Μονάχου αναφέρεται σε ένα έμβασμα ύψους 412 εκατομ. ευρώ, τα οποία προορίζονταν για την Ελλάδα, όπως προέβλεπε ο γερμανικός προϋπολογισμός του 2015 υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πληρωμή προς την Ελληνική Δημοκρατία». Ωστόσο, όπως σημειώνει η SZ, «τα χρήματα δεν έφθασαν ποτέ στην Αθήνα.

Ομόφωνα ενέκρινε η Βουλή των Ελλήνων την πρόσβαση στο υλικό του Φακέλου της Κύπρου


Αποτέλεσμα εικόνας για boylh

Ομόφωνα ενέκρινε η Βουλή των Ελλήνων την πρόταση του Προέδρου του Σώματος κ. Νικολάου Βούτση για την πρόσβαση στο υλικό του Φακέλου της Κύπρου, στο πλαίσιο του Πρωτoκόλλου Συνεργασίας της Βουλής των Ελλήνων με τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Πρόκειται για την ιστορική συμφωνία στην οποία είχαν προβεί ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης και ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιαννάκης Κυπριανού,

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ: Γερμανοί κατάσκοποι παρακολουθούσαν τα πάντα στην Ελλάδα!



Oι Γερμανοί παρακολουθούσαν στην Ελλάδα τους πάντες: υπουργεία, κόμματα, τη Βουλή, τις Ενοπλες Δυνάμεις, πρεσβείες ακόμα και ερευνητικά κέντρα και επιστήμονες, όπως αποκαλύπτει νέο ντοκιμαντέρ του Vice.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», που επικαλείται τα στοιχεία που έφερε στο φως το ντοκιμαντέρ, αναφέρεται ότι τα δεδομένα κάνουν λόγο για ενδεχόμενη κρατική κατασκοπία σε βάρος της Ελλάδας επί σειρά ετών.

Οδηγός επιβίωσης για τους φόρους και τις κληρονομιές

Σε εφιάλτη έχει μετατραπεί η κατοχή ακινήτων που συνοδεύεται με φόρους και κυρίως με τον ΕΝΦΙΑ.

Πλέον πολλοί φορολογούμενοι επιλέγουν να αποποιηθούν κληρονομιές για να γλιτώσουν από την εφορία.

Στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι σπεύδουν να αποποιηθούν ακίνητα μικρής και μεγάλης αξίας που κληρονομούν από τους γονείς και τους συγγενείς τους.

«ΑΣΠΙΔΑ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ: Οι Αμερικανοί έστειλαν το «Τζορτζ Μπους» – Συνωστισμός πολεμικών πλοίων – H Ελληνική παρουσία



Στην περιοχή κοντά στο “Οικόπεδο 11” στο κοίτασμα Ονησίφορος πλέει από χθες το απόγευμα το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Τζορτζ Μπους με τα συνοδευτικά του, σύμφωνα με πληροφορίες του ArmyNow.Net.

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο επισκέφθηκε τις τελευταίες ημέρες το Ισραήλ και μάλιστα το είχε επισκεφθεί ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου.

Πόσο κόστισε η επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας στο Κορδελιό



  • Σχετικά στοιχεία παρουσιάστηκαν στη σημερινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε... 171.000 ευρώ ανέρχεται το συνολικό κόστος της επιχείρησης μεταφοράς και εξουδετέρωσης της βόμβας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που είχε βρεθεί στην περιοχή του Κορδελιού-Ευόσμου.

Οι πολιτικές εφημερίδες 13/7/2017

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων