Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Επανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας


Γράφει ο Φάρος για τα κατοχικά νέα.

Οργανώνουμε από την αρχή κάθε κοινωνικό, ιστό κάθε παραγωγική τάξη, να ανασυντάξουμε όλες μας της δυνάμεις με τους Έλληνες του εξωτερικού που αγαπούν την πατρίδα όσο εμείς και παραπάνω αφού ζουν μακριά της και πονάνε να βλέπουν να την τρομάζουν οι κατσαπλιάδες.

Η πατρίδα μας ματώνει καθημερινώς εμείς έως πότε θα αδιαφορούμε χειροκροτώντας τους διορισμένους σωτήρες μας. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να μας στέσει αν εμείς το θελήσουμε.

Η μάνα μας η Ελλάς οδεύει στην καταστροφή και έχει τα κοπέλια Τζι να την βοηθήσουν. Το χουμε, αποδίδει αιώνες εδά πως στης κρίσιμες στιγμές μπορούμε να κάνουμε θαύματα όταν όλοι μαζί ως ένα έθνος αντισταθούμε. Δεν μασ φωτίζει το πλαστικό χρήμα ούτε τίποτα δεν φοβόμαστε το σφράγισμα δεν θα πέσουμε στα γόνατα να προσκυνήσουμε τον αντίθεο τους, με γνώση πίστη και ελπίδα προχωρούμε το λίκνο του πολιτισμού των Ελλήνων δεν θα σβήσει.

Έχουμε χάσει την μάχη που δεν κάναμε ποτέ και αυτό το γνωρίζουν. Εμείς εστέσαμε της θερμοπύλες μα και η ράτσα μας έβγαλε τον τούρκικο ζυγό μετά από σχεδόν τέσσερις αιώνες μα και τσι ΝΑΖΙ η φάρα μας τσι κατατρόπωσε δεν φΟβειθξ´καμε ποτέ ούτε και εδά μα για να γενεί αυτό θα σπάσουμε τα δεσμά μας από το κακό προηγούμενο την εμφύλια διαίρεσης και των αφορισμό των πάντων σαν εμείς να βγήκαμε εδά από την κοιλιά της μάνας μας.

Τα λάθη μας να γίνουν οδηγός μας που να τα αποφύγουμε στο μέλλον. Η πατρίδα Έλληνα σε χρειάζεται εσύ θα είσαι με ποιον, με τα κόμματα η με το κοινό συμφέρον του τόπου μας.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου