Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός:για Τρίτη 20-12-2016



Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε λίγε νεφώσεις οι οποίες σταδιακά στα δυτικά, στα νότια, στη Θράκη και στο Αιγαίο θα αυξηθούν. Αργά το βράδυ υπάρχει πιθανότητα ασθενούς χιονόπτωσης στον Έβρο και στα ορεινά της Μαγνησίας. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, που στα κεντρικά και βόρεια θα είναι ισχυρός.

πότε θα κλείσει η αριστερή παρένθεση: κοινωνικές και πολιτικές κατολισθήσεις και χιονοστιβάδες

Αποτέλεσμα εικόνας για κοινωνικές και πολιτικές
φίλες και φίλοι
ΠΡΙΝ μερικούς μήνες διατύπωσα την πρόγνωση ότι η δεκαετία 2020-2030 θα είναι μια τρομερή και φοβερή δεκαετία. Τι θα συμβεί; Θα είμαστε το 2021 στο ευρό; Θα υπάρχει το ευρό και η Ευρωπαϊκή Ένωση; Θα ζήσουμε μια εξέγερση, κατά την οποία θα καούν τράπεζες και εφορίες και αστυνομικά τμήματα και υπουργεία; Εάν υπάρξει μετάβαση σε εθνικό νόμισμα. ποιες πολιτικές δυνάμεις θα την ελέγχξουν, θα την συντονίσουν, θα την διευθύνουν;

72 είδη ψωμιών τον 5ο αιώνα π.Χ.


Όπως έχουμε ξαναπεί, οι πρόγονοι ήταν πολύ υπερήφανοι για τα τρία βασικά συστατικά της διατροφής τους: το λάδι, το κρασί (οι βάρβαροι έπιναν μπίρα) και το ψωμί. Όλοι οι λαοί της Εγγύς Ανατολής και της ανατολικής Μεσογείου έτρωγαν πίτες, όπως άλλωστε κάνουν μέχρι και τώρα. Οι Έλληνες είναι οι πρώτοι που φτιάχνουν ψωμί όπως το ξέρουμε σήμερα.

Ποια είναι η ασφαλέστερη θέση στο αεροπλάνο



Οι πιθανότητες να σκοτωθείτε σε μια πτήση είναι 1 στα 4,7 εκατομμύρια, αν πιστεύετε το planecrashinfo.com.

Έτσι, πώς θα ενισχύσετε τις πιθανότητές σας να επιζήσετε σε περίπτωση συντριβής;

Πού είναι η ασφαλέστερη θέση;

Οι κατασκευαστές αεροσκαφών επιμένουν ότι υπάρχουν λίγα αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η θέση παίζει ρόλο, λέγοντας ότι κάθε κάθισμα είναι εξίσου ασφαλές με τα υπόλοιπα.

Επανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας


Γράφει ο Φάρος για τα κατοχικά νέα.

Οργανώνουμε από την αρχή κάθε κοινωνικό, ιστό κάθε παραγωγική τάξη, να ανασυντάξουμε όλες μας της δυνάμεις με τους Έλληνες του εξωτερικού που αγαπούν την πατρίδα όσο εμείς και παραπάνω αφού ζουν μακριά της και πονάνε να βλέπουν να την τρομάζουν οι κατσαπλιάδες.

Απλές συμβουλές για να προστατευτείτε από τις ιώσεις και την γρίπη. Διατροφή και άσκηση συμβάλλουν στην πρόληψη

του Ξενοφώντα Τσούκαλη, Μ.D.
Για να εμποδίζετε αποτελεσματικά τους ιούς της γρίπης να έρθουν σε επαφή και να εισβάλουν στο σώμα σας πρέπει να γνωρίζετε πώς αυτοί μεταδίδονται;

Οι ιοί της γρίπης μεταδίδονται με δύο τρόπους:
1. Ο πρώτος είναι διαμέσου σταγονιδίων που εκπέμπονται όταν βήχει ή φταρνίζεται ένα άτομο που έχει ήδη τη γρίπη.

Aποτελέσματα-σοκ σε δημοσκόπηση: Για πρώτη φορά περισσότεροι οι Έλληνες που θέλουν να φύγουμε από την ΕΕ από αυτούς που θέλουν να μείνουμε!

Σοκαριστικά είναι τα αποτελέσματα πανελλαδικής, όπου για πρώτη φορά αυτοί που θεωρούν ότι η ΕΕ κάνει κακό στην Ελλάδα και πρέπει να αποχωρήσει η χώρα από αυτή είναι μεγαλύτερο ποσοστό, έστω οριακά, από αυτούς που θεωρούν ότι συμμετοχή της Ελλάδας είναι θετική!  Αυτοί που τάσσονται υπερ της αποχώρησης είναι 45% και αυτοί που ακομα κρίνουν ότι είναι θετικά τα αποτελέσματα της συμμετοχής μας είναι 44%!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 300!!

Αν μέσα στη Βουλή σπαταλούσαν την ενέργεια τους για να μειώσουν τους μισθούς τους, τα προνόμια τους, τον αριθμό των βουλευτών, (είναι πολλοί, χωρις να χρειάζονται), ώστε να
μη πηγαίνει εκεί κάθε καρυδιάς καρύδι, ώστε να μειωθούν οι φόροι μας, τοτε θα ενδιαφέρονταν για εμάς, με αποδείξεις.!!! Τώρα πάνε όλοι  για τα αξιώματα, την αρχομανία, τους μισθούς, τα προνόμια, και να τακτοποιούν τους δικούς τους ποικιλοτρόπως δείχνουν!!!!

Colpo grosso της κυβέρνησης: Μοιράζει «αντίδωρα», ενώ κόβει το ΕΚΑΣ σε συνταξιούχους των 177 ευρώ!


ΤΟ NEWSBOMB.GR ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ - Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!

Κυβέρνηση και δανειστές συνεχίζουν προκλητικά να εμπαίζουν τους συνταξιούχους, στους οποίους αφού «ακρωτηρίασαν» κύριες, επικουρικές, εφάπαξ και μερίσματα, τώρα τους «πετούν» ένα «ξεροκόμματο»-βοήθημα.

Ρε πάτε καλά;;; Στην Εντατική η Υγεία - Νοσοκομεία με δανεικά φάρμακα και σεντόνια από τα σπίτια των ασθενών


Εικόνα κατάρρευσης σοκάρουν τα νοσοκομεία της χώρας. Οι εφημερίες βγαίνουν με δανεικά φάρμακα, ενώ ασθενείς φέρνουν από το σπίτι τους σεντόνια και κουβέρτες, σύμφωνα με αυτοψία της κυριακάτικης Real.

Στον «Ευαγγελισμό» οι παραγγελίες για αντιδραστήρες σταμάτησαν τον Οκτώβριο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καθυστερεί διενέργεια εξετάσεων που τους χρησιμοποιούν για τους ασθενείς με καρκίνο και αυτοάνοσα σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων Ηλία Σιώρα.

Οι ιδιαίτερα χρήσιμες χρήσεις των πλήκτρων F1 έως F12 που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα




Έχετε ποτέ αναρρωτηθεί τι κάνουν τα κουμπιά F1, F2 μέχρι και το F12 που υπάρχουν στο πληκτρολόγιό μας;
Οι λειτουργίες τους είναι εκπληκτικές και θα σας λύσουν τα χέρια σε πολλά θέματα.

Εσύ περπατάς ξυπόλητος; Διάβασε πόσο καλό κάνεις στην υγεία σου…


1

Πιθανότατα η ιδέα να αφήνετε…
τις πατούσες σας εκτεθειμένες στα κάθε είδους μικρόβια που βρίσκονται εντός και εκτός σπιτιού δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστική, ωστόσο οι ειδικοί συνιστούν λιγότερη «εξάρτηση» από τα παπούτσια για καλύτερη υγεία!

Οι πολιτικές εφημερίδες 19/12/2016

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων