Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΧΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ



Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Δεν ξέρω αν κατάλαβε η Ευρώπη, αν αισθάνθηκε καλά τι σημαίνει αυτή η εισβολή του «πολιτισμού» του Ισλάμ στη γηραιά Ήπειρο... Δεν ξέρω αν τους βοήθησε πουθενά η μαζική εισαγωγή από γυναικείες μαντίλες, ...
από παιδεραστές, και ομοφυλόφιλους φανατισμένους και θρησκευτικά υπνωτισμένους!
Τι πήρε ο πολιτισμός της Ευρώπης από όλους αυτούς; Δουλειές τους έδωσε, σπίτια, βιοτικό επίπεδο, μόρφωση και παιδεία, και πήρε πίσω φανατισμό, μίσος, μαχαιρώματα βόμβες και μαχαιριές! Βεβαίως και η ανάμιξη των πολιτισμών πάντα υπήρχε και πιο πολύ ισως τώρα με τα ανοιχτά σύνορα.

Εργάτες πάνε και έρχονται από τα Βαλκάνια, από την πρώην Σοβιετική Ένωση, γάμοι από το βορρά προς το Νότο, και αντίστροφα. Αλλά όλα αυτά πρέπει να έχουν κάποιες ομοιότητες, κάποια σημεία επαφής, πολιτιστικά, κοινωνικά ηθικά και θρησκευτικά λίγο έως πολύ αν θέλετε!
Πείτε μου λοιπόν ποιος μπορεί να επιβιώσει δίπλα σε αυτούς τους φανατικούς που έχουν τυλιγμένες τις γυναίκες σε μαύρα σάβανα, τις δέρνουν και τις εκτιμούν πολύ χειρότερα από τις καμήλες τους; Παντρεύονται 8χρονα κορίτσια, και αγοράζουν αγόρια για την ευχαρίστησή τους; Πέστε μου ποιος πατέρας θα ήθελε να δει την κόρη του παντρεμένη με ένα μουσουλμάνο, και να μην μπορέσει ποτέ να την ξαναδεί στο πρόσωπο; Πού να κολλήσει βρε λεβέντες Ευρωπαίοι, ο πολιτισμός μας;
Βεβαίως καμία θρησκεία δεν είναι αθώα, και ο χριστιανισμός έχει περάσει εποχές βαρβαρότητας με ιερές εξετάσεις, σταυροφορίες και Βυζάντια ... Αλλά, νομίζω τα χρόνια πέρασαν ο κόσμος πήγε μπροστά, και πετάξαμε από πάνω μας όλα αυτά τα οποία κανένας θεός , κανένας προφήτης και ευαγγελιστής δεν μας δίδαξε ποτέ... Και τώρα στο 2017 ερχόμαστε να πάρουμε διδάγματα πολιτισμού από την πιο αμόρφωτη και φαντασμένη θρησκοληψία του πλανήτη; Ενα ανακάτεμα φανατισμού θρησκευτικής μανίας και χουλιγκανισμού; που δεν ξεχωρίζεις αυτός που βάζει τη βόμβα αν είναι οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας η θρησκευτικής ιδέας; τι συζήτηση να γίνει και ανταλλαγή απόψεων με αυτούς τους βαρβάρους εισβολείς; Καμία!!
Να πάνε να πετάξουν το φανατισμό τους, να απαλλαγούν από τα χατζάρια και τα σπαθιά, και τις βόμβες, και οταν καταλαγιάσουν και σκεφτούν ότι κανείς δεν πρόκειται να τους ανεχτεί σαν κατακτητική θρησκεία, τότε μπορεί να γίνει μία κουβέντα ίσως... χωρίς λιθοβολισμους γυναικών, βιτριόλια αποκεφαλισμούς και βομβιστικές επιθέσεις και άλλα τέτοια ζωώδη ….
Δεν υπάρχει περίπτωση να μας κάνουν όλους εμάς, να μας επιβάλουν με το ζόρι τη βία σαν θεωρία και πραγματικότητα...
Και εμείς όλοι πιστοί είμαστε, σε κάποιον θεό, αλλά σκεφτόμαστε και αναλογιζόμαστε όλα αυτά που πιστεύουμε!
Αγαπάτε αλλήλους, όχι αγαπάτε κανιβάλους 

http://kapistri.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου