Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Καιρός:για Παρασκευή 14-7-2017



Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, καθώς και στα ορεινά όλης της ηπειρωτικής χώρας αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, και της Θράκης. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός.

Η θερμοκρασία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς, στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο από 20 έως 36 βαθμούς, στη Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο από 22 έως 38, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 34, και στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 38.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 29 έως 36 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχοπτώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς.
Στη Λέσβο αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου