Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 24-10-2016



Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη Βόρεια Κρήτη και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016. Παράλληλα, ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, με αποτέλεσμα τη μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά.

Αποστολή στα Πριγκιποννήσια: Οι λιγοστοί Έλληνες κρατούν ψηλά την ελληνική περηφάνια


738574-prigiponissia.jpg

Τη στιγμή που οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται και διπλωματικά πια, σε κρίσιμη φάση, την ώρα που ο Τούρκος πρόεδροςΤαγίπ Ερντογάν εξαπολύει, είτε τεχνηέντως είτε απροκάλυπτα,επιθέσεις εναντίον της Ελλάδαςθέτοντας κατά διαστήματα, θέματα που έχουν λυθεί με διεθνείς συνθήκες αλλά φαίνεται να αγνοεί,

Φυλακίζοντας την ελευθερία του λόγου

http://www.el.gr/media/k2/items/cache/6d84e65dfd1a48f24a2c6f2efda37258_XL.jpg
Σας προσβάλλει η ελευθερία του λόγου;

Μήπως ο επιθετικός λόγος θα έπρεπε να απαγορεύεται; Πως μπορούμε σαν κοινωνία να γνωρίζουμε ποιος λόγος επιτρέπεται και ποιος όχι; Καταρχήν, ας εξηγήσουμε τι είναι η ελευθερία του λόγου.

Η ελευθερία του λόγου είναι η δυνατότητα να εκφράζεις ελεύθερα τις απόψεις σου.

Το Βερολίνο θα κατασκοπεύει νόμιμα την Ευρώπη!



Το ομοσπονδιακό κοινοβούλιο της Γερμανίας ενέκρινε ένα σχέδιο νόμου το οποίο επιτρέπει στην υπηρεσία πληροφοριών της χώρας (Bundesnachrichtendienst, ή BND) να διεξάγει επιχειρήσεις κατασκοπείας εναντίον θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χωρών-μελών της ΕΕ.

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 6 «ΚΑΥΤΟΥΣ» ΛΟΓΟΥΣ…


unnamed

ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΟ-ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ. ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ! ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ. Ε Ξ Ω Θ Ε Ν… ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ «ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ»… ΤΟΥΣ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΠΑΝΤΑ. ΟΙ «ΠΡΟΘΥΜΟΙ», ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΤΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΠΟΥ;

ΣΟΚ: Αυξημένα τέλη κυκλοφορίας για 1,2 εκατ. Ι.Χ.


teli

Αυξήσεις τελών κυκλοφορίας για πάνω από 1.200.000 φορολογούμενους των οποίων τα Ι.Χ. αυτοκίνητα τέθηκαν για πρώτη φορά σε κυκλοφορία την τελευταία 10ετία στην Ευρωπαϊκή Ενωση ή στη χώρα μας και σημαντικές μειώσεις στα τέλη για περίπου 800.000 ιδιοκτήτες με Ι.Χ. παλαιότητας μεγαλύτερης των 10 ετών προβλέπει σχέδιο της κυβέρνησης το οποίο παρουσίασε περιληπτικά χθες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο Σουλεϊμάν επανέρχεται με καινούργιο πολύ σκληρό, άκρως… ανθελληνικό σήριαλ (vid)

f56e8d51b417a048bbc3d65dcfabaef8

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο περίφημος Σουλεϊμάν του γνωστού τουρκικού σήριαλ που έδειξε για άλλη μια φορά την νεοελληνική τουρκολαγνική ηλιθιότητα και βλακεία, Τούρκος ηθοποιός, Halır Ergenç, που αποθεώθηκε από το ελληνικό κοινό, (όπως πρόσφατα με τον Τουρκο ηθοποιό, Μπουράκ Οζτσιβίτ), επανέρχεται με ένα καινούργια άκρως ανθελληνικό σήριαλ με τον τίτλο, «Vatanım Sensin», δηλαδή, «Εσύ Είσαι η Πατρίδα μου».

Αυτά είναι τα οφέλη όταν βάζετε τα λεμόνια στην κατάψυξη


Αυτά είναι τα οφέλη όταν βάζετε τα λεμόνια στην κατάψυξη
Είναι γνωστό ότι το να πίνετε νερό με λεμόνι σας βοηθάει στην καλύτερη ισορροπία του οργανισμού και στην αποτοξίνωσή του.
Τα φυτοχημικά συστατικά που βρίσκονται στα λεμόνια, τα οποία ονομάζονται limonoids (λεμονοειδή), περιέχουν την ουσία λιμονίνη, η οποία έχει αποδειχτεί ότι προστατεύει από την στεφανιαία νόσο και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης.

Εισαγγελική έρευνα για την επιβολή των capital controls.

  • Σε εξέλιξη εδώ και ...μήνες(!) και κάτω από άκρα μυστικότητα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.
  • Αφορά σε βαρύτατα ποινικά αδικήματα, όπως είναι ακόμα και αυτό της εσχάτης προδοσίας.
  • Εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, έπειτα από...δεκάδες μηνυτήριες αναφορές πολιτών, για την επιβολή των capital controls στη χώρα τον Ιούνιο του 2015. 

Όλους εμάς ενώνει ο παράς


img_20150818_185428

σχόλιο Γ.Θ : Εκπληκτικό άρθρο. Μπράβο στον συγγραφέα. Διαδώστε το παντού!
Οι καλύτερες κωμωδίες του πλανήτη αυτή την περίοδο παίζονται σε αίθουσες των Αθηνών και της Ουάσινγκτον. Μην τις χάσετε!
Ολοκληρώθηκε το δεύτερο Συνέδριο της δεύτερης μετάλλαξης της πασοκάρας (αφού η πρώτη ήταν η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου) και οι ειδικοί ακόμα ταξινομούν εντυπωσιασμένοι τα αποτελέσματα.

Οι Τούρκοι βάζουν ιμάμη στην Αγιά Σοφιά κι εμείς ντρεπόμαστε να λέμε το «Πάτερ Ημών»…

b2ea37dfa90c8fda790aa418bb04d89d_xl
Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τους… Φίληδες που κάνουν πράξη το πιο βρώμικο σχέδιο στην Ιστορία του τόπου.
Όλοι αυτοί οι προοδευτικάρες που εδώ και καιρό βαφτίζουν γραφικό ή φασίστα (ανάλογα τι βολεύει περισσότερο) όποιον μιλάει για αυτά που μας δένουν ως λαό, είναι αυτοί που αν ποτέ έρθει η ώρα της κρίσης θα πηδήξουν πρώτοι από το καράβι. Σαν τα ποντίκια. Κι όχι δεν είναι αυτό το μεγάλο πρόβλημα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/10/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων