Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Καιρός:για Δευτέρα 12-6-2017



Την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο. Σταδιακά, και έως το από το μεσημέρι, τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο νότιο Αιγαίο και την Πελοπόννησο και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Τα λάθη των άλλων



Πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές, να χαίρεται με τα λάθη των διπλανών μου…
Να χαίρεται με τις πτώσεις τους, με τα σφάλματά τους, με τις αδυναμίες τους.
Πιάνω τον εαυτό μου να ανακουφίζεται, όταν οι άλλοι, οι όποιοι άλλοι, κοντινοί ή και ξένοι, είναι ακόμα υπόδουλοι στα πάθη τους, όταν εμμένουν σε ό,τι είναι αμαρτία.
Και συμβαίνει αυτό γιατί είμαι δειλός. Λιγόψυχος.
Γιατί έτσι μπορώ να επαναπαύω τον μίζερο εαυτούλη μου, να μην προσπαθεί τα πάθη του να τα πολεμήσει.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ 500.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019


Αποκαλυπτική έκθεση που δημοσίευσε η Τράπεζα της Ελλάδος μας μιλά για το τσουνάμι κατασχέσεων που έρχεται στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τους επιχειρησιακούς στόχους που έχει βάλει η ΤτΕ 41 δις κόκκινα δάνεια θα πρέπει μέχρι τέλους του 2019 να διευθετηθούν και να αλλάξουν χέρια. Αυτό που έχει μεγάλη αξία και πρέπει να τονιστεί είναι το ποσοστό που έχει θέσει ως στόχο ο κύριος Στουρνάρας και δεν είναι άλλος από το 38% επί του συνόλου των κόκκινων δανείων..

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ …KAI ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.


1

Κατά καιρούς αποκαλύπτονται από τα μέσα μαζική ενημέρωσης, «έξυπνες» τεχνικές που χρησιμοποιεί η βιομηχανία τροφίμων για να «βελτιώσει» τα περιθώρια κέρδους της, συχνά εις βάρος της ποιότητας των τελικών προϊόντων….
Στο εν λόγω βίντεο που αποτελεί απόσπασμα από τηλεοπτικό ρεπορτάζ αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού, περιγράφεται μια διαδεδομένη τεχνική επεξεργασίας κρεάτων, κατά την οποία, «ρετάλια» κρεάτων ενώνονται μεταξύ τους, για να πωληθούν σαν πολύ ακριβότερα μέρη του ζώου, όπως για παράδειγμα σαν μοσχαρίσια φιλέτα.

Τα απίστευτα που κατέσχεσαν οι τελωνειακές Αρχές: από ρευστό, χρυσό και ναρκωτικά ως ΙΧ... και γιοτ!

  • Μπαράζ κατασχέσεων καταγράφει η Γενική Διεύθυνση Τελωνείων & Ε.Φ.Κ. της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, στο πλαίσιο υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, σε ελέγχους που διενεργήθηκαν στα σύνορα και στο εσωτερικό της χώρας, για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος.

Τοξικός υδράργυρος στο εργοτάξιο “Αγίας Σοφίας” του μετρό Θεσσαλονίκης



  • Διακόπτονται για ένα μήνα οι αρχαιολογικές εργασίες.

Σε άμεση διακοπή των αρχαιολογικών ανασκαφών στη βόρεια είσοδο του σταθμού “Αγίας Σοφίας” του μετρό και απομάκρυνση των εργαζομένων οδήγησε ο...e εντοπισμός ποσότητας υδραργύρου στο σκάμμα. Οι κηλίδες του τοξικού στοιχείου έγιναν ορατές από εργάτες κατά τις εργασίες καθαρισμού ευρημάτων και αμέσως σήμανε συναγερμός.

ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΧΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ



Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Δεν ξέρω αν κατάλαβε η Ευρώπη, αν αισθάνθηκε καλά τι σημαίνει αυτή η εισβολή του «πολιτισμού» του Ισλάμ στη γηραιά Ήπειρο... Δεν ξέρω αν τους βοήθησε πουθενά η μαζική εισαγωγή από γυναικείες μαντίλες, ...
από παιδεραστές, και ομοφυλόφιλους φανατισμένους και θρησκευτικά υπνωτισμένους!
Τι πήρε ο πολιτισμός της Ευρώπης από όλους αυτούς; Δουλειές τους έδωσε, σπίτια, βιοτικό επίπεδο, μόρφωση και παιδεία, και πήρε πίσω φανατισμό, μίσος, μαχαιρώματα βόμβες και μαχαιριές! Βεβαίως και η ανάμιξη των πολιτισμών πάντα υπήρχε και πιο πολύ ισως τώρα με τα ανοιχτά σύνορα.

AΣΥΛΛΗΠΤΗ λογοκρισία από τον ΣΥΡΙΖΑ: Αλλοίωσε το κείμενο της ΓΛΩΣΣΑΣ στις Πανελλαδικές για να μην θιγεί «Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ»!!!



Σήμερα κάποιοι αναρωτιούνται σε ποια χώρα ζουν. Γιατί περιστατικά όπως αυτά μόνο στη χώρα του Υπέρτατου Ηγέτη συμβαίνουν, στη χώρα του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Πιο συγκεκριμένα, αλλοιωμένο δόθηκε στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ που εξετάστηκαν τη Δευτέρα στη Νέα Ελληνική Γλώσσα το κείμενο του Γιώργου Θεοτοκά, ενός από τους κορυφαίους διανοητές της γενιάς του ’30.

Το κομμάτι του Θεοτοκά που έπεσε στις εξετάσεις είναι από ένα κείμενό του από το βιβλίο «Στοχασμοί και Θέσεις» που δημοσιεύθηκε το 1956.

Θεσσαλονίκη: Στο Θερμαϊκό από χθες και ο «Κωσταντής»


Αποτέλεσμα εικόνας για καραβακι κωνσταντης

Με αφετηρία το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και στάση στο Λευκό Πύργο, τα καραβάκια προσεγγίζουν Περαία και Ν.Επιβάτες, σε λιγότερο από μία ώρα
Όχι ένα, αλλά δυο καραβάκια, αρμενίζουν, από χθες, Σάββατο 10 Ιουνίου, στο Θερμαϊκό κόλπο, συνδέοντας τη Θεσσαλονίκη με τις κοντινές της παραλίες!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) ! ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ !! Δίνουμε 2.000.000.000 ευρώ ΕΤΗΣΙΩΣ… (!!!)



Δίνουμε 2.000.000.000 ευρώ ΕΤΗΣΙΩΣ (!!!) για π α ρ ά ν ο μ ε ς συντάξεις σε …αλλοδαπούς και σε 77.718 άτομα (!!!) αδιευκρίνιστης υπηκοότητος, σύμφωνα με το ίδιο το ΙΚΑ…
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ, ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ, ΚΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ – ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ! – ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ, ΤΑ ΔΗΘΕΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ» ΚΑΝΑΛΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ …»ΔΑΙΜΟΝΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ», ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ» ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ «ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ» ‘ΡΕΠΟΡΤΑΖ’…

Θεσσαλονίκη: Θερινό σινεμά με θέα τον Θερμαϊκό!

Αποτέλεσμα εικόνας για Θερινό σινεμά με θέα τον Θερμαϊκό
Ξεκινούν οι προβολές στην οροφή του κτηρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής-Δείτε το πρόγραμμα
Προλάβατε! Το καλοκαίρι προβλέπεται θερμό, υγρό και… οικονομικά «στενεμένο» και οι θέσεις στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της πόλης με τη «διπλή οθόνη» (μία προσωρινή όπου προβάλλεται η ταινία και μία «αιώνια», όπου… καταδύεται ο ήλιος στον Θερμαϊκό)είναι περιορισμένες. Μόλις 110 ανά προβολή.

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/6/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων