Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Μουζάλας: Από τον Μάρτιο θα δίνουμε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στους μετανάστες!


Είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνονται τα στελέχη -ακόμη και αυτής της κατά γενικής ομολογίας 
ανεκδιήγητης- κυβέρνησης πως εξαγγελίες όπως αυτή ,όταν γίνονται καθ'αυτόν τον τρόπο και αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο, θα λειτουργήσουν σίγουρα ως μαγνήτης για εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη εξαθλιωμένους μετανάστες στην άλλη πλευρά του Αιγαίου;


  • Το χρηματικό ποσό που θα δίνεται σε μια οικογένεια προσφύγων, θα είναι ίσο με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που αναλογεί σε μία ελληνική οικογένεια ενώ εκατοντάδες χιλιάδες μακροχρόνια άνεργοι παραμένουν χωρίς στήριξη!
Από τον ερχόμενο Μάρτιο θα τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα χρηματοδότησης προσφύγων...αντί για συσσίτιο, δήλωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας,στον ΣΚΑΪ.

Όπως είπε, το βοήθημα αφορά όλον τον προσφυγικό πληθυσμό που βρίσκεται στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Όσον αφορά το χρηματικό ποσό που θα δίνεται σε μια οικογένεια προσφύγων, θα είναι ένα ευρώ λιγότερο από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που θα αναλογεί σε μία ελληνική οικογένεια, για συμβολικούς λόγους.Αυτό που δείχνει όμως να μην αντιλαμβάνεται ο κ.Μουζάλας και η τραγική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι πως με το ελάχιστο αυτό εισόδημα η ελληνική οικογένεια θα πρέπει να πληρώσει φόρους,ΔΕΚΟ,εισφορές και όλες τις υπόλοιπες ανελέητες φορολογικές υποχρεώσεις με την οποία την έχουν βαρύνει.

Παράλληλα, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής υποστήριξε πως εάν φύγουν οι πρόσφυγες από τα νησιά θα καταρρεύσει η συμφωνία με την Τουρκία και αν γίνει κάτι τέτοιο, η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη.

Υπογράμμισε όμως ότι όταν τον ρωτούν τι θα κάνουμε σε περίπτωση κατάρρευσης της συμφωνίας, είναι σαν να ρωτούν τον Γάλλο υπουργό Άμυνας τι θα κάνει αν επιτεθούν κάποιοι στη Μασσαλία, επισήμανε ο κ. Μουζάλας!

http://greece-salonika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου