Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 300!!

Αν μέσα στη Βουλή σπαταλούσαν την ενέργεια τους για να μειώσουν τους μισθούς τους, τα προνόμια τους, τον αριθμό των βουλευτών, (είναι πολλοί, χωρις να χρειάζονται), ώστε να
μη πηγαίνει εκεί κάθε καρυδιάς καρύδι, ώστε να μειωθούν οι φόροι μας, τοτε θα ενδιαφέρονταν για εμάς, με αποδείξεις.!!! Τώρα πάνε όλοι  για τα αξιώματα, την αρχομανία, τους μισθούς, τα προνόμια, και να τακτοποιούν τους δικούς τους ποικιλοτρόπως δείχνουν!!!!

 Αυτούς εκλέξαμε για προσωπικό μας,που στο μαγαζί μας δε θα τους παίρναμε για υπαλλήλους, που στο σπίτι μας δε θα τους παίρναμε να μας καθαρίσουν… !!!
Μας πουλανε  και κανείς δεν ενδιαφέρεται..  Όλο το προσωπικό μας, εξασφαλισμένο οικονομικά, κοιτανε πώς θα απολαύσουν προνομια, όταν ο κόσμος δεν έχει να φαει!! Ικανοποίηση τους <εγω>και ν  αυξήσουν ψήφους… Συμφέρον , θεατρο,που το λενε αγάπη για την πατρίδα.. Όποιος αγαπαει την πατρίδα, και τους συνανθρώπους, λεει παίρνουμε πολλά που δεν αξίζουμε… Κόψτε τους μισθούς των βουλευτών, και μειώστε τον αριθμό τους…!!   Ο Αμερικάνος δε θα πάρει καθόλου μισθό!!! Εχει;;; Ναι!!!! Άρα πήγε από αγαπη για  αυτό που  κάνει!!! Εσείς γιατί δεν κόβετε συμφεροντολόγοι ρουφηχτρες;;;;Όποιος θέλει το καλό των συνανθρώπων που τον πληρώνουν με αίμα, ντρέπεται να πάρει τόσα σήμερα στη  φτώχεια, γιατί τότε δεν διαφέρει σε τίποτα απτα κομμουνιστικά καθεστώτα, που τους πατανε στο λαιμο ολους, για να τρώνε οι λιγοι. Όταν δεν αρχίζουν με πράξεις, από περικοπές των εαυτών τους, πανε ολοι για το  προσωπικό τους συμφέρον .!!.Είμαστε πολλοί και είναι 300…….Πρεπει να πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση..!! (όσοι είμαστε ιδεολόγοι ,αλτρουιστές, ανιδιοτελείς, ανεξάρτητοι άνθρωποι, και δεν είμαστε οπαδοί !!) ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟ, ΚΑΙ ΟΜΙΣΘΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟ;;; ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ  ΓΙΑ ΑΥΤΟ! ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ 30.000€ ΤΟΜΗΝΑ ΕΚΑΣΤΟΣ.!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.!!!! ΠΡΩΤΑ ΑΠΤΟΥΣ  ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ!!.ΟΧΙ  ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ..ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ!!

http://www.ksipnistere.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου