Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Καιρός: για Τετάρτη 4-1-2017



Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, κυρίως στα βόρεια, τα δυτικά, και το νότιο και ανατολικό Αιγαίο, όπου θα και σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιόνια ή χιονόνερο θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας και βορειοδυτικής χώρας. Από το απόγευμα, τα φαινόμενα στη βόρεια Ελλάδα θα σταματήσουν, και παράλληλα θα εκδηλωθούν λίγοι όμβροι ή καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο και το νότιο και ανατολικό Αιγαίο.

“Γιατρέ, δεν αντέχω άλλο, πονάει όλο μου το κορμί, όλα στραβά μου πάνε”


post-615

Ένας άντρας επισκέφτηκε τον γιατρό του για κάτι πόνους που είχε.
“Γιατρέ, δεν αντέχω άλλο, πονάει όλο μου το κορμί, όλα στραβά μου πάνε”.
Ο γιατρός άρχισε να υποπτεύεται ότι ενδεχομένως να υπήρχε κάποια σχέση ανάμεσα στους σωματικούς και στους ψυχικούς του πόνους, αφού ο άνθρωπος αυτός συνέχισε να παραπονιέται για το πόσο άσχημα πήγαιναν τα πράγματα στη ζωή του. Έτσι, κι εφόσον γνώριζε κάποια στοιχεία για την οικογενειακή και προσωπική του ζωή, του είπε:

Η συνταγή που μπορεί να θεραπεύσει τους πόνους στις αρθρώσεις σας σε 7 μόλις μέρες!

Πριν από καιρό διάβασα τη συμβουλή ενός στρατιωτικού γιατρού σχετικά με το πώς να κρατήσετε τις αρθρώσεις σας σε καλή κατάσταση και ταυτόχρονα να
εξαλειφθούν πολλά από τα προβλήματα που συνδέονται με αυτά. Έλεγξα για τον εαυτό μου, τους φίλους μου και ο ίδιος πεπεισμένος ότι αυτή η συνταγή ήταν πραγματικά – ένα θαύμα! Εάν έχετε προβλήματα με στις αρθρώσεις, την πλάτη, τα πόδια, ή το λαιμό, αυτή είναι η συνταγή για εσάς.

Κράμπες στον ύπνο: 3 λύσεις που θα σας σώσουν!

Η κράμπα στο πόδι «χτυπά» βαθιά το μυ της γάμπας και προκαλεί επίπονους σπασμούς που μπορεί να διαταράξουν τον ύπνο μας.

 Η αιτία που εκδηλώνεται η κράμπα, σύμφωνα με το onmed.gr, δεν είναι πάντοτε σαφής. Μερικοί συνήθεις παράγοντες που μπορεί να συμβάλλουν στο χαρακτηριστικό σπασμό είναι η καταπόνηση των μυών, η επαφή με πολύ κρύο νερό, η κακή κυκλοφορία του αίματος και η πολύωρη ακινησία.

Το 2017, να πούμε «αντίο στο ΕΓΩ, καλημέρα στο…ΕΜΕΙΣ!..»


Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

ΤΡΑΓΙΚΗ η τρέχουσα οικονομική, κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική πραγματικότητα και η εμφανής σε απελπιστικά επίπεδα έλλειψη κάθε θετικής προοπτικής καθώς μπήκαμε στο 2017, έβδομο χρόνο της τρόικα (τώρα μας «δουλεύουν» βαφτίζοντάς την…ΘΕΣΜΟΙ).

Κύμα φυγής: Εικόνα διάλυσης στην πραγματική οικονομία - Μαζική απόδραση το 2016 σε περισσότερες από 8.000 ελληνικές επιχειρήσεις για να γλιτώσουν από τα δυσβάστακτα φορολογικά μέτρα


Του Δημήτρη Χριστούλια

Μαζική απόδραση στα Βαλκάνια και στην Κύπρο πραγματοποίησαν το 2016 περισσότερες από 8.000 ελληνικές επιχειρήσεις για να γλιτώσουν από τα δυσβάστακτα φορολογικά μέτρα που επιβλήθηκαν τη χρονιά που έφυγε, αλλά και από τη νέα φοροκαταιγίδα που φέρνει το νέο έτος.

Μουζάλας: Από τον Μάρτιο θα δίνουμε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στους μετανάστες!


Είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνονται τα στελέχη -ακόμη και αυτής της κατά γενικής ομολογίας 
ανεκδιήγητης- κυβέρνησης πως εξαγγελίες όπως αυτή ,όταν γίνονται καθ'αυτόν τον τρόπο και αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο, θα λειτουργήσουν σίγουρα ως μαγνήτης για εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη εξαθλιωμένους μετανάστες στην άλλη πλευρά του Αιγαίου;

Guardian: Στην Ελλάδα πεθαίνουν ασθενείς που θα έπρεπε να ζουν



Τα ποσοστά θνησιμότητας ανεβαίνουν, οι απειλητικές για τη ζωή ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις αυξάνονται και η έλλειψη προσωπικού και ιατρικού εξοπλισμού αποδυναμώνουν το σύστημα υγείας στην Ελλάδα,
καθώς η λιτότητα στη χώρα πλήττει τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, αναφέρεται σε δημοσίευμα του Guardian υπό τον τίτλο «Ασθενείς που θα έπρεπε να ζουν πεθαίνουν – Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας στην Ελλάδα καταρρέει».

«Χρυσώνει» ξανά τους εργαζόμενους η Καρέλιας..

  • Εκτακτη ενίσχυση €1.500 για όσους έχουν παιδιά που σπουδάζουν, 
  • αυξήσεις αλλά και έκτακτη οικονομική ενίσχυση ανάλογα με το μισθό προσφέρει (μεταξύ άλλων) η εταιρεία. 
  • Συνολικά οι παροχές ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Για ακόμα μια χρονιά η εταιρεία Καρέλιας χρύσωσε τους εργαζομένους της με εξτρά παροχές που μάλιστα ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτές είναι οι άμεσες και έμμεσες φορολογικές αυξήσεις του 2017 – Δείτε αναλυτικά


Αυτές είναι οι άμεσες και έμμεσες φορολογικές αυξήσεις του 2017 – Δείτε αναλυτικά

Αυξήσεις στην άμεση και έμμεση φορολογία ήρθαν από χθες Κυριακή, 1η Ιανουαρίου 2017, καθώς τέθηκαν σε ισχύ οι σχετικές διατάξεις του φορολογικού νόμου.
Ειδικότερα:
Αυξήθηκε ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης (ΕΦΚ), κατά 3 λεπτά το λίτρο (από τα 0,67 στα 0,7 ευρώ το λίτρο) στη βενζίνη, κατά 8 λεπτά το λίτρο (από τα 0,33 στα 0,41 ευρώ το λίτρο) στο πετρέλαιο κίνησης και κατά 10 λεπτά το λίτρο (από τα 0,33 στα 0,43 ευρώ το λίτρο) στο υγραέριο κίνησης.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Νέος δυνατός χιονιάς θα χτυπήσει τη χώρα μας! Πότε και πού περιμένουμε πυκνές χιονοπτώσεις!


12144909_1647296198843125_4765066279490875522_n

Ο Σάκης Αρναούτογλου είναι ξεκάθαρος και σπάνια πέφτει έξω στις προβλέψεις του.
Έρχεται νέος χιονιάς στην Ελλάδα, που θα χτυπήσει ξανά με δυνατό ψύχος, χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια, ακόμα και μέσα στην Αττική!
Δείτε το -προ λίγων ωρών- ποστάρισμά του στο Facebook, αυτούσιο, όπως σας το μεταφέρει το Travelstyle.gr:

Αυτές είναι οι αργίες του 2017


759163-imerologio.png

Η νέα χρονιά φαίνεται ότι κάνει ωραίο ξεκίνημα και οι αργίες και τα τριήμερα ξεκινούν με τον καλύτερο τρόπο καθώς τα Θεοφάνεια πέφτουν Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου.
Αναλυτικά οι αργίες του 2017
 
-Θεοφάνεια Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017
 
-Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι πολιτικές εφημερίδες 3/1/2017

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων